LED meteorji

LED meteorji

LED Meteorji: Očarajte s Čarobnim Prazničnim Dežjem

V Superstreli predstavljamo LED meteorje, ki so popoln dodatek za vašo praznično dekoracijo. Naši LED meteorji, znani tudi kot padajoč dež, meteorni dež, ali led meteor dež, ustvarjajo osupljivo vizualno doživetje, ki posnema naravni meteorski dež. Ta edinstvena oblika praznične razsvetljave je idealna za dodajanje dinamičnega in živahnega učinka vašemu domu ali vrtu.

Dinamičen Svetlobni Učinek: LED meteorji Superstrele prinašajo hipnotizirajoč svetlobni učinek, ki spominja na padajoče zvezde. Z našimi LED meteorji lahko ustvarite čarobno atmosfero na vašem dvorišču, vrtu ali na božičnem drevesu. Te lučke so na voljo v različnih barvah, vključno z modrimi LED meteorji, ki prinašajo hladen in svež svetlobni učinek, idealen za zimske noči.

Vsestranska Uporaba: Naši LED meteorji so enostavni za namestitev in jih lahko uporabite na različnih mestih. Od drevesnih lučk do okrasitve vhodnih vrat ali balkonov, te lučke zagotavljajo, da vaš praznični dekor izstopa. LED meteor tuš prinaša edinstveno dinamiko v vaše praznično okraševanje, zaradi česar so ti svetlobni elementi priljubljeni med ljubitelji praznične dekoracije.

Energetsko Učinkoviti in Trajni: Pri Superstreli smo poskrbeli, da so naši LED meteorji tako lepi kot praktični. Z energetsko učinkovitimi LED diodami so ti meteorji ne samo osupljivi na pogled, ampak tudi prijazni do vaše denarnice in okolja. Dolgotrajna in zanesljiva uporaba teh lučk pomeni, da lahko uživate v njihovem čarobnem sijaju skozi celoten praznični čas.

Odkrijte LED meteorje v Superstreli in dodajte edinstven praznični sijaj vašemu domu. Izberite med široko paleto barv in slogov, ki bodo vašo praznično dekoracijo dvignili na novo raven.

Filtriraj izdelke

5 elementov

na stran
 1. METEOR ledene sveče toplo bela
  Šifra izdelka: 22569
  LED meteor ledene sveče 480 led 10 kosov TOPLO BELA
  38,75 € 31,76 € /za 1 komplet
 2. LED meteor ledene sveče hladno bela
  Šifra izdelka: 22570
  LED meteor ledene sveče 480 led 10 kosov HLADNO BELA
  38,75 € 31,76 € /za 1 komplet
 3. LED meteor ledene sveče hladno bela
  Šifra izdelka: 22610
  LED meteor ledene sveče 288 led 8 kosov HLADNO BELA
  18,90 € 15,49 € /za 1 komplet
 4. meteorski dež
  Šifra izdelka: 22611
  LED meteor ledene sveče 288 led 8 kosov TOPLO BELA
  18,90 € 15,49 € /za 1 komplet
 5. meteorski dež
  Šifra izdelka: 22612
  LED meteor ledene sveče 288 led 8 kosov RGB
  18,90 € 15,49 € /za 1 komplet
na stran