Vgradna stropna LED svetilka 7W / Toplo bela 230V

Šifra
22448
8,10 € 6,64 € /kos

Vgradna stropna LED svetilka je idealna izbira za tiste, ki iščejo toplo in prijetno atmosfero v svojem domu ali pisarni. Njena toplo bela svetloba ustvarja udobno okolje, ki je popolno za sproščanje po dolgem dnevu ali pa daje mehko osvetlitev, ki je prijazna očem med večernim branjem. Eleganten in sodoben dizajn svetilke se lepo poda k vsakemu notranjemu dekorju, njena diskretnost pa zagotavlja, da ostane osredotočenost na prostor, ne pa na vir svetlobe. Poleg tega, ker je LED tehnologija znana po svoji dolgi življenjski dobi in energetski učinkovitosti, je ta svetilka tako ekonomična kot ekološka izbira za osvetlitev vašega prostora.

Na zalogi
Odpošljemo v roku 3-7 delovnih dni
Tehnične specifikacije
Šifra 22448
Vrsta svetilke Vgradna
Oblika Okrogla
Moč svetilnosti ( Lumen ) 525lm
Kot svetilnosti 60°
Barva svetilnosti 3000K-Toplo bela
Št.svetlobnih virov 1
Možnost zatemnitve Ne
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija D:93/D1:73/H:122
Material PVC
Barva ohišja Bela
Električna napetost AC 230V
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

Vrhunska rešitev za osvetlitev vaših prostorov, ki združuje sofisticiranost in toplino - našo vgradno stropno LED svetilko. Ta svetilka je prava izbira za tiste, ki cenijo subtilno eleganco in želijo svojemu domu ali poslovnemu prostoru dodati dotik modernosti, hkrati pa ohraniti občutek domačnosti in topline.

Naša LED svetilka oddaja čudovito toplo belo svetlobo, ki bo v vašem prostoru ustvarila sproščujoče in vabljivo vzdušje, idealno za dnevne sobe, spalnice ali elegantne pisarne. S tem, ko v vaš prostor vnese mehko svetlobo, ki ne utruja oči, je ta svetilka popolna za večerne ure, ko se želite umiriti ob dobri knjigi ali se prepustiti mirnemu druženju s svojimi najbližjimi.

Zaradi svoje diskretne zasnove se ta svetilka nevsiljivo zlije s stropom in poudarja lepoto vaše notranje opreme, ne da bi sama postala osrednja točka prostora. Njena minimalistična oblika se popolnoma ujema s sodobnimi trendi in doda pridih elegance vsakemu ambientu, hkrati pa je dovolj univerzalna, da se harmonično vključi tudi v tradicionalnejše dekorje.

Ne samo, da je ta LED svetilka estetsko privlačna, ampak je tudi izjemno praktična. LED tehnologija zagotavlja, da bo svetilka služila vrsto let brez potrebe po zamenjavi žarnice, hkrati pa bo zmanjšala vaše stroške električne energije, saj je LED osvetlitev znana po svoji energetski učinkovitosti. To je osvetlitev, ki varuje tako vašo denarnico kot okolje.

Nakup na naši spletni strani SuperStrela je preprost in varen. Vabimo vas, da izberete to vrhunska stropno svetilko, ki bo zagotovo presegla vaša pričakovanja in postala nepogrešljiv element vašega prostora. Doživite razliko, ki jo prinaša kakovostna osvetlitev, in si privoščite to malo razkošje, ki bo vsakdanje trenutke spremenilo v posebne spomine.