Varstvo osebnih podatkov

Upravljavec Osebnih Podatkov in Kontaktni Podatki

 

Politika zasebnosti SuperStrela

Spoštovani obiskovalci spletne trgovine SuperStrela,

Vaša zasebnost je za nas izjemno pomembna. Zavezuje nas k spoštovanju in varovanju vaših osebnih podatkov, kar zagotavljamo z doslednim upoštevanjem Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in vsemi drugimi veljavnimi predpisi na področju varstva osebnih podatkov.

Zagotavljamo, da so vsi vaši podatki, ki jih delite z nami preko spletne trgovine SuperStrela, obravnavani s skrajno mero zaupnosti in odgovornosti.

Podatki o upravljavcu:

Naziv podjetja: SuperStrela trgovina in storitve d.o.o.
Naslov: Cesta krških žrtev 49a, 8270 Krško
Matična številka:  7004265000
Davčna številka: SI68692331
Elektronska pošta: info@superstrela.si

Za vse dodatne informacije in pojasnila smo vam na voljo preko elektronskega naslova info@superstrela.si. Veseli bomo vsakega vašega sporočila in se zavezujemo, da bomo vašo povpraševanje obravnavali hitro, profesionalno in z individualnim pristopom.

 

Kontaktni Podatki Pooblaščene Osebe za Varstvo Podatkov

Vaše osebne podatke pri nas varuje pristojna oseba, zavezana k skrbnemu in odgovornemu ravnanju z vašimi informacijami.

Ime in priimek: Anita Tovornik

Ga. Tovornik je na voljo za vsa vprašanja, pripombe ali zahteve v zvezi z varstvom osebnih podatkov. Dosegljiv je na sedežu podjetja:

Naslov: Strela d.o.o, cesta krških žrtev 49a, 8270 Krško

Elektronska pošta: info@superstrela.com

Veseli bomo vašega sporočila in se zavezujemo, da bomo vsako vašo pobudo ali vprašanje obravnavali s skrajno profesionalnostjo in zaupnostjo.

 

Vaša Zasebnost je Naša Prednost: Katere Osebne Podatke Varujemo?

Zavedamo se pomena varovanja vaših osebnih podatkov in spoštujemo vašo zasebnost. Pri obravnavi vaših osebnih podatkov delujemo transparentno, odgovorno in v skladu z najvišjimi standardi varovanja.

Za nemoteno in personalizirano izkušnjo pri nakupovanju v naši spletni trgovini zbiramo in obdelujemo naslednje kategorije osebnih podatkov:

 • Osnovni kontaktni podatki: Ime, priimek, naslov in kraj bivanja, e-poštni naslov, telefonska številka, država bivanja.
 • Dodatni podatki, ki jih delite z nami: Vsaka informacija, ki jo prostovoljno vnesete v obrazce na naši spletni strani, vključno z vašim mnenjem ali povratnimi informacijami.
 • Tehnični podatki: IP naslov vašega dostopnega točka in informacije o vaših obiskih in vedenju na naši spletni strani, da bi vam ponudili še bolj prilagojeno uporabniško izkušnjo.
 • Podatki o odzivu: Vaš odziv na naša elektronska sporočila, kar nam pomaga izboljšati našo komunikacijo z vami.
 • Podatki o nakupu: Vse informacije, ki jih potrebujemo za izpolnitev vaše pogodbe in zagotovitev dostave vašega nakupa, vključno z načinom plačila in podatki o izdanem računu.

Nenehno si prizadevamo zagotoviti točnost in ažurnost vseh zbranih podatkov, vendar pa odgovornost za pravilnost in popolnost podatkov, ki jih vnesete, nosite vi, dragi uporabniki.

Vaša ekipa SuperStrela se zavezuje k varovanju vaše zasebnosti in vam zagotavlja varno in prijetno nakupovalno izkušnjo.

 

Načini Uporabe Vaših Osebnih Podatkov pri SuperStrela

Pri SuperStrela se zavedamo, da je varovanje vaših osebnih podatkov ključno za vzpostavitev in ohranjanje zaupanja med nami. Vaše podatke uporabljamo transparentno in odgovorno, zgolj z namenom, da vam zagotovimo najboljšo možno izkušnjo.

