Xenon HID komplet za motocikle / H4, H6 obročki / 35W / 6000K

Šifra
4002
28,90 € 23,69 €

Xenon HID komplet za motocikle je zasnovan za optimalno osvetlitev in povečanje vidljivosti na cesti. Komplet vključuje H4 in H6 obročke, ki omogočajo združljivost z različnimi modeli motociklov. Z močjo 35W in svetilnostjo 6000K, ta komplet zagotavlja svetlobo, ki je mešanica 90% bele in 10% modre svetlobe. Ta nadgradnja ne le izboljša estetiko vašega motocikla, ampak tudi prispeva k večji varnosti med vožnjo.

Na zalogi
Tehnične specifikacije
Šifra 4002
Barva svetilnosti 6000K-Hladno bela
Poraba ( Watt) 35W
Električna napetost DC 12V
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.
Tip Xenon H4
Moč svetilnosti ( Lumen ) 3200 lm

Xenon HID komplet za motocikle predstavlja prelom v svetu motociklistične osvetlitve, obljubljajoč izjemno svetlobo in optimizirano vidljivost. Z električno močjo 35W in vhodno napetostjo DC12V je ta komplet zasnovan tako, da zagotavlja zanesljivo in stabilno osvetlitev, ki je ključnega pomena za nočne voznike in v vseh vremenskih razmerah.

Barva svetilnosti pri 6000K kombinira 90% belo in 10% modro svetlobo, kar ustvarja svetlobo, ki je idealna za prepoznavanje ovir in izboljšanje vidljivosti. Ta svetilnost se ponaša z impresivnimi 3200 lumnov, ki zagotavljajo širok in jasen kot svetilnosti 360°, kar omogoča vozniku, da vidi več ceste in se zato počuti bolj varno med vožnjo.

Komplet vključuje H4 in H6 obročke, kar omogoča enostavno in prilagodljivo namestitev na različne modele motociklov. Te obročke so zasnovane tako, da se popolnoma prilegajo vašemu motociklu in zagotavljajo trdno pritrditev žarnice.

V primerjavi s tradicionalnimi halogenskimi žarnicami Xenon HID komplet za motocikle ponuja več prednosti:

  • Energetska učinkovitost: Poraba 35W za tako močno svetilnost je znak energetske učinkovitosti.
  • Daljša življenjska doba: Xenon žarnice imajo običajno daljšo življenjsko dobo kot halogenske žarnice, kar pomeni manj zamenjav in daljšo trajnost.
  • Izboljšana vidljivost: Svetilnost 6000K izboljšuje vidljivost in pomaga prepoznati ovire na cesti.
  • Estetska privlačnost: Modro-bel odtenek dodaja eleganten in sodoben videz vašemu motociklu.

Z Xenon HID kompletom za motocikle boste ne le izboljšali estetike in funkcionalnosti svojega vozila, ampak tudi prispevali k večji varnosti na cesti.