Viseča LED luč svetilka 48W 4000K

Šifra
22224
140,00 € 114,75 €

Sodobna viseča LED svetilka se ponaša s preprosto obliko, obogateno z elegantnimi aluminijastimi ovali, ki oddajajo močno in toplo naravno svetlobo. Njena SMD LED tehnologija zagotavlja energetsko učinkovitost, kar jo dela idealno za tako domače kot poslovne prostore. Z modernim dizajnom in kakovostno izdelavo svetilka dodaja edinstven značaj vsaki notranjosti in se harmonično vključuje v različne dekorativne sloge. Estetska vrednost svetilke obogati videz vsake sobe, zaradi česar je izjemno vsestranski dekorativni element.

Na zalogi
Odpošljemo v roku 6-8 delovnih dni
Tehnične specifikacije
Šifra 22224
Vrsta svetilke Viseča
Energijski razred F
Moč svetilnosti ( Lumen ) 3840lm
Barva svetilnosti 4200K-Nevtralno bela
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija širina 100cm, dolžina nosilnega kabla 100cm
Material Aluminij
Barva ohišja Črna
Električna napetost AC 230V
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

Viseča LED svetilka je definicija sodobne elegance in funkcionalnosti, zasnovana tako, da ujame bistvo minimalističnega, a vendar izjemno sodobnega stila. Izdelana iz visokokakovostnih materialov, svetilka združuje nežne aluminijaste ovale, ki so veščo oblikovani v skladu z najnovejšimi trendi v dizajnu notranje opreme. Viseči elementi tvorijo preproste, a izrazite geometrijske oblike, ki so razporejene v harmonično ravnotežje, da bi ustvarili prijetno atmosfero z močno, a naravno svetlobo. Svetilka uporablja napredno SMD LED tehnologijo, ki ne le izboljša celotno estetsko izkušnjo prostora, ampak tudi zagotavlja energetsko varčnost in dolgotrajnost, kar pomeni manjšo potrebo po vzdrževanju in redki zamenjavi svetlobnih virov.

Njena zasnova je hkrati preprosta in sofisticirana, kar pomeni, da lahko dopolnjuje različne notranje sloge, od skandinavskega minimalizma do bolj eklektičnih in sodobnih pristopov. Ta viseča svetilka ni samo vir svetlobe, ampak deluje tudi kot izjemen dekorativni element, ki pritegne oko in postane središčna točka vsakega prostora, bodisi da visi nad jedilno mizo, v sprejemnem prostoru ali v konferenčni dvorani. Poleg estetike je funkcionalnost svetilke skrbno premišljena, saj njen dizajn omogoča enakomerno razporeditev svetlobe, kar zmanjšuje bleščanje in ustvarja toplo okolje, ki je ugodno za oči.

Ne glede na to, ali je nameščena v domačem bivalnem prostoru, kjer prispeva k intimnosti in toplini, ali v poslovnem okolju, kjer spodbuja produktivnost z ustvarjanjem svetle in vabljive atmosfere, je ta viseča svetilka več kot le funkcionalen kos - je izjava o stilu in odsev lastnikovega okusa za sodobno oblikovanje. Njena vsestranskost in nevpadljiva eleganca zagotavljata, da bo svetilka ostala relevantna in cenjena še dolgo časa, ne glede na spreminjajoče se trende v notranjem oblikovanju.