Vaše osebne podatke lahko uporabimo za naslednje namene:

 • Osebno in Hitro Komuniciranje: Odgovarjanje na vaša vprašanja in zagotavljanje informacij o naših storitvah, prilagojenih vašim potrebam.
 • Strokovna Izvedba Pogodb: Sklenitev in izpolnitev pogodb s ciljem, da vam zagotovimo varne in zanesljive storitve.
 • Informativno Tržno Komuniciranje: Pošiljanje e-novic in SMS obvestil, da ste vedno na tekočem z našimi ugodnostmi in novostmi.
 • Aktualne Novice in Ponudbe: Redno obveščanje o aktualnih dogodkih, novicah in posebnih ponudbah, ki jih pripravljamo za vas.
 • Pravno Varstvo in Podpora: Uveljavljanje pravnih zahtevkov in pomoč pri reševanju morebitnih sporov.
 • Izboljšanje Naše Ponudbe: Statistične analize prodaje in obiskanosti naše spletne strani, s katerimi neprestano izboljšujemo našo ponudbo in storitve.
 • Prilagojeno Digitalno Oglaševanje: Prilagoditev spletnih oglasov za ponovno ciljanje, da vam predstavimo ponudbo, ki je najbolj relevantna za vas, na platformah kot so Facebook, AdWords in druge.

Vaša ekipa SuperStrela se trudi, da bi bila vaša izkušnja z nami ne le varna, ampak tudi prijetna in prilagojena vašim željam in potrebam.

 

Podlaga Za Varovanje Vaših Osebnih Podatkov pri SuperStrela

Pri SuperStrela se zavedamo, da je varovanje vaših osebnih podatkov izredno pomembno. S tem namenom vas želimo obvestiti o pravnih podlagah, na katerih temelji obdelava vaših podatkov:

 • Zakonske in Pogodbene Obveznosti: Vaše osebne podatke obdelujemo v primerih, ko je to potrebno za izpolnitev naših zakonskih obveznosti, kot je izdaja računov, ali za sklenitev in izpolnitev pogodbe, ki ste jo sklenili z nami. Obdelujemo jih tudi, ko nas prosite za ponudbo.
 • Vaša Privolitev: V nekaterih primerih obdelujemo vaše podatke na podlagi vaše izrecne privolitve. Spoštujemo vašo avtonomijo in vam omogočamo, da svojo privolitev kadarkoli prekličete.
 • Zakoniti Interesi: Verjamemo, da lahko obdelava vaših podatkov v nekaterih primerih služi tako vašim kot našim legitimnim interesom. Na primer, če na naši spletni strani zapustite nakupovalno košarico brez dokončanja nakupa, vam lahko pošljemo opomnik prek e-pošte, da vas spomnimo na nepopolnjen nakup.

Vaša ekipa SuperStrela je zavezana k etičnemu in zakonskemu ravnanju z vašimi osebnimi podatki, vedno z vašo varnostjo in zaupanjem v ospredju.

 

Vaša Privolitev - Temelj Našega Sodelovanja

 • Obdelava na Podlagi Vaše Privolitve
  Vaša privolitev nam omogoča, da vas s pomočjo e-novic in e-poštnih sporočil obveščamo o najnovejših ponudbah, storitvah in produktih SuperStrela. S svojim soglasjem nam dovolite, da za vas pripravljamo tudi vse potrebno za nemoteno poslovanje, vključno z izdajo računov. Seveda pa se za vsak drug poseben namen obdelave vaših podatkov dogovorimo ločeno.
 • Obdelava Podatkov v Okviru Zakonskih in Pogodbenih Obveznosti
  Zakonske in pogodbeno določene obveznosti zahtevajo deljenje določenih osebnih podatkov. Ta postopek je nujen, da lahko sklenemo pogodbo in vam zagotovimo želene storitve ali produkte. Brez teh informacij žal ne bomo mogli sodelovati. Vaše zaupanje in varnost sta za nas na prvem mestu, zato vam zagotavljamo, da bomo vaše podatke vedno obdelovali s skrajno skrbnostjo.
 • Obdelava Podatkov na Podlagi Zakonitega Interesa
  V določenih situacijah se lahko odločimo za obdelavo vaših osebnih podatkov zaradi zakonitega interesa. To storimo le, če smo prepričani, da to ne posega v vaše temeljne pravice in svoboščine. Ta proces je vedno pregleden in v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov, pri čemer je zagotovljena najvišja stopnja varstva vaših podatkov.

