Stropna LED svetilka 18W / 4000К / IP54 / črna

Šifra
22488
16,20 € 13,28 € /kos

Eleganca in funkcionalnost se srečata v naši stropni LED svetilki, ki je popolna za osvetlitev kateregakoli prostora z modernim pridihom. Njena črna, minimalistična oblika se lepo poda v vsako okolje, od domačih dnevnih sob do profesionalnih pisarn, kjer dopolnjuje notranjo opremo in dodaja dotik rafiniranosti. Ta svetilka je odličen primer, kako LED tehnologija ni samo varčna, temveč tudi omogoča manj pogosto vzdrževanje in dolgotrajno delovanje. Z vodoodporno oceno IP54 je ta svetilka ne le estetsko privlačna, temveč tudi izjemno praktična, saj jo lahko namestite v prostore z večjo stopnjo vlažnosti. Če iščete zanesljiv, energetsko učinkovit in eleganten način osvetlitve, je naša stropna LED svetilka prava izbira za vas.

Na zalogi
Tehnične specifikacije
Šifra 22488
Vrsta svetilke Stropna
Oblika Okrogla
Energijski razred E
Moč svetilnosti ( Lumen ) 2110
Kot svetilnosti 360°
Barva svetilnosti 4200K-Nevtralno bela
Možnost zatemnitve Ne
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija 270 x 270 x 50mm
Material PVC
Barva ohišja Črna
Električna napetost AC 230V
Vodotesna zaščita IP54
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

Stropna LED svetilka iz naše ponudbe na SuperStrela prinaša harmonijo estetike in funkcionalnosti v vaš dom ali delovni prostor. Ta čudovit kos je oblikovan z mislijo na sodobno arhitekturo, kjer vsak element igra vlogo v simfoniji prostora. Z elegantnim črnim okvirjem, ki se brez napora staplja z različnimi stili dekorja, od klasičnega do modernega, ta svetilka prinaša pridih sofisticiranosti in sodobnega oblikovanja.

Oblikovana za trajnost in učinkovitost, ta LED svetilka zagotavlja svetlo in čisto svetlobo, ki je idealna za ustvarjanje osredotočene delovne atmosfere ali topel in vabljiv ambient za sproščene večere. Z LED tehnologijo, ki je v ospredju energetske učinkovitosti, vam ta svetilka obljublja nižje stroške električne energije in manjši ogljični odtis, hkrati pa zagotavlja izjemno svetlobno zmogljivost.

Varnost in vzdržljivost sta ključnega pomena; zato je naša stropna LED svetilka zasnovana z zaščito IP54, kar pomeni, da je odporna proti prahu in vlagi, kar je idealno za kuhinje, kopalnice in druge prostore, kjer je prisotnost vode pogost pojav. To vam zagotavlja mirnost in zaščito, ki jo potrebujete v vsakem okolju.

Ne glede na to, ali prenavljate svoj dom ali pa samo iščete nadgradnjo svoje razsvetljave, je naša stropna LED svetilka popolna izbira. Pridružite se številnim zadovoljnim strankam, ki so izbrali našo LED svetilko ne samo zaradi njene lepote in učinkovitosti, ampak tudi zaradi trajnosti in vsestranskosti. Investirajte v svetilko, ki bo osvetlila vaš prostor leta in leta, in si zagotovite vašo še danes na SuperStrela.

LED paneli predstavljajo sodobno rešitev za osvetlitev različnih prostorov. Z njihovo pomočjo je mogoče ustvariti enakomerno in svetlo osvetlitev, ki je prijazna očem in hkrati energijsko učinkovita. V nasprotju s tradicionalnimi žarnicami, LED paneli oddajajo svetlobo skozi veliko površino, kar preprečuje nastanek močnih senc in neposredne osvetlitve, kar je še posebej koristno v poslovnih in učnih okoljih.

