Stropna LED luč / panel 18W / Nevtralno bela / Čela

Šifra
22683
22,30 € 18,28 € /kos

LED svetilka z elegantnim dizajnom, ki združuje funkcionalnost in sodobno estetiko. Okrogla oblika z nežno ambientalno osvetlitvijo okoli oboda ustvarja toplo vzdušje v prostoru. Svetilka oddaja enakomerno, močno nevtralno belo svetlobo, ki je idealna za osvetljevanje pisarn, dnevnih sob ali hodnikov. Energijsko učinkovita tehnologija zagotavlja dolgotrajno delovanje in nižje stroške električne energije.

Na zalogi
Odpošljemo v roku 3-5 delovnih dni

Odkrijte edinstveno kombinacijo elegance in učinkovitosti z našo 18W stropno LED svetilko, ki je zdaj na voljo na SuperStrela. Ta svetilka je več kot le vir svetlobe; je izjemen dodatek za vsak sodoben dom ali poslovni prostor, ki združuje vrhunski dizajn z vrhunsko tehnologijo.

Elegantno oblikovana s čistimi linijami in minimalistično estetiko, naša stropna svetilka ponuja nežno, a močno nevtralno belo svetlobo, ki oživi vsak prostor brez pretirane ostrine. Okrogla forma z dodatnim ambientalnim osvetljevanjem okoli oboda ustvarja toplo in vabljivo atmosfero, ki je kot nalašč za sproščujoč večer ali za osredotočeno delovno okolje.

Ta 18W LED svetilka je zasnovana tako, da zagotavlja široko difuzijo svetlobe, kar je idealno za vgradnjo v dnevne sobe, kjer lahko z enakomerno razpršitvijo svetlobe ustvari prostor, ki je primeren za druženje ali sprostitev. V pisarnah ali delovnih prostorih njena svetloba povečuje produktivnost, saj omogoča jasno vidljivost brez bleščanja ali neenakomerne osvetlitve.

Naše stranke cenijo tudi njeno energijsko učinkovitost, saj LED tehnologija zagotavlja manjšo porabo energije in dolgo življenjsko dobo, kar pomeni manj pogosto zamenjavo svetil in manjši vpliv na okolje. Vgradnja je preprosta, kar pomeni, da lahko hitro uživate v novi osvetlitvi brez dodatnih stroškov ali zapletov.

Ne glede na to, ali prenavljate svoj dom ali posodabljate poslovne prostore, bo naša 18W stropna LED svetilka prinesla sodoben pridih in optimalno funkcionalnost. Kupite zdaj in izkusite popolno harmonijo med dizajnom in trajnostjo na SuperStrela, kjer svetloba postane umetnost.

Tehnične specifikacije
Šifra 22683
Vrsta svetilke Nadgradna
Oblika Okrogla
Energijski razred F
Poraba ( Watt) 18W
Moč svetilnosti ( Lumen ) 2000lm
Kot svetilnosti 120°
Barva svetilnosti 4200K-Nevtralno bela
Možnost zatemnitve Ne
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija 292 x 28mm
MATERIAL PVC
Barva ohišja Črna
Električna napetost AC 230V
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.