Zaupno Ravnanje z Vašimi Osebnimi Podatki

 • Sodelovanje s Pogodbenimi Obdelovalci
  Pri SuperStrela vam zagotavljamo, da s skrajno odgovornostjo pristopamo k obdelavi vaših osebnih podatkov. V nekaterih primerih je obdelavo vaših podatkov potrebno zaupati našim zanesljivim partnerjem – pogodbenim obdelovalcem. Ti so zavezani k ravnanju v skladu z našimi standardi in vam zagotavljajo varstvo na ravni, ki jo pričakujete od nas.
 • Hramba Osebnih Podatkov
  Vaša zasebnost je naša prednostna naloga. Vaše osebne podatke hranimo le tako dolgo, kot je nujno potrebno za namene, za katere so bili zbrani – da vam zagotovimo dostop do ekskluzivnih informacij, novic in ugodnosti SuperStrela.

Čas hrambe se razlikuje glede na vrsto podatkov in način, kako smo pridobili vašo privolitev:

 • Podatki zbrani z vašo privolitvijo ali zaradi pravnega interesa: hranijo se do preklica privolitve ali do vaše zahteve za prenehanje obdelave.
 • Podatki obdelani na podlagi zakonskih določil: hranijo se za obdobje, ki ga določa zakon.
 • Osnovni podatki: hranimo jih, dokler ste registriran uporabnik naših spletnih strani.
 • Podatki o računih: hranijo se 10 let od izdaje.
 • Podatki za izpolnitev pogodbenih obveznosti: hranijo se 5 let po izpolnitvi pogodbe.
 • Po preteku obdobja hrambe vaše osebne podatke trajno in varno izbrišemo ali anonimiziramo, tako da ni več mogoče ugotoviti vaše identitete.

Zagotavljanje Varstva Vaših Osebnih Podatkov

Pri SuperStrela si prizadevamo za najvišjo raven varnosti vaših osebnih podatkov. Tukaj pojasnjujemo, kdo ima dostop do vaših informacij in kako zagotavljamo njihovo varstvo.

Dostop do Vaših Osebnih Podatkov

Vaši osebni podatki ostajajo v strogo zaupnem krogu in jih ne delimo z nikomer izven družbe INLED d.o.o., razen s tistimi partnerji, ki z nami sodelujejo na podlagi pisne pogodbe. Ti partnerji, tudi znani kot pogodbeni obdelovalci, so strokovnjaki na svojem področju in zagotavljajo določene storitve v imenu SuperStrela. Z njimi delimo vaše podatke zgolj v obsegu, ki je nujno potreben za izvajanje določenih operacij.

Naši zaupanja vredni partnerji vključujejo:

 • Marketinške agencije
 • Storitve e-poštnih in SMS obvestil
 • Ponudniki spletnega oglaševanja
 • Analitiki in obdelovalci podatkov
 • Razvijalci programskih rešitev
 • Vzdrževalci IT-sistemov
 • Ponudniki plačilnih sistemov
 • Dostavne službe

Obljuba Varovanja Zaupnosti

Pogodbeni obdelovalci so pod strogim nadzorom SuperStrela in so dolžni spoštovati veljavne zakone o varstvu osebnih podatkov. Vaših informacij ne smejo uporabljati za lastne namene niti jih deliti s tretjimi osebami. Tako mi kot tudi naši partnerji smo zavezani k ohranjanju zaupnosti vaših podatkov.