LED tehnologija je v zadnjih letih doživela velik napredek, kar je privedlo do številnih inovacij na področju osvetlitve. LED paneli so le ena izmed mnogih rešitev, ki so se razvile kot odgovor na potrebe sodobnega življenja. Poleg energetske učinkovitosti in dolge življenjske dobe, LED paneli ponujajo tudi estetske prednosti, saj se lahko integrirajo v različne arhitekturne stile in dizajne. Ne glede na to, ali iščete rešitev za osvetlitev pisarne, trgovine, šole ali doma, LED paneli ponujajo kakovostno in prilagodljivo rešitev.

Svetila, kot so LED paneli, so sodobna razsvetljavska tehnologija, ki prinaša številne prednosti v primerjavi s tradicionalnimi žarnicami.

Tu je nekaj ključnih informacij o LED panelih:

Velikost in Oblika:

LED paneli so na voljo v različnih velikostih, od majhnih do večjih, kar omogoča prilagodljivost glede na potrebe prostora.
Lahko so kvadratne, pravokotne ali okrogle oblike, kar omogoča raznolike možnosti oblikovanja prostora.

Barva Ohišja:

LED paneli so na voljo v različnih barvah ohišja, kot so bela, črna, srebrna in druge. To omogoča, da se svetilo harmonično vklopi v obstoječo estetiko prostora.

Imitacija Lesa:

Nekateri LED paneli imajo ohišje, ki simulira videz lesa. To je odlična možnost za prostor, kjer se želi doseči naraven in topli videz.

Barvna Temperatura:

LED paneli ponujajo različne barvne temperature svetlobe. Topla bela (2700-3000K) ustvarja toplejšo in prijetnejšo atmosfero, medtem ko hladna bela (5000-6500K) zagotavlja bolj osvetljeno okolje, primernejše za delovne prostore. Najpogosteje se uporabljajo z nevtralno belo svetlobo (4000-4500K).

Moč Svetilnosti:

Moč svetilnosti LED panelov se meri v lumnih (lm) ali vatih (W). Večja moč pomeni močnejšo svetlobo. Pri izbiri je pomembno upoštevati velikost prostora in želeno intenziteto svetlobe.

Energijska Učinkovitost:

LED paneli so znani po visoki energetski učinkovitosti. Porabijo manj električne energije kot tradicionalne žarnice, kar pomeni nižje stroške energije.

Trajnost in Vzdrževanje:

LED paneli imajo dolgo življenjsko dobo, kar pomeni, da redko potrebujejo zamenjavo. Prav tako so običajno enostavni za vzdrževanje.

Uporabnost:

LED paneli so vsestransko uporabni in se pogosto uporabljajo v pisarnah, trgovinah, domovih, bolnišnicah, šolah in drugih javnih prostorih.

Okolju Prijazna Možnost:

LED paneli so okolju prijaznejši od nekaterih drugih vrst razsvetljave, saj ne vsebujejo živega srebra ali drugih škodljivih snovi.
Skupaj z raznolikostjo oblik, barv in možnosti prilagoditve svetlobe LED paneli predstavljajo odlično rešitev za razsvetljavo različnih prostorov. Pri izbiri je pomembno upoštevati specifične potrebe in estetske preference prostora, v katerem bodo nameščeni.

V poslovnih prostorih, kot so pisarne, zdravstveni domovi in bolnišnice, se običajno uporabljajo LED paneli z dimenzijami od približno 60x60 cm (600x600 mm) do 120x30 cm (1200x300 mm). Te dimenzije so najpogosteje izbrane zaradi več razlogov:

