Viseča svetilka črno/zlata G9

Šifra
22722
70,00 € 57,38 € /za 1 komplet

Viseča svetilka sodobnega dizajna z dvema kroglastima belima difuzorjema, ki zagotavljata mehko svetlobo. Svetilka je sestavljena iz elegantne črne palice, ki se konča v okroglo črno montažno ploščo za pritrditev na strop. Zlato obarvani detajli med belimi sferami dodajajo pridih luksuza in topline. Ta svetilka bi bila primerna za moderne in minimalistične prostore, kjer bi s svojim stilom dodala estetsko vrednost in ambientalno svetlobo.

Na zalogi
Odpošljemo v roku 3-5 delovnih dni
Tehnične specifikacije
Šifra 22722
Vrsta svetilke Viseča
Št.svetlobnih virov 2
Zamenjava svetlobnega vira Da
Vključuje svetlobni vir Ne
Dimenzija Š: 220 mm V:415 mm D kabla 900 mm
Material Kovina
Barva ohišja Črna
Električna napetost AC 230V
Tip ležišča G9
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

Predstavljamo elegantno visečo LED svetilko, ki združuje klasično eleganco in sodobno oblikovalsko prefinjenost. Zasnovana je s čistimi linijami in preprosto geometrijo, ki pa se prepleta z dinamičnimi zlatimi elementi, kar svetilki dodaja občutek razkošja in sodobne estetike. V osrednjem delu sta dva kroglasta difuzorja, ki sta oblikovana za optimalno razpršitev svetlobe in ustvarjanje tople, vabljive atmosfere v vsakem prostoru. Difuzorja sta podprta z dvema zlatima nosilcema, ki se izvrstno dopolnjujeta s črnim matiranim zaključkom centralne palice in stropne montažne plošče, kar zagotavlja, da bo svetilka postala osrednja točka vsakega prostora.

Vsaka od belih krogel svetilke je opremljena z G9 svetlobnim virom, ki je znan po svoji energetski učinkovitosti in dolgotrajnosti, pri čemer zagotavlja močno, a hkrati prijetno svetlobo. Takšna konfiguracija svetlobnih virov omogoča, da se svetilka ne uporablja le kot dekorativni element, ampak služi tudi kot glavni vir svetlobe v prostoru, kot so dnevne sobe, jedilnice ali vhodni prostori. Z integriranimi G9 LED svetilkami svetilka prav tako ponuja nižje stroške vzdrževanja in zmanjšuje potrebo po pogostem zamenjavanju žarnic.

Dodana vrednost te svetilke je tudi njena vsestranskost; njen moderni, a hkrati nevtralni videz omogoča, da se harmonično vključi v različne dekorativne sloge, od skandinavskih do sodobnih in celo industrijskih notranjih opremljanj. Z možnostjo prilagoditve višine visečega dela je ta svetilka idealna rešitev za bivalne prostore z različnimi stropnimi višinami.

Zaključek v črni in zlati barvi ne samo da dodaja občutek elegance, ampak tudi zagotavlja, da bo svetilka sčasoma ostala brezčasen kos, ne glede na trenutne trende v notranjem oblikovanju. Tako je naša viseča LED svetilka z G9 svetlobnimi viri ne le lepa na pogled, ampak je tudi praktična in trajnostna izbira za osvetlitev vašega doma.

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!