 

SuperStrela: Zavezuje se k Transparentnosti in Odgovornemu Ravnanju z Vašimi Podatki

Avtomatizirano Zbiranje Neosebnih Podatkov

Ob vašem obisku našega spletnega mesta, SuperStrela beleži določene neosebne podatke, kot so število obiskov, povprečno trajanje obiska in obiskane strani, da bi zagotovili boljšo uporabniško izkušnjo. Te informacije nam pomagajo razumeti vaše preference, da lahko spletno mesto prilagodimo in izboljšamo na način, ki bo najbolj ugajal našim obiskovalcem. Zajeti podatki niso deljeni s tretjimi osebami in se ne uporabljajo za druge namene.

Uporaba Piškotkov: Vaša Izkušnja, Naša Prednost
Piškotki so bistveni del zagotavljanja nemotene in personalizirane spletne izkušnje. Z vašim dovoljenjem naša spletna stran shranjuje majhne datoteke na vaš brskalnik, ki nam pomagajo optimizirati delovanje strani ter ponuditi storitve, prilagojene vašim željam.

Prednosti uporabe piškotkov vključujejo:

 • Učinkovitost: Piškotki nam pomagajo prilagoditi vsebine spletne strani vašim individualnim potrebam.
 • Prilagojena izkušnja: Ob ponovnem obisku naše spletne strani lahko hitro dostopate do prednostnih funkcij in nastavitev.
 • Analitika: Piškotki omogočajo analizo uporabe spletnega mesta, da lahko nenehno izboljšujemo naše storitve.

Dodatne informacije:

 • Nadzor: Imate popoln nadzor nad piškotki in lahko prilagodite njihove nastavitve v brskalniku.
 • Sesije: Večina piškotkov se izbriše, ko zaključite svojo sejo brskanja.
 • Pomembna obvestila: Upoštevajte, da nekatere funkcije spletnega mesta morda ne bodo delovale pravilno brez piškotkov.

Z obiskom našega spletnega mesta se zbirajo tudi določeni tehnični podatki, vključno z datumom in uro obiska, ID seje in informacijami o vašem brskalniku, da lahko zagotovimo stabilno in varno spletno okolje.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje v SuperStrela. Vaša zasebnost je naša prednostna naloga, in zavezani smo k zagotavljanju transparentnega in odgovornega ravnanja z vašimi podatki.

 

SuperStrela: Na Vaši Strani pri Varovanju Zasebnosti

Pri SuperStreli se zavedamo pomena zasebnosti in varnosti vaših podatkov. S tem namenom želimo pojasniti, kako uporabljamo analitične orodja, kot sta Google Analytics in Facebook plugins, da izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo.

Google Analytics: Za Boljše Razumevanje Vaših Potreb

Naše spletno mesto koristi storitve Google Analytics, ki nam pomagajo prilagoditi vsebino strani vašim preferencam. S storitvijo zagotavljamo:

 • Zasebnost: Aktivirali smo IP anonimizacijo, da je vaš IP naslov skrajšan pred prenosom na Googlove strežnike, kar zagotavlja dodatno raven zasebnosti.
 • Transparentnost: Google Analytics uporablja piškotke za analizo vaše uporabe spletnega mesta, pri čemer so podatki strogo anonimni in namenjeni izboljšanju vaše izkušnje na naši strani.
 • Nadzor: Imate možnost preprečiti zbiranje podatkov s pomočjo Google Analytics, tako da naložite in namestite ustrezni vtičnik za svoj brskalnik.
 • Facebook Plugins: Povezujte se z Nami na Družbenih Omrežjih

Omogočamo tudi integracijo s Facebookom preko vtičnikov, da lahko enostavno delite vsebine s svojimi prijatelji in družino. Tu je tisto, kar morate vedeti:

 • Interakcija: Z vtičniki lahko interagirate s svojim Facebook profilom, npr. všečkanje vsebin ali deljenje mnenj.
 • Zasebnost: Če ne želite, da Facebook povezuje vaše obiske na naši strani z vašim Facebook računom, se pred obiskom priporoča, da se odjavite iz Facebooka.
 • Proaktivna Zaščita: Če želite preprečiti nalaganje Facebook vtičnikov, lahko to storite z uporabo dodatkov za brskalnik, kot je "Facebook Blocker".
  Zaveza k Zasebnosti

Vaša zasebnost je za nas prednostna naloga. Zavezani smo k zaščiti vaših osebnih podatkov, medtem ko vam nudimo bogato in prilagojeno uporabniško izkušnjo. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete dodatne informacije o tem, kako varujemo vašo zasebnost, nas ne oklevajte kontaktirati.