Standardna Vgradnja: Te dimenzije so pogosto standardizirane za stropne sisteme v poslovnih prostorih. To olajša vgradnjo in zamenjavo obstoječih razsvetljavnih enot.
Učinkovita Razsvetljava: LED paneli teh dimenzij omogočajo enakomerno in učinkovito razsvetljavo prostora. Prav tako zagotavljajo dovolj svetlobe za opravljanje različnih delovnih nalog.
Prilagodljivost na Različne Prostore: Dimenzije 60x60 cm in 120x30 cm so dovolj vsestranske, da se prilegajo različnim prostorskim konfiguracijam, od odprtih pisarn do ločenih ordinacij v zdravstvenih ustanovah.
Estetska Harmonija: Te dimenzije LED panelov ponujajo ravnotežje med dovolj veliko površino za učinkovito razsvetljavo in diskretnostjo, ki se prilega večini notranjih prostorov.
Seveda pa je v končni fazi izbira dimenzij odvisna tudi od specifičnih zahtev in preferenc posameznega poslovnega prostora. Priporočam pa, da se posvetujete s strokovnjakom za razsvetljavo ali dobaviteljem, ki bo lahko svetoval glede najboljše izbire za vaše specifične potrebe.

Na voljo sorazlične vrste LED panelov glede na način namestitve:

Vgradni LED paneli: Ti paneli so zasnovani za namestitev v strop ali steno in so vgrajeni neposredno v površino. Ko so nameščeni, ustvarjajo čisto in elegantno izgledajočo razsvetljavo. Vgradni LED paneli so pogosto uporabljeni v pisarnah, trgovinah in drugih poslovnih prostorih.
Nadometni LED paneli: Ti paneli se namestijo na površino stropa ali stene s pomočjo posebnih nosilcev ali okvirjev. Namestitev je enostavnejša in ni potrebno vrezovanje v strop ali steno. Nadometni paneli so dobra izbira, če želite izogniti se vgradnji v obstoječo konstrukcijo.
Viseči LED paneli: Viseči paneli so nameščeni na strop s pomočjo nosilcev ali verig. Ti paneli so običajno pritrjeni na višino, ki omogoča optimalno osvetlitev prostora. Pogosto se uporabljajo v restavracijah, konferenčnih dvoranah in drugih javnih prostorih.

Izbira med vgradnimi, nadometnimi in visečimi paneli je odvisna od specifičnih zahtev prostora, obstoječe infrastrukture in estetskih preferenc. Prav tako je pomembno upoštevati višino stropa in konstrukcijo prostora pri izbiri ustreznega načina namestitve.

Pri izbiri dimenzije LED panela je pomembno upoštevati specifične potrebe prostora, želeno osvetljenost, višino stropa in druge dejavnike, da zagotovite ustrezno razsvetljavo za vaše potrebe.

LED paneli so vsestranska razsvetljavska rešitev in se lahko uporabljajo v različnih prostorih in okoljih. Tu so nekateri primeri, kje so LED paneli lahko odlična izbira:

Osvetlitev Stopnišča: LED paneli so odlična izbira za osvetlitev stopnišča, saj omogočajo enakomerno in dovolj močno svetlobo, ki je ključnega pomena za varnost pri premikanju po stopnicah

Hodniki:

LED paneli se pogosto uporabljajo za osvetlitev hodnikov v stanovanjih, pisarnah, hotelih in drugih večstanovanjskih objektih. Zagotavljajo enakomerno razsvetljavo in prispevajo k varnosti in udobju.

Spalnice:

V spalnicah so LED paneli priljubljeni zaradi svoje sposobnosti ustvarjanja prijetnega in enakomernega osvetljenja, ki je pomembno za udobno vzdušje.

Stenska Osvetlitev:

LED panele lahko namestite tudi na stene, kar ustvarja elegantno in sodobno stensko razsvetljavo. To je lahko odlična alternativa tradicionalnim svetilom.

Kuhinje in Jedilnice:

LED paneli so prav tako primerni za kuhinje in jedilnice, saj zagotavljajo dovolj svetlobe za pripravo hrane in druženje.

Dnevne Sobe:

V dnevnih sobah so LED paneli lahko odlična izbira za splošno razsvetljavo. Prispevajo k prijetnemu vzdušju za družinsko srečanje ali sproščanje ob gledanju televizije.

