Dostava in plačilo

STROŠEK DOSTAVE

Pošiljanje na naslov v Sloveniji izvajamo preko partnerja DPD, naši stroški pošiljanja so v primerjavi s konkurenco nizki in znašajo 4,75€, neodvisno od velikosti naročila. Pri nakupu nad 70€ je dostava brezplačna. V primeru plačila po povzetju ni dodatnih, skritih stroškov.

ČAS DOSTAVE

Naročila za izdelke, ki so na zalogi, praviloma odpošljemo v roku 1 - 2 delovnih dni. Ko je naročilo odposlano, je v večini primerov na dostavi že naslednji delovni dan. Dostava se izvaja samo med tednom. Za izdelke, ki niso skladiščeni pri nas je rok dobave do 10 delovnih dni.

PAZLJIVEJŠE RAVNANJE Z OBČUTLJIVIMI IZDELKI

Vsi izdelki so pri pakiranju posebej zaščiteni z mehurčkasto ali papirnato folijo, tako, da se ne premikajo. Lomljivi in stekleni izdelki se zapakirajo v kartonsko embalažo z mehurčasto folijo. Izdelki nestandardnih dimenzij, kot so ALU profili, se pakirajo v posebej zato narejene kartonske tulce. Znotraj tulcev jih ovijemo z mehurčkasto folijo, ki preprečuje premikanje.

ZAVAROVANA POŠILJKA

V primeru, če slučajno pride do poškodbe izdelkov pri pošiljanju, vam poškodovane izdelke brez dodatnih stroškov menjamo za nove.

DOSTAVA Z DPD

Pošiljamo z dostavno službo DPD, ki ima v primerjavi z drugimi dostavnimi službami kar nekaj prednosti. Najbolj pomembne med njimi so naslednje:

- Obveščanje o poteku dostave preko e-maila.

- Kurir lahko paket pusti na eni izmed DPD točki po celi Sloveniji, ki vam je najbližja (Petrol, ali DPD PAKETOMAT).

- Pri plačilu po povzetju ni dodatnih, skritih stroškov.

- V večini primerov se dostava izvrši že do 12. ure.

- Pred dostavo vas kurir kontaktira s telefonskim klicem ali SMS-om.

- Pri plačilu po povzetju lahko kurirju plačate tudi s kartico.

14 DNEVNA GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Prepričani smo, da boste z našimi izdelki zadovoljni. Če pa se zgodi, da kateri izdelek ne bo izpolnil vaših pričakovanj, ga lahko v 14 DNEH vrnete (edini pogoj je, da je izdelek nerabljen in nepoškodovan), mi pa vam bomo vrnili denar. Pišite nam na info@superstrela.com.

MOŽNOSTI PLAČILA

Po povzetju - plačate kurirju ob dostavi. Dostava se vrši preko dostavne službe DPD, zato lahko kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kartico. Pri plačilu po povzetju ni dodatnih stroškov.

Po predračunu - Po zaključenem nakupu boste na vaš e-mail prejeli predračun. Plačate lahko z nakazilom na transakcijski račun našega podjetja.