SuperStrela — vaš zanesljiv partner v digitalnem svetu.

 

SuperStrela: Skrbno Ravnanje z Vašimi Neosebnimi Podatki

V podjetju SuperStrela smo predani etični in odgovorni obravnavi neosebnih podatkov, ki jih zbiramo med vašim obiskom naše spletne strani. Za večjo preglednost predstavljamo, kako uporabljamo te podatke.

Hramba Neosebnih Podatkov
Za zagotavljanje optimalne uporabniške izkušnje uporabljamo dve vrsti piškotkov:

 • Sejni piškotki: Avtomatsko potečejo, ko zaprete zavihek ali brskalnik.
 • Trajni piškotki: Shranjeni so do tri mesece in pomagajo, da vas naša spletna stran prepozna ob vašem naslednjem obisku.

Uporaba Neosebnih Podatkov za Premišljen Oglaševalski Pristop
Vaši neosebni podatki nam pomagajo oblikovati oglaševalske strategije, ki so bolj usmerjene in uporabniku prijazne. Te strategije vključujejo:

 • Preprečevanje goljufivih dejavnosti: Zmanjšanje števila lažnih klikov in interakcij z roboti, da ohranimo verodostojnost naših storitev.
 • Optimizacija oglaševalskih postopkov: Uporaba algoritmov za določanje primernih cen oglaševanja in poenostavitev nakupno-prodajnih postopkov.
 • Analiza in poročanje o kampanjah: Spremljanje učinkovitosti oglaševalskih kampanj in zagotavljanje ustreznih povratnih informacij našim partnerjem.
 • Personalizacija oglaševalske izkušnje: Predstavitev oglasov, ki resnično odgovarjajo vašim interesom, s čimer zagotavljamo bogatejšo brskalno izkušnjo.
 • Namene preslikovanja med napravami: Omogočanje gladkega prehoda med različnimi napravami med brskanjem na naši spletni strani.
 • Sinhronizacija z drugimi storitvami: Usklajevanje naših oglaševalskih praks z industrijskimi standardi in najboljšimi praksami.
 • Inovacija in razvoj: Neprestano izboljšujemo naše algoritme, da zagotovimo najboljše možne rezultate za naše oglaševalske partnerje.

Vaša Moč Nadzora
Vedno imate možnost, da se odločite o tem, kateri piškotki bodo shranjeni med vašim obiskom. To pomeni, da lahko nadzirate, kako vaši neosebni podatki prispevajo k izboljšanju vaše izkušnje na našem spletnem mestu.

SuperStrela se zavezuje k etičnemu in odgovornemu ravnanju z vašimi podatki, vse z namenom, da vaš obisk na naši spletni strani postane čim bolj prijeten in prilagojen vašim potrebam.

 

SuperStrela: Varstvo Vaših Neosebnih Podatkov

V podjetju SuperStrela vam omogočamo, da imate popoln nadzor nad svojimi neosebnimi podatki. Tu pojasnjujemo, kako lahko upravljate in nadzirate zbiranje in uporabo vaših neosebnih podatkov.

Odjava od Zbiranja Neosebnih Podatkov

 • Spletni brskalniki: Vaše neosebne podatke, shranjene v piškotkih, lahko upravljate neposredno v nastavitvah svojega spletnega brskalnika. Načini za to se lahko razlikujejo, običajno pa jih najdete v meniju "Orodja" ali "Možnosti", ki se nahaja v vašem brskalniku.
 • Mobilne naprave in pametne televizije: Če želite preprečiti sledenje oglasom na mobilnih napravah in pametnih televizorjih, se obrnite na proizvajalca svoje naprave za navodila o blokiranju ali onemogočanju piškotkov.
 • Vaš Račun Stranke: Sinonim za Varnost in Udobje