Trgovine in Poslovni Prostori:

LED paneli se pogosto uporabljajo tudi v trgovinah, pisarnah, konferenčnih dvoranah in drugih poslovnih prostorih zaradi njihove učinkovite in enakomerne razsvetljave.

Bolnišnice in Zdravstveni Domovi:

V zdravstvenih ustanovah so LED paneli pomembni za zagotavljanje kakovostne razsvetljave v prostorih, kjer poteka zdravstvena oskrba.
LED paneli so torej zelo vsestranski in se lahko uporabljajo v številnih okoljih, kjer je potrebna učinkovita in kakovostna razsvetljava.

LED paneli so sestavljeni iz več ključnih komponent, ki delujejo skupaj za ustvarjanje učinkovite in enakomerne razsvetljave. Poleg napajalnika, SMD diod, aluminijastega okvirja in difuzorja vsebujejo tudi druge pomembne dele:

Reflektor ali Difuzor:

Reflektor ali difuzor je tanek sloj materiala, ki pokriva SMD diode. Njegova glavna funkcija je razpršiti svetlobo in zagotoviti enakomerno osvetlitev prostora.

Vodnik za Razsvetljavo (Light Guide Plate):

Light guide plate je plošča, običajno iz akrilnega materiala, ki se nahaja med reflektorjem in SMD diodami. Njena naloga je usmerjati in porazdeljevati svetlobo po površini panela.

Hlajenje:

LED paneli imajo običajno aluminijasti okvir, ki služi kot hladilni element. To omogoča učinkovito odvajanje toplote, ki se ustvari med delovanjem LED diod. Dobro hlajenje je ključno za podaljšanje življenjske dobe panela.

Razsvetljavni Modul ali PCB (Printed Circuit Board):

PCB je vezna plošča, na kateri so pritrjene SMD diode in druge elektronske komponente. Zagotavlja električno povezavo med diodami in napajalnikom.

Napajalnik ali Gonilnik (Driver):

Napajalnik je elektronska naprava, ki zagotavlja ustrezno električno napetost in tok za delovanje LED diod. Pretvarja vhodno električno energijo v obliko, ki jo lahko uporabljajo diode.

Ohišje ali Okvir:

Ohišje ali okvir panela je običajno narejeno iz kovine ali plastike in služi kot zaščita in nosilec za notranje komponente.

Ožičenje in Povezave:

V LED panelih so prisotni tudi žične povezave, ki omogočajo električno povezavo med različnimi komponentami.

Drugi Dodatki:

Poleg omenjenih glavnih komponent se v nekaterih LED panelih lahko nahajajo tudi druge dodatke, kot so senzorji za gibanje, regulatorji svetlosti, daljinski upravljalniki itd.
Vse te komponente delujejo skupaj, da ustvarijo kakovostno in učinkovito razsvetljavo, ki je primerna za različne namene in okolja.

Okvir LED panela je pomemben element, ki ima več funkcij, ko gre za stropno ali nadometno namestitev:

Nosilec in Stabilizator:

Okvir deluje kot nosilec za LED panel. Omogoča trdno pritrditev panela na strop ali steno. S tem zagotavlja stabilnost in preprečuje morebitne premike ali nihanja panela.

Estetski Element:

Okvir je tudi estetski element, ki obdaja LED panel in ga vizualno povezuje z okolico. Izbira materiala in dizajna okvirja lahko vpliva na celotni videz in stil prostora.

Zaščita Komponent:

Poleg tega, da služi kot okrasni element, okvir ščiti notranje komponente LED panela pred zunanjimi vplivi, kot so prah, umazanija ali fizične poškodbe.

Hlajenje:

V nekaterih primerih ima okvir tudi vlogo pri odvajanju toplote. Če je izdelan iz aluminija ali drugega termično prevodnega materiala, lahko pomaga pri učinkovitem hlajenju LED panela.

