Stropna kvadratna / nadometna / LED svetilka s senzorjem gibanja / antracit / 24W / nevtralno bela

Šifra
21200
35,12 € 28,79 €

Stropna kvadratna LED svetilka v antracit barvi združuje moderno estetiko z napredno funkcionalnostjo. Z močjo 24W oddaja nevtralno belo svetlobo, ki je idealna za različne prostore, od dnevnih sob do pisarn. Vgrajen senzor gibanja zagotavlja inteligentno in avtomatsko osvetlitev ob zaznavi prisotnosti, kar pripomore k varčevanju z energijo. Zaradi svoje nadometne namestitve in senzorja gibanja je svetilka še posebej primerna za hodnike, shrambe ali garaže, kjer so roke pogosto zasedene in avtomatska osvetlitev je ključnega pomena.

Na zalogi
Tehnične specifikacije
Šifra 21200
Vrsta svetilke Nadgradna
Oblika Kvadratna
Energijski razred F
Moč svetilnosti ( Lumen ) 2040 lm
Kot svetilnosti 180°
Barva svetilnosti 4200K-Nevtralno bela
Možnost zatemnitve Ne
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Senzor PIR ( senzor gibanja )
Dimenzija 372×372×75mm
Material Aluminij
Barva ohišja Antracit
Električna napetost AC 230V
Vodotesna zaščita IP44

Naša stropna kvadratna LED svetilka v antracitni barvi predstavlja preplet sodobnega dizajna in napredne tehnologije, ki bo zagotovo prinesla svežino v vaš prostor. Z močjo 24W in svetlobnim tokom 2040 lm ponuja optimalno osvetlitev, ki lahko preoblikuje vsako sobo - od dnevne sobe, kjer želite ustvariti toplo in prijetno atmosfero, do spalnice, kjer je pomembna umirjena osvetlitev.

Njena edinstvena oblika je rezultat skrbne izdelave in uporabe visokokakovostnih materialov, kot so aluminij, plastika in polikarbonat PC. To zagotavlja dolgo življenjsko dobo svetilke in odpornost proti vsakodnevnim izzivom, kot so praske ali morebitne mehanske poškodbe. Antracitna barva daje svetilki moderno in elegantno estetiko, ki je hkrati diskretna in izstopajoča, kar omogoča, da se popolnoma prilega številnim notranjim slogom.

Eden izmed glavnih poudarkov te svetilke je vgrajen mikrovalovni senzor gibanja, ki je zelo občutljiv in se lahko prilagaja različnim potrebam. To pomeni, da lahko prilagodite območje zaznavanja, svetlobno občutljivost in zakasnitev izklopa. Tako se svetilka avtomatsko prižge ob zaznavi gibanja, kar je še posebej priročno za prostore, kjer potrebujete takojšnjo osvetlitev, kot so hodniki ali stopnišča.

Vse te tehnološke lastnosti so skrbno vključene v kompaktno dimenzijo 372×372×75mm. Poleg tega svetilka ponuja širok kot porazdelitve svetlobnega toka 180°, ki zagotavlja enakomerno osvetlitev celotnega prostora. S stopnjo zaščite IP44 je ta svetilka primerna tudi za prostore z višjo stopnjo vlage ali prahu.

V skupnem seštevku je ta nadometna LED svetilka idealna kombinacija estetike, funkcionalnosti in trajnosti. Če želite svojemu domu ali poslovnemu prostoru dodati sodoben pridih in hkrati izkoristiti prednosti napredne osvetlitvene tehnologije, je to prava izbira za vas.