Vaš račun stranke je zasnovan tako, da zagotavlja varno in priročno uporabniško izkušnjo. Prednosti računa vključujejo:

 • Udobno nakupovanje: Prihranite čas z zmanjševanjem potrebe po ponovnem vnosu podatkov pri vsakem naročilu.
 • Varen dostop: Zaščitite svoj račun z geslom, ki ga izberete sami.
 • Transparentnost: Imate popoln pregled nad svojimi shranjenimi podatki, ki jih lahko kadar koli pregledate ali spremenite.
 • Proaktivna varnost: V SuperStreli vas spodbujamo, da z geslom ravna skrbno in se po končanem obisku naše spletne strani aktivno odjavite iz svojega računa, da zagotovite njegovo varnost.

Brisanje Računa Stranke

Če se odločite, da želite izbrisati svoj račun stranke, lahko to storite kadar koli. Prosimo, upoštevajte:

 • Shranjeni podatki ob izbrisu: Vaši podatki, povezani z preteklimi naročili, se ne bodo takoj izbrisali, da bi zagotovili skladnost z veljavnimi zakonskimi določbami.
 • Samodejni izbris: Po preteku obdobja, določenega za hrambo podatkov, se bodo vaši podatki samodejno izbrisali.

V SuperStreli spoštujemo vašo pravico do zasebnosti in smo zavezani k zagotavljanju orodij, ki vam omogočajo, da ohranite nadzor nad svojimi podatki. Tukaj smo, da poskrbimo za vašo prijetno in varno izkušnjo pri nas.

 

SuperStrela: Vaša Varnost in Zasebnost pri Plačilih ter Oglaševanju

Pri SuperStreli se zavedamo pomena zasebnosti in varnosti vaših podatkov. Spodaj podajamo načine, kako zagotavljamo vašo zasebnost pri obdelavi plačil in med oglaševalskimi akcijami.

Plačila
Zavezani smo k transparentni obdelavi vaših plačilnih podatkov, pri čemer jih uporabljamo izključno za obdelavo vaših plačil. Vaše podatke varno delimo s tretjimi osebami samo, kadar je to potrebno za dokončanje transakcije.

 • Plačilo po povzetju: V primeru plačila po povzetju vaše dostavne in plačilne podatke posredujemo le našemu zanesljivemu dostavnemu partnerju.

Oglaševanje
Poštno oglaševanje: Vašo zasebnost cenimo tako, da uporabljamo vaše podatke za poštno oglaševanje le na osnovi vaših interesov, da preprečimo nepotrebno obremenjevanje z oglaševanjem. Vaše podatke obdelujemo anonimno in jih ne delimo s tretjimi osebami.

Priporočila izdelkov po e-pošti: Kot cenjeni kupec SuperStrele boste prejemali personalizirana priporočila izdelkov na vaš e-poštni naslov, tudi če niste naročeni na naše novice.

Sodelovanje v Nagradnih Igrah
Če se udeležite naših nagradnih iger, vaše podatke uporabljamo izključno za potrebe izvedbe nagradne igre, vključno z obveščanjem o morebitnih nagradah.

Družabni Mediji
Uporabljamo vtičnike družabnih omrežij, kot so Facebook in Twitter, z namenom povečanja prepoznavnosti naše blagovne znamke. Vašo zasebnost pri tem ščitimo s skladnostjo z določbami Splošne uredbe o varstvu podatkov.

Vaše Pravice: Vabimo vas, da se seznanite s svojimi pravicami in možnostmi za zaščito zasebnosti pri posameznih ponudnikih družabnih medijev.

 
V SuperStreli je vaša zasebnost naša prioriteta. Vprašanja, komentarje ali pomisleke glede naših praks varstva podatkov lahko kadarkoli delite z nami. Zagotavljamo vam, da smo tu, da poslušamo vaše potrebe in zagotovimo varno ter prijetno izkušnjo z našo blagovno znamko.

