Univerzalni LED smerokazi za motor z Dnevnimi in Zavornimi lučmi

Šifra
22736
25,00 € 20,49 € /za 1 komplet

Multifunkcionalni LED smerokazi za motorna kolesa, ki združujejo oranžno svetlobo za funkcijo smerokaza in rdečo svetlobo, ki lahko služi kot zavorna luč ali kot luč za dnevno vožnjo. Njihova kompaktna in aerodinamična oblika ne samo izboljšuje vizualni izgled motornega kolesa, temveč tudi zagotavlja minimalni zračni upor med vožnjo. Smerokazi so opremljeni z vzdržljivimi kromiranