Viseča LED svetilka 100cm / Nevtralno bela

Šifra
22726
95,00 € 77,87 € /za 1 komplet

Viseča LED svetilka je elegantna in moderna z minimalističnim dizajnom. V osnovi gre za linearno obliko, ki jo prepoznamo po njenem dolgem in tankem ohišju. Barva svetilke je črna z vidnimi detajli v naravni lesni barvi na koncu svetilke, kar doda toplino in kontrast hladni črnini. Svetilka visi s stropa s pomočjo dveh tankih, diskretnih jeklenih žic, ki ohranjata čisto linijo oblike, in je  pritrjena na stropno montažno ploščo. Svetloba prihaja iz LED traku, ki se nahaja vzdolž spodnje strani svetilke, zagotavljajoč enakomerno osvetlitev navzdol. Ta tip svetilke se pogosto uporablja nad kuhinjskimi otoki, jedilniškimi mizami ali v poslovnih prostorih, kjer je zaželena usmerjena, a ne pretirano razpršena svetloba.

Na zalogi
Odpošljemo v roku 3-5 delovnih dni
Tehnične specifikacije
Šifra 22726
Vrsta svetilke Viseča
Oblika Pravokotna
Energijski razred D
Moč svetilnosti ( Lumen ) 1500lm
Barva svetilnosti 4200K-Nevtralno bela
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija D: 1000 mm Š: 40 mm V: 40 mm D kabla 1300 mm
Material Kovina
Barva ohišja Črna
Električna napetost AC 230V
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

Elegantna viseča LED svetilka je zasnovana z mislijo na sodobno estetiko in funkcionalnost, združuje pa prefinjen minimalizem s praktičnostjo za današnji življenjski prostor. Dolga 100 cm, svetilka predstavlja idealno izbiro za osvetlitev večjih prostorov, kot so jedilne mize ali kuhinjski otoki. Njena oblika je čista in neprekinjena linija, ki se ponaša s subtilnim sijajem nevtralno bele svetlobe, znane po svoji sposobnosti, da ustvari jasno in sveže okolje brez hladnosti, ki jo včasih prinesejo bolj modrikaste LED.

Ta svetlobni element je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Svetilko dopolnjujejo elegantne kovinske komponente v črni barvi, ki zagotavljajo sodoben in vsestranski videz, ki se ujema s številnimi dekorji. Z dodatkom toplih lesnih odtenkov na vsaki strani svetilke se ustvari občutek domačnosti, ki lepo uravnoteži moderni dizajn. To je še posebej privlačno v kombinaciji z naravnimi elementi, kot so leseni kuhinjski pulti ali jedilne mize.

Poleg tega, da je svetilka vizualno privlačna, je tudi izredno funkcionalna. Višina svetilke je nastavljiva, kar pomeni, da lahko uporabniki prilagodijo razdaljo od stropa do želene višine za optimalno osvetlitev, bodisi za ustvarjanje intimnega vzdušja pri večerji ali za zagotavljanje zadostne svetlobe za delo. Svetilka je zasnovana tako, da enakomerno razporedi svetlobo navzdol, kar je idealno za opravila, ki zahtevajo dobro osvetlitev, kot je priprava hrane ali branje.

Instalacija je enostavna in nevsiljiva, saj svetilka visi na dveh skoraj nevidnih žicah, ki dopolnjujeta njen čist dizajn, in je pritrjena na elegantno stropno montažno ploščo, ki skriva vse električne komponente. To omogoča, da svetilka zavzame svoje mesto kot osrednja točka v prostoru, ne da bi preveč dominirala ali motila druge elemente notranje opreme.

Uporaba LED tehnologije ne pomeni le energetske učinkovitosti in dolgotrajne zmogljivosti, temveč tudi omogoča tanko in stilsko obliko svetilke, ki je lahko hkrati močan svetlobni vir. Ta viseča LED svetilka je izraz preproste elegance in funkcionalne zasnove, ki je zasnovana tako, da se harmonično vključi v vsako sodobno okolje.