 

SuperStrela: Vaša Pravica do Ugovora in Zaveza k Varovanju Osebnih Podatkov

Pravica do ugovora
Spoštujemo vaše pravice in avtonomijo glede vaših osebnih podatkov. Obveščamo vas, da imate pravico ugovarjati uporabi vaših osebnih podatkov za tržne namene, kot je opisano zgoraj. Ugovarjate lahko kadar koli, s prihodnjim učinkom, preko elektronskega naslova: info@superstrela.com

Po prejetju vašega ugovora bodo vaši podatki nemudoma blokirani za nadaljnjo tržno obdelavo. Opozarjamo vas, da je zaradi tehničnih razlogov in predpisanega časa za izvedbo možno, da prejmete še kakšno oglaševalsko gradivo po vložitvi ugovora. To ne pomeni, da nismo upoštevali vašega ugovora.

Naša Zaveza k Varovanju Vaših Osebnih Podatkov
Pri SuperStreli z vsemi silami zagotavljamo, da so vaši osebni podatki varovani z uporabo vrhunskih varnostnih orodij in strategij:

 • Celovitost in Dostopnost: Vzpostavili smo večplastne varnostne ukrepe, vključno z orodji za šifriranje in avtentikacijo, za zagotavljanje varnosti, celovitosti in dostopnosti vaših podatkov.
 • Proaktivno Delovanje proti Kibernetskim Napadom: Kljub neizogibnim tveganjem kibernetskih napadov pri spletnih transakcijah se nenehno trudimo zaščititi vaše podatke s fizičnimi, elektronskimi in postopkovnimi varnostnimi ukrepi.

Specifični Varnostni Ukrepi, ki jih implementiramo:

 • Požarni Zid: Naši IT-sistemi so zaščiteni s požarnimi zidovi, ki preprečujejo nepooblaščen dostop.
 • Omejen Dostop: Dostop do vaših podatkov je strogo omejen na potrebne osebe, ki delujejo v skladu z določenim namenom.
 • Šifriranje Podatkov: Vaši podatki se prenašajo v šifrirani obliki, kar zagotavlja dodatno varnost.
 • Nenehno Nadziranje: Sistematično nadziramo dostop do naših IT-sistemov, da prepoznamo in preprečimo morebitne zlorabe.

Vaša zasebnost je naša prioriteta. SuperStrela se zavezuje, da bo vedno spoštovala vaše pravice in zagotavljala najvišjo stopnjo varnosti vaših osebnih podatkov.

 

SuperStrela: Vaše Pravice in Varstvo Osebnih Podatkov

 • Vaš Kontakt za Vprašanja in Pomoč :Za vse informacije, vprašanja ali pomoč v zvezi z varstvom vaših osebnih podatkov smo vam na voljo na e-poštnem naslovu: info@superstrela.com
 • Vaše Pravice: V okviru varstva vaših osebnih podatkov imate naslednje pravice:
 • Obveščenost in Transparentnost: Preverite, ali obdelujemo vaše osebne podatke. Pridobite dodatne informacije o tem, kako uporabljamo vaše podatke.
 • Dostop do Podatkov: Zahtevate dostop do vaših osebnih podatkov in dodatne informacije o njihovi obdelavi. Pravica do brezplačne kopije vaših podatkov v želenem formatu (za dodatne kopije lahko zaračunamo simbolično pristojbino).
 • Prenos Podatkov: Prejmite osebne podatke v strukturirani in strojno berljivi obliki. Posredovanje teh podatkov drugemu upravljavcu brez naših ovir.
 • Posodobitev in Popravek: Zahteva za popravek ali posodobitev netočnih podatkov.
 • Pravica do Pozabe: Zahteva za izbris podatkov, za katere ne obstaja več zakonita osnova za obdelavo.
 • Omejitev Obdelave: Omejitev obdelave vaših podatkov v določenih okoliščinah, na primer med reševanjem pritožbe.
 • Preklic Privolitve: Kadarkoli prekličete svojo privolitev za obdelavo podatkov, povezanih z neposrednim trženjem.
 • Ugovor: Pravica do ugovora obdelavi vaših podatkov zaradi posebnih osebnih okoliščin.
 • Pravna Sredstva: Ohranjanje vaših podatkov za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov, če ne potrebujemo več vaših podatkov za druge namene obdelave.
 • Pravica do Pritožbe: V primeru, da menite, da obdelava vaših osebnih podatkov krši pravila Splošne uredbe o varstvu podatkov, imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

 SuperStrela je tu za vas, da skupaj zagotovimo varno in spoštljivo ravnanje z vašimi osebnimi podatki. Vaše zaupanje je naša prioriteta.