Lažja Namestitev:

Okvir omogoča lažjo in bolj stabilno namestitev LED panela na strop ali steno. Prav tako olajša dostop do električnih priključkov in drugih povezav.

Prilagodljivost Namestitve:

Z nekaterimi okvirji je mogoče prilagoditi kot namestitve, kar omogoča boljšo prilagodljivost glede na specifične zahteve prostora in uporabnika.
Skupaj z drugimi komponentami, kot so SMD diode, napajalnik in difuzor, je okvir ključen del, ki zagotavlja stabilno in funkcionalno delovanje LED panela v različnih okoljih.

Tu je osnovni postopek za montažo LED panela s pomočjo nosilca:

Priprava Orodij in Materialov:

Pred začetkom montaže se prepričajte, da imate na voljo vsa potrebna orodja, kot so izvijači, vrtalnik, merilni trak, svedri, vijaki itd.

Izklop Električnega Toka:

Pred začetkom montaže se prepričajte, da je električni tok izklopljen na mestu, kjer boste namestili LED panel. To je nujno za vašo varnost.

Priprava Montažnega Mesta:

Če je potrebno, pripravite površino stropa ali stene, kjer nameravate namestiti nosilec in LED panel. Prepričajte se, da je površina čista in ravna.

Montaža Nosilca:

Prvi korak je namestitev nosilca. Nosilec bo služil kot podpora za LED panel. Uporabite vrtalnik in vijake za pritrditev nosilca na strop ali steno. Zagotovite, da je nosilec trdno pritrjen.

Priprava LED Panela:

Preden namestite LED panel na nosilec, preverite, ali so električni priključki v redu in če so potrebne električne povezave. Prepričajte se, da so vse komponente na panelu pravilno pripravljene za montažo.

Namestitev LED Panela:

Zdaj namestite LED panel na nosilec. Večina LED panelov ima na hrbtni strani nosilce ali vgrajene zatiče za enostavno pritrditev na nosilec.

Povezovanje z Električnim Tokom:

Zdaj je čas za povezovanje LED panela z električnim tokom. Priključite kable LED panela na napajalnik ali električno napeljavo v steni.

Preverjanje Delovanja:

Ko je LED panel pravilno nameščen in priključen, preverite, ali pravilno deluje. Preverite, ali sveti enakomerno in brez težav.

Dokončanje Montaže:

Ko je LED panel nameščen in deluje, lahko dokončate montažo tako, da zakrijete morebitne kable in druge elemente.
Prosimo, upoštevajte, da je priporočljivo, da električna dela opravi strokovnjak, če niste prepričani v svoje veščine ali veste, kako pravilno priključiti LED panel. Varnost je vedno najpomembnejša.

Beli LED paneli so lahko odlična izbira za osvetlitev prostorov s temnimi zidovi. Pravzaprav lahko bela svetloba na temnih ozadjih ustvari zelo lep kontrast in izboljša vizualni učinek prostora. Tu je nekaj razlogov, zakaj so beli LED paneli primerni za temne zidove:

Kontrast in Vizualna Ločljivost:

Bela svetloba se odlično odraža na temnih površinah, kar poudari teksture, podrobnosti in barve temnih zidov. To lahko ustvari zanimiv vizualni kontrast.

Bolj Odprt in Svetel Videz:

Bela svetloba ima sposobnost odpiranja prostora in daje vtis večje prostornosti. Zato je še posebej koristno na temnih ozadjih, kjer lahko pomaga razsvetliti prostor.

Poudarjanje Dekorja in Detajlov:

Bela svetloba omogoča boljšo vidljivost in poudarja dekorativne elemente, umetniške slike in druge detajle na temnih stenah.

Pozitiven Vpliv na Razpoloženje:

Bela svetloba je povezana s svežino, čistostjo in pozitivnim vzdušjem. S tem lahko ustvari prijetno in vabljivo okolje v prostoru z temnimi stenami.

