Zasilno STOP stikalo rdeče IP65

Šifra
22671
15,40 € 12,62 €

Kovinsko gumbno stikalo, opremljeno z rdečim pokrovom in simbolom za vklop/izklop, ki zagotavlja intuitivno upravljanje. Zasnovano za hitro montažo, se prilega standardnim odprtinam in ima hitre konektorje za enostavno priključitev. Stikalo je robustne izdelave, kar zagotavlja dolgotrajno zanesljivost tudi v zahtevnih industrijskih okoljih. S svojo privlačno kovinsko končno obdelavo in jasnim simbolom je idealno za uporabo na nadzornih ploščah in v operativnih sistemih.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan

Kovinsko gumbno stikalo je zanesljiv in estetsko dovršen nadzorni element, zasnovan za intenzivno uporabo. S svojo IP65 oceno je popolnoma zaščiteno pred prahom in vodnimi curki, kar zagotavlja njegovo uporabo v različnih okoljih, vključno s tistimi, ki so izpostavljeni vlagi ali tekočinam.

Rdeča barva stikala ne samo da privlači pozornost, ampak tudi intuitivno označuje funkcijo zaustavitve ali vklopa, kar je ključnega pomena v situacijah, ki zahtevajo hitro odzivnost. Konfiguracija kontakta 1NO+1NC (eno odprto, eno zaprto) omogoča fleksibilno integracijo v električne sisteme, bodisi za vzpostavitev ali prekinitev električnega tokokroga.

To stikalo je idealno za industrijske aplikacije, strojno upravljanje, in nadzorne plošče, kjer zanesljivost in jasna signalizacija niso le priporočljivi, ampak nujni za varno in učinkovito delovanje.

Tehnične specifikacije
Šifra 22671
Električni tok ( A ) 5
Vodotesna zaščita IP65
Barva ohišja Rdeča
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.
Posebnost Za proizvodnje