 

SuperStrela: Vaše Pravice in Varovanje Vaših Podatkov

Obrnite se na Nas
Za vse zahteve in vprašanja glede vaših osebnih podatkov smo vam na voljo na e-naslovu info@superstrela.com

Prilagoditev Vaših Podatkov

 • Sprememba podatkov: V primeru kakršnih koli sprememb vaših osebnih podatkov, vključno s spremembo poštne številke, e-naslova, fizičnega naslova ali telefonske številke, nas prosimo obvestite prek našega e-naslova. Zagotavljamo, da bomo vaše spremembe obravnavali v roku 30 dni.
 • Izbris podatkov: Če želite svoje podatke trajno izbrisati iz naše baze, nas obvestite prek e-naslova. Zavežemo se, da bomo vašo zahtevo izvedli in vas o tem obvestili v roku 30 dni.

Pravica do Ugovora
V skladu s členom 21(1) Splošne uredbe o varstvu podatkov lahko ugovarjate obdelavi vaših podatkov iz razlogov, ki so povezani z vašim posebnim položajem. To vključuje pravico do ugovora v vseh primerih obdelave, ki so opisani v naših informacijah o varstvu podatkov in temeljijo na členu 6(1)(f) Splošne uredbe o varstvu podatkov.

Zavežemo se, da bomo resno obravnavali vsak vaš ugovor in v primeru utemeljenih razlogov, kot so tveganja za vaše zdravje ali življenje, obdelavo ustavili.

Pravica do Odstopa

Umik soglasja: Če smo vaše podatke obdelovali na podlagi vaše privolitve, imate pravico to privolitev kadar koli umakniti. Umik privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki je bila opravljena pred umikom.

Umik soglasja postane učinkovit z momentom, ko prejmete naše potrditveno sporočilo o sprejetju vašega umika.

 
Pri SuperStrela smo zavezani k varovanju vaših osebnih podatkov in spoštovanju vaših pravic. Vaše zaupanje je za nas izjemnega pomena.

 

SuperStrela: Vaša Pravica do Varovanja Osebnih Podatkov

Kako Uveljaviti Vaše Pravice
Če želite uveljavljati svoje pravice v povezavi z osebnimi podatki, nam lahko svojo zahtevo pošljete v pisni obliki preko kontaktnih informacij, navedenih na vrhu tega dokumenta, pod razdelkom "Upravljavec osebnih podatkov".

Pomembni Koraki:

 • Identifikacija: Za zagotovitev vaše zanesljive identifikacije lahko zahtevamo dodatne podatke. V redkih primerih, ko vas ne moremo zanesljivo identificirati, se lahko ugovor zavrne.
 • Odzivni Čas: Na vašo zahtevo bomo odgovorili pravočasno, brez nepotrebnega odlašanja, in sicer najkasneje v enem mesecu od prejema vaše zahteve.
 • Pravica do Pritožbe: V primeru nezadovoljstva z našim odzivom ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, imate pravico vložiti pritožbo pri organu za varstvo podatkov, ki je dosegljiv preko te povezave.

Politika Varovanja Osebnih Podatkov

Posodobitve Politike:
Spremembe in dopolnitve naše politike o varstvu osebnih podatkov bodo pravočasno objavljene na naši spletni strani. Vaša nadaljnja uporaba naše spletne strani po objavi sprememb pomeni, da se strinjate z aktualiziranimi pogoji.

Datum zadnje posodobitve: 20.09.2023

Zakonsko Skladnost
Ta pravilnik je pripravljen v skladu z:

 • Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (GDPR) in konvencijami Sveta Evrope
 • Zakonodajo Republike Slovenije, vključno z ZVOP-2 in ZEPT
 • Za dodatne informacije se lahko obrnete na SuperStrela ali obiščete našo spletno stran.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje, ki ga izkazujete SuperStrela.