LED stropna svetilka črna 72W / CCT+daljinec / 230V

Šifra
22444
62,20 € 50,98 € /za 1 komplet

Sodobna LED stropna svetilka je popolna izbira za vsakogar, ki išče elegantno in energetsko učinkovito rešitev za osvetlitev prostora. Z možnostjo daljinskega upravljanja lahko enostavno prilagodite svetlost in vzdušje v katerem koli prostoru, ne da bi morali vstati s kavča ali postelje. Njena čista in preprosta oblika se odlično poda tako v moderne kot tradicionalne dekorje, kar omogoča brezšivno integracijo v vaš dom ali pisarno. Poleg tega je ta svetilka idealna za tiste, ki cenijo udobje in želijo svoj dom opremiti s praktičnimi tehnološkimi izboljšavami.

Na zalogi
Odpošljemo v roku 6-8 delovnih dni
Tehnične specifikacije
Šifra 22444
Vrsta svetilke Nadgradna
Oblika Kvadratna
Energijski razred A
Moč svetilnosti ( Lumen ) 4700lm
Kot svetilnosti 120°
Barva svetilnosti Toplo-hladno bela CCT
Možnost zatemnitve Da
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija 450mm х 450mm х 80mm
Barva ohišja Črna
Električna napetost AC 230V
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
garancija Garancijski rok za izdelek je 36 mesecev.

Vrhunec sodobnega dizajna in tehnološke inovativnosti z našo LED stropno svetilko, ki ponuja več kot le osvetlitev – ponuja izkušnjo. Zasnovana za tiste, ki cenijo eleganco in funkcionalnost, ta svetilka prinaša čarobno atmosfero v vaš dom ali pisarno, hkrati pa zagotavlja izjemno energetsko učinkovitost, ki zmanjšuje vaš energetski odtis in stroške električne energije.

Z intuitivnim daljinskim upravljalnikom lahko iz udobja vašega naslanjača prilagajate svetlost in barvno temperaturo, kar omogoča popolno prilagoditev svetlobe vašemu razpoloženju ali opravilom, ki jih opravljate. Ali potrebujete jasno in živahno osvetlitev za koncentrirano delo ali mehko in toplino svetlobo za sproščujoč večer, ta svetilka to omogoča z lahkotnim pritiskom na gumb.

Njena minimalistična in vsestranska oblika se brez težav zlije z vsakim notranjim stilom, od klasične elegance do sodobne minimalistične estetike. Z njenim gladkim in tankim profilom bo ta LED stropna svetilka postala osrednja točka vsake sobe, ne da bi pri tem zavzela preveč prostora ali odvrnila pozornost od drugih elementov vaše notranje opreme.

Ne gre le za svetilko, gre za izjavo – obljubo domu, ki je tako pameten in zaveden kot vi. Investirajte v LED stropno svetilko z naše spletne strani SuperStrela in dovolite, da vaš prostor zasije v najboljši luči. Bodite med tistimi, ki so izbrali le najboljše za svoje domove in pisarne. Vaša prihodnost je svetlejša z nami.