Zložljivi prenosni solarni panel 10W

Šifra
22746
48,50 € 39,75 €

Prenosni solarni polnilni panel, ki je zasnovan za polnjenje prenosnih naprav. Ta kompaktna in lahka naprava je idealna za uporabo na prostem in je za enostavno prenašanje. Solarni paneli so zložljivi, kar omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje, povezani pa so z zunanjo baterijo ali polnilno postajo. Visoko učinkoviti solarni celici zagotavljata maksimalno možno pretvorbo sončne svetlobe v električno energijo, omogočajoč hitro in učinkovito polnjenje. Ta solarni polnilni panel je idealen spremljevalec za pohodništvo, kampiranje ali kakršnekoli druge aktivnosti na prostem, kjer dostop do električne energije ni mogoč.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 22746
Barva ohišja Črna
Vodotesna zaščita IP68
Solarna Da
Dimenzija V: 252 mm fi: 163 mm (razloženo 325 mm) G: 17 mm (razloženo 14 mm)
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

Lahek prenosni solarni polnilnik, ki lahko pretvori sončno svetlobo v elektriko za takojšnjo proizvodnjo poceni obnovljive energije. Polni lahko različne naprave, kot so mobilni telefon, tablični računalnik, napajalna banka itd. Ta izdelek ne more polniti prenosnikov.

V kompletu je USB kabel dolžine 1 m z različnimi izhodi (Type-C, Micro USB, Lightning) za polnjenje vaših pripomočkov, kot tudi dva karabina za priročno pritrditev na ploščo.

Visokokakovostna laminirana struktura zagotavlja izjemno vodoodpornost plošče. Vendar se izogibajte vdoru vode v izhodne odprtine. Reliefna površina, zaradi katere je plošča bolj trpežna in izboljša absorpcijo svetlobe za 5 %. Vgrajen regulatorni sistem USB omogoča stabilno in varno izhod.

Polnjenje elektronskih naprav. Odprite sončno ploščo pod direktno sončno svetlobo za 5 sekund. Rdeča lučka pomeni, da se je sončna svetloba začela pretvarjati v električno energijo. Povežite solarni polnilnik z elektronsko napravo preko napajalnega izhodnega kabla. Signal polnjenja bo prikazan na vaši elektronski napravi. Priporočljivo je, da ploščo postavite pravokotno na sončne žarke, da bi izpostavili največjo učinkovitost.

Pred uporabo natančno preberite in upoštevajte navodila. Napačna uporaba lahko povzroči, da solarna plošča ustvari prekomerno toploto, zlom, dim, ogenj in druge nevarne situacije; in delovanje solarnega polnilnika bo ogroženo. Ne izpostavljajte plošči ostrih ali topih predmetov, da ne poškodujete in opraskate solarne plošče. Pri dolgotrajnem shranjevanju se izogibajte prekomerni izpostavljenosti svetlobi. Izogibajte se postavljanju v okolja z visoko temperaturo (>70 ℃), vlago in korozivnimi okolji. Ne obračajte polnjenja na solarni polnilnik, da preprečite poškodbe notranjega tokokroga. Izdelka ne dajajte v ogenj. Med polnjenjem ne blokirajte nobenega dela solarne plošče. Ne poskušajte ločiti solarne plošče na ločene dele. Solarnega priključka ne odpirajte, spreminjajte, ponovno sestavljajte, ne spuščajte, stresajte ali zavezujte. Ne povzročajte kratkega stika na polarnih kontaktih izhoda USB.

Ne upogibajte fotocelice sončne plošče.