Vgradna svetilka ohišje za sijalko GU10 za kopalnice

Šifra
22713
7,10 € 5,82 € /kos

Vgradno ohišje za svetilko je namenjeno za uporabo z GU10 svetlobnimi viri in je s svojo zaščito IP54 primerno za uporabo v prostorih, kjer je prisotna vlaga, na primer v kopalnicah ali zunanjih pokritih prostorih. Zagotavlja varno delovanje v pogojih, kjer so možni brizgi vode in prah. Minimalističen dizajn omogoča, da se lepo vključi v sodobne dekorativne sheme, hkrati pa funkcionalnost zagotavlja, da osvetlitev ni le dekorativna, ampak tudi praktična. Zamenjava svetlobnega vira je zaradi standardiziranega GU10 priklopa hitra in enostavna.

Na zalogi
Odpošljemo v roku 3-5 delovnih dni
Tehnične specifikacije
Šifra 22713
Vrsta svetilke Vgradna
Oblika Okrogla
Št.svetlobnih virov 1
Vključuje svetlobni vir Ne
Dimenzija V:50 mm Š: 85 mm G: 85 mm
Izvrtina luknje Ø70 mm
Material Aluminij
Barva ohišja Bela
Električna napetost AC 230V
Tip ležišča GU10
Vodotesna zaščita IP54
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

To vgradno ohišje za svetilko, ki je zasnovano za GU10 svetlobne vire, predstavlja vrhunec sodobnega oblikovanja in tehnološke inovacije v svetu osvetlitve. Z izjemno stopnjo zaščite IP54 je ta svetilka zasnovana tako, da učinkovito prenese razmere v vlažnih prostorih, kot so kopalnice, wellness prostori ali zunanje pokrite terase, saj ščiti pred vstopom prahu in brizganjem vode. Takšna stopnja zaščite zagotavlja, da je svetilka ne samo odporna in trpežna, temveč tudi varna za uporabo v teh specifičnih okoljih, kjer sta vlaga in kondenzacija pogosti.

Elegantna črna in bela barva ter preprosta, a sofisticirana oblika omogočata, da se to ohišje svetilke brez težav vključi v različne arhitekturne sloge in dekorativne načrte. Ne glede na to, ali gre za moderno, minimalistično kopalnico ali pa bolj tradicionalno in razkošno opremljen prostor, se vgradno ohišje prilagodi estetskim zahtevam in hkrati služi kot zanesljiv vir svetlobe. Integracija GU10 priklopa je še ena ključna lastnost, ki omogoča preprosto zamenjavo svetlobnega vira brez potrebe po strokovnem posegu. Uporabnikom prijazna zasnova omogoča, da ob morebitnem izgorevanju svetlobnega vira, zadevo rešijo hitro in brez zapletov.

Zaradi svoje vsestranskosti in funkcionalnosti je to ohišje idealno za gradbenike, notranje oblikovalce in končne uporabnike, ki iščejo zanesljive rešitve za osvetlitev, ki se estetsko sklada z njihovim prostorom. Vgradno ohišje za svetilko je tako več kot le del osvetlitve – je dolgoročna naložba v kakovost, varnost in slog, ki doprinese k skladnosti in funkcionalnosti katerega koli prostora.