GROW LED trak za rastline

GROW LED trak za rastline

Raziskujte novo dimenzijo notranjega vrtnarjenja z LED grow trakovi od Superstrele, ki so zasnovani za zagotavljanje optimalne svetlobe za spodbujanje rasti in cvetenja vaših rastlin...

Naši visoko učinkoviti LED grow trakovi so popolna izbira za vse vrste notranjega vrtnarjenja, od gojenja zelišč in zelenjave do cvetočih rastlin. Te trakove odlikuje prilagodljivost in enostavnost uporabe, ki omogočata, da jih namestite kjerkoli v vašem domu ali rastlinjaku, kjer potrebujete dodatno svetlobo.

LED grow trakovi Superstrele so opremljeni z naprednimi LED diodami, ki oddajajo svetlobo v spektru, ki je najbolj koristen za rastline. To zagotavlja, da vaše rastline prejemajo ravno pravo količino svetlobe, ki jo potrebujejo za fotosintezo, ne glede na to, kako nizke so svetlobne razmere v vašem okolju. Njihova energetska učinkovitost pomeni manjšo porabo električne energije, kar je dobro tako za okolje kot za vašo denarnico.

Enostavna namestitev in fleksibilnost LED grow trakov omogočata, da jih lahko uporabite v različnih postavitvah, od navpičnih vrtov do zapletenih rastlinskih aranžmajev. Zaradi svoje tanke in diskretne oblike se ti trakovi lahko skoraj nevidno vključijo v vaš domači dekor, medtem ko še vedno zagotavljajo vse potrebne svetlobne pogoje za vaše rastline.

Raziščite, kako lahko naši LED grow trakovi transformirajo vaše notranje vrtnarjenje. Ponujamo širok izbor trakov, ki so primerni za vsako vrsto rastline in vsak prostor, zagotavljamo pa tudi vrhunsko kakovost in trajnost.

Filtriraj izdelke

1 element

na stran
 1. Samolepilen fleksibilen LED trak / 380-840nm / IP33 - ni vodoodporen / 60 LED/m / 5050 / 14,4W/m / DC12V
  1080
  lm
  -15%
  Šifra izdelka: 4624
  LED trak za rastline GROW 12V 14,4W 360-1080lm/m 380-840 nm 60 led/m IP65
  8,10 € 6,90 € 5,66 € Prihranek 14,81% /meter
na stran