WIfi prenosna varnostna kamera v obliki žarnice E27 / FULL HD 1920 x 1080

Šifra
21587
28,47 € 23,34 €

Wifi prenosna varnostna kamera v obliki žarnice E27 je nepogrešljiva za tiste, ki želijo nadzirati svoj dom ali poslovni prostor preko pametnega telefona. Z enostavno namestitvijo in povezavo v omrežje boste pridobili popoln nadzor in varnost. Poleg tega, da osvetljuje prostor, vam nudi tudi jasen vpogled v dogajanje, kar je ključnega pomena za vašo varnost. S kompaktnim dizajnom v obliki žarnice se odlično zlije z okolico in ne bo opazna za morebitne nepridiprave.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 21587
Električna napetost AC 230V
Dimenzija 150x66 mm
Cigaretni priklop Ne
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
Način montaže Nadgradna
IR kamera Ne
Led osvetlitev Ne
Ločljivost ( pixel ) HD 1920 x 1080
Piskač Ne
Prikazovalnik Ne
Barva ohišja Bela
Brezžična povezava Ne

V SuperStrela smo ponosni na našo inovativno WiFi prenosno varnostno kamero v obliki žarnice E27, ki vam bo zagotovila nadzor in varnost vašega doma kot nikoli prej. Z najnovejšo tehnologijo smo uspeli združiti optiko visoke kakovosti z majhno žarnico, ki je združljiva z večino svetilk, kar omogoča odlično sliko s 2-megapikselno ločljivostjo.

Upravljanje kamere je preprosto in priročno preko aplikacije, ki jo enostavno prenesete na svoj pametni telefon. S tem omogočamo, da lahko kadar koli in od kjerkoli spremljate dogajanje v svojem domu, tudi ko ste na dopustu.

Kamera je opremljena s kakovostnim objektivom, ki zajema celotno vidno polje kamere, in funkcijo PTZ (Pregled, Nagib, Povečava), ki omogoča skoraj 360-stopinjsko pokritost opazovanega območja. Video posnetki in zvok, ki jih kamera zabeleži, se shranijo na kartico SD ali v pomnilnik pametnega telefona, ki je povezan s kamero. Zahvaljujoč odlični kakovosti posnetkov ne boste zamudili niti najmanjše podrobnosti.

Kamera je opremljena z LED diodami in infrardečim snemanjem, kar zagotavlja odlično kakovost slike tudi ponoči. S svojo nevsiljivo obliko, nameščeno v nosilcu svetilke, kamera ni moteča in ne vpliva na videz vašega doma. Ni vam več treba nameščati očitnih kamer, saj preprosto privijete žarnico s kamero v navoj katere koli svetilke.

Prek aplikacije ne samo gledate posneto sliko, temveč lahko tudi poslušate zvok v okolici ali dajete glasovne ukaze. Kamera omogoča dvosmerno komunikacijo, kar jo naredi odlično ne le kot nadzorni sistem, temveč tudi kot elektronsko varuško, ki olajša nego otrok in hišnih ljubljenčkov. Naša aplikacija deluje z operacijskimi sistemi Android in iOS, kar omogoča enostavno uporabo za vse uporabnike pametnih telefonov.

Poleg tega je kamera opremljena s številnimi dodatnimi funkcijami, vključno z video formatom H.264, vidnim kotom 360°, dvosmernim zvokom za komunikacijo, zaznavanjem gibanja na razdalji do 5 metrov in nočnim vidom. Podpira tudi Wi-Fi 2,4 GHz za brezžično povezljivost in ponuja možnost razširitve pomnilnika do 128 GB.

Zaščitite svoj dom z našo WiFi prenosno varnostno kamero v obliki žarnice E27. Z nakupom pri SuperStrela boste dobili najnovejšo tehnologijo v kompaktni obliki, ki bo poskrbela za vašo varnost in mirno spanje. Ne čakajte, izberite prihodnost varnosti z našo kamero in ostanite povezani s svojim domom v vsakem trenutku.