Vaš zanesljiv partner v svetu LED osvetlitve

Dobrodošli v svetu SuperStrela, kjer so vaše sanje o popolni osvetlitvi postale naša misija. Smo vodilni ponudnik inovativnih in kakovostnih LED svetlobnih rešitev, ki so hkrati tudi cenovno dostopne.

 

Raznolika in popolna ponudba
Naša ponudba ne zajema le široke palete LED izdelkov – od LED žarnic, avto sijalk do svetilk in stikal – temveč se razteza še na področje električnih instalacij. S ponosom predstavljamo tudi našo najnovejšo linijo elektromateriala, s katero zagotavljamo popolno ponudbo za vse vaše potrebe po osvetlitvi in električnih rešitvah.

Kakovost in zaupanje
Verjamemo v kakovost naših izdelkov, zato z veseljem nudimo minimalno tri-mesečno garancijo na ves naš potrošni material. Z zaupanjem v naše blagovne znamke gradimo dolgotrajne in trdne odnose s strankami.

Stalna rast in inovacije
Nismo le prodajalci, smo vizionarji v svetu LED tehnologije. Udeležujemo se domačih in mednarodnih sejmov, kjer iščemo najnovejše trende in izdelke. Naša predanost nenehnemu izboljševanju pomeni, da se ne ustavimo pri dobrem – vedno stremimo k odličnemu.

Ekipa strokovnjakov
Naša ekipa sestoji iz visoko usposobljenih strokovnjakov, ki so tu, da vam pomagajo najti najboljše rešitve za vaše potrebe. Pri SuperStreli verjamemo, da je zadovoljstvo zaposlenih ključ do uspeha, zato spodbujamo pozitivno delovno okolje in stalno izobraževanje.

Dobrodošli v prihodnosti osvetlitve
Vabljeni, da se nam pridružite na poti v svetlejšo prihodnost z SuperStrela – vašim partnerjem v svetu kakovostne LED osvetlitve.