Stenska svetilka G9 črno/zlata

Šifra
22724
62,00 € 50,82 € /za 1 komplet

Sodobna stenska svetilka z dinamičnim dizajnom, ki združuje mat črno končno obdelavo z elegantnimi zlatimi detajli. Svetilka vsebuje okroglo belo difuzorsko kroglo, ki zagotavlja enakomerno razpršeno svetlobo, primerno za ustvarjanje tople in prijetne atmosfere. Zlati trikotni elementi, ki obdajajo svetlobni vir, dodajajo svetilki občutek luksuza in so hkrati odraz trenutnih trendov v notranjem oblikovanju. Ta stenska svetilka je popolna izbira za tiste, ki iščejo kombinacijo funkcionalnosti in sofisticiranega modernega sloga v svojem bivalnem prostoru.

Na zalogi
Odpošljemo v roku 3-5 delovnih dni
Tehnične specifikacije
Šifra 22724
Vrsta svetilke Stenska
Št.svetlobnih virov 1
Zamenjava svetlobnega vira Da
Vključuje svetlobni vir Ne
Dimenzija 110 x 200mm
Material Kovina
Barva ohišja Črna
Električna napetost AC 230V
Tip ležišča G9
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

Ta privlačna stenska svetilka predstavlja vrhunec sodobnega oblikovanja in rafiniranega sloga, ki je zasnovan tako, da pritegne pogled in v prostor vnese občutek elegancije. Sestavljena je iz črne montažne plošče, ki služi kot robustna podlaga za celotno konstrukcijo, in je obdelana z mat črnim finišem, ki se odlično poda v različne notranje sloge – od industrijskih do modernih minimalističnih konceptov. Osrednji vizualni element je sijajna zlata geometrijska oblika, ki obdaja belo, matiranega stekla, okrogel difuzor in ustvarja sofisticiran kontrast, ki je tako vpadljiv kot subtilen.

Difuzor, oblikovan v klasično kroglo, oddaja nežno in uravnoteženo svetlobo, ki preprečuje bleščanje in zagotavlja optimalno svetlobno izkušnjo za branje, sprostitev ali gostiteljstvo. Uporaba kroglastega difuzorja ni le estetska; je tudi funkcionalna, saj enakomerno porazdeli svetlobo in tako zmanjšuje ostre sence, ki jih lahko najdemo pri bolj tradicionalnih svetilih. Zlata barva, uporabljena v svetilki, ni naključna – je skrbno izbran odtenek, ki dopolnjuje trenutne trende v notranjem dizajnu, ponujajoč topel in premišljen dodatek k črni, ki prinaša razkošje brez pretiranega pompa.

S svojo moderno estetiko in pozornostjo do detajlov je ta stenska svetilka oblikovana tako, da dopolni prostor brez prevlade nad njim. Idealna je za uporabo v dnevnih sobah, spalnicah ali hodnikih, kjer se lahko s svojo umirjeno svetlobo in elegantno obliko zlije z okolico ali postane dekorativni poudarek. Namestitev je preprosta in čista, kar omogoča lastnikom domov, da brez težav spremenijo ali nadgradijo svojo osvetlitev.

Zagotavljanje trajnosti in energetske učinkovitosti je ključno pri sodobnih svetilih, in ta stenska svetilka ni izjema. Združljiva je z energijsko varčnimi LED svetilkami, ki so znane po svoji dolgi življenjski dobi in zmanjšani porabi energije, kar je idealno za okoljsko zavedne potrošnike. Ta stenska svetilka tako združuje obliko in funkcijo v uravnoteženi simbiozi, ki je tako lepa kot praktična.

 

Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!