Vgradna svetilka 5W Nevtralno bela 230W

Šifra
22677
9,30 € 7,62 € /kos

LED svetilka je oblikovana za zagotavljanje visokokakovostne, zanesljive razsvetljave v vašem domu ali pisarni. Z diskretnim in elegantnim videzom se brez težav vključi v različne prostore, hkrati pa zagotavlja dovolj svetlobe za delovna okolja ali prijetno ambientalno osvetlitev v bivalnih prostorih. Njena energijska učinkovitost in dolga življenjska doba pomenita stroškovno učinkovito rešitev, ki lahko sčasoma prihrani denar na električnih računih. Poleg tega je enostavna za namestitev, kar omogoča hitro nadgradnjo vašega razsvetljava brez potrebe po strokovni pomoči.

Na zalogi
Tehnične specifikacije
Šifra 22677
Vrsta svetilke Vgradna
Oblika Okrogla
Energijski razred F
Moč svetilnosti ( Lumen ) 375lm
Kot svetilnosti 90°
Barva svetilnosti 4200K-Nevtralno bela
Št.svetlobnih virov 1
Možnost zatemnitve Ne
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija D:125/D1:110/H:70
Električna napetost AC 230V
Vodotesna zaščita IP44
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

Odkrijte brezčasno eleganco in vrhunsko funkcionalnost z našo 5W LED svetilko z IP44 zaščito in nevtralno belo svetlobo, ki je na voljo na SuperStrela. Oblikovana z mislijo na sodobno estetiko, ta svetilka ponuja čisto in svežo osvetlitev, ki se popolnoma zlije z različnimi dekorativnimi slogi, od minimalističnih do bolj tradicionalnih. Neutrale bele barve svetlobe je idealna izbira za ustvarjanje prostora, kjer so fokus in jasnost izjemno cenjeni - kot so kuhinje, pisarne ali študijske sobe.

Zaščitni razred IP44 zagotavlja, da je ta svetilka zaščitena pred vdorom trdnih predmetov, večjih od 1 mm, kot so žice, in pred škropljenjem vode, kar pomeni, da je primerna za uporabo v kopalnicah ali kuhinjah, kjer je prisotna visoka vlaga. Energijska učinkovitost 5W LED tehnologije omogoča, da svetilka sveti svetlo, hkrati pa zmanjšuje porabo energije in znižuje električni račun, kar zagotavlja, da je okolju prijazen izbor za osvetlitev vašega doma.

Namestitev te LED svetilke je zasnovana tako, da je hitra in enostavna, kar vam omogoča, da brez težav nadgradite svoje prostore, ne da bi za to potrebovali strokovnjake. Njena dolga življenjska doba pa pomeni, da boste lahko uživali v konstantni, zanesljivi svetlobi leta, ne da bi skrbeli za vzdrževanje ali zamenjavo.

Zagotovite si osvetlitev, ki ne samo da izboljša videz vašega prostora, ampak tudi poveča funkcionalnost in prispeva k boljšemu življenjskemu okolju. Naj bo vaša izbira pametna, trajnostna in estetsko prijetna z našo nevtralno belo 5W LED svetilko na SuperStrela, kjer kakovost sreča izjemno vrednost.