Prilagodljivost Barvnim Shemam:

Bela svetloba se dobro ujema z različnimi barvnimi shemami in dekorjem. Omogoča večjo prilagodljivost pri opremljanju prostora.
Seveda je pomembno upoštevati tudi želje in estetske preference lastnika prostora. Včasih lahko tudi toplo bela ali naravna bela svetloba prinese prijetno in toplejšo atmosfero na temnih ozadjih. Pri izbiri belih LED panelov se posvetujte s strokovnjakom za razsvetljavo ali obiščite prodajalca, da boste lahko izbrali odtenek bele, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

LED paneli so primerni za številne prostore v hiši ali stanovanju, zaradi svoje učinkovite in enakomerne razsvetljave. Tu je seznam nekaterih prostorov, kjer se LED paneli pogosto uporabljajo:

Dnevna Soba: LED paneli so odlična izbira za dnevno sobo, kjer zagotavljajo enakomerno in prijetno razsvetljavo za druženje, branje ali gledanje televizije.
Kuhinja: V kuhinji LED paneli omogočajo dovolj svetlobe za pripravo hrane in kuhanje. Zaradi enakomerne svetlobe je lažje opravljati natančna opravila.
Jedilnica: LED paneli v jedilnici zagotavljajo dovolj svetlobe za prijetno vzdušje med obroki.
Spalnica: V spalnici LED paneli ustvarjajo prijetno in enakomerno razsvetljavo, ki je pomembna za udobno vzdušje in opravljanje vsakodnevnih opravil.
Kopalnica: V kopalnici so LED paneli lahko odlična izbira, saj zagotavljajo dovolj svetlobe za vsakodnevna opravila, kot so umivanje in ličenje.
Stopnišče in Hodnik: LED paneli so idealni za stopnišča in hodnike, saj zagotavljajo enakomerno razsvetljavo, ki povečuje varnost.
Delovna Pisarna ali Kabinet: V pisarni ali delovni sobi LED paneli zagotavljajo dovolj svetlobe za delo na računalniku, branje ali pisanje.
Garaža ali Delavnica: V garaži ali delavnici LED paneli zagotavljajo močno in enakomerno razsvetljavo, ki je ključna za varno delo.
Otroška Soba: LED paneli v otroški sobi zagotavljajo dovolj svetlobe za igro, učenje in druge dejavnosti.
Shramba ali Garderoba: V shrambi ali garderobi LED paneli omogočajo boljšo vidljivost ob oblačenju in iskanju oblačil.
Ločeni Prostori in Drugi Manjši Prostori: LED paneli so primerni tudi za manjše prostore, kot so ločene straniščne prostore, garderobne omare ali kletne prostore.

Seveda je pri izbiri LED panelov pomembno upoštevati specifične potrebe in preference vsakega prostora, kot tudi individualne okuse in zahteve stanovalcev.

Priporočene barve svetlobe za različne prostore:

Dnevna Soba: Topla bela (2700-3000K) ali naravna bela (3500-4500K) svetloba sta odlični izbiri za dnevno sobo. Ustvarjata prijetno in udobno vzdušje.
Kuhinja: Naravna bela (3500-4500K) svetloba je najbolj primerna za kuhinjo, saj omogoča dobro vidljivost in poudarja barve hrane.
Jedilnica: Topla bela (2700-3000K) ali naravna bela (3500-4500K) svetloba ustvarita prijetno vzdušje za obroke.
Spalnica: Topla bela (2700-3000K) svetloba je najbolj primerna za spalnico, saj ustvarja sproščujoče in udobno okolje.
Kopalnica: Naravna bela (3500-4500K) svetloba je idealna za kopalnico, saj zagotavlja dobro vidljivost pri vsakodnevnih opravilih.
Stopnišče in Hodnik: Naravna bela (3500-4500K) svetloba je priporočena za stopnišča in hodnike, saj omogoča dobro vidljivost.
Delovna Pisarna ali Kabinet: Naravna bela (3500-4500K) svetloba je najbolj primerna za delovne prostore, saj zagotavlja dobro vidljivost in koncentracijo.
Garaža ali Delavnica: Hladna bela (5000-6500K) svetloba je najbolj primerna za garaže in delavnice, saj zagotavlja dobro osvetlitev za delo.
Otroška Soba: Topla bela (2700-3000K) svetloba je najbolj priporočljiva za otroške sobe, saj ustvarja prijetno in udobno vzdušje.
Shramba ali Garderoba: Naravna bela (3500-4500K) svetloba je priporočljiva za shrambe in garderobe, saj zagotavlja dobro vidljivost.
Ločeni Prostori in Drugi Manjši Prostori: Glede na namen uporabe se barva svetlobe lahko prilagodi glede na želje stanovalcev.

Vedno je pomembno upoštevati individualne preference in potrebe stanovalcev, zato je dobro razmisliti o razpoloženju in funkcionalnosti, ki jih želite doseči v vsakem prostoru.

LED paneli so na voljo v različnih vrstah montaže, odvisno od prostora, kjer bodo nameščeni, in osebnih preferenc. Najpogostejše vrste montaže vključujejo:

Vgradna Montaža: Pri vgradni montaži je LED panel nameščen neposredno v strop ali steno. To je najbolj diskreten način montaže, kjer je panel vgrajen v površino in ustvarja čisto in elegantno izgledajočo razsvetljavo.
Nadometna (Dadometna) Montaža: Pri nadometni montaži je LED panel nameščen na površino stropa ali stene s pomočjo posebnih nosilcev, okvirjev ali obešal. To je enostavnejša možnost namestitve, saj ni potrebno vrezovanje v strop ali steno.
Viseča Montaža: Pri viseči montaži je LED panel pritrjen na strop s pomočjo nosilcev ali verig. Ta način montaže omogoča prilagoditev višine panela, kar je koristno za optimalno osvetlitev prostora.
Površinska Montaža: Pri površinski montaži je LED panel pritrjen na površino stropa ali stene s pomočjo posebnih nosilcev ali okvirjev. To je podobno nadometni montaži, vendar se uporabljajo različni pritrdilni elementi.
Viseči Sistem v Redih: V nekaterih primerih se LED paneli namestijo v viseče sisteme v redih, kjer so več panelov povezanih v niz ali mrežo in visijo s stropa.
Prilagodljiva Montaža: Obstajajo tudi prilagodljive rešitve, ki omogočajo kombinacijo različnih vrst montaže, odvisno od specifičnih potreb prostora.

Izbira vrste montaže je odvisna od več faktorjev, vključno s strukturo prostora, višino stropa, obstoječo infrastrukturo, želeno estetiko in funkcionalnostjo. Pri izbiri načina montaže je pomembno upoštevati tudi varnost in upoštevati lokalne gradbene predpise in smernice.

V naši ponudbi boste našli vrhunske LED panele, ki bodo vaš dom ali poslovni prostor obsijali z izjemno kakovostno in učinkovito razsvetljavo.

V Super Strela smo zavezani k ponujanju najboljših rešitev, ki združujejo inovativno tehnologijo z estetsko dovršenostjo. Naša ekipa strokovnjakov si prizadeva, da bi vam zagotovila izdelek, ki bo izpolnil vaša pričakovanja in vam nudil osvetlitev, ki jo potrebujete.

Vabimo vas, da obiščete našo spletno trgovino na "SuperStrela.com" in se prepričate o bogati ponudbi LED panelov, ki so na voljo za vas. S kakovostjo, zanesljivostjo in vrhunskim dizajnom želimo prispevati k vašemu udobju in prijetnosti bivanja.

Ne odlašajte, izberite vrhunsko razsvetljavo za vaš prostor. Obiščite nas na "SuperStrela.com" in naredite korak k svetlejši in bolj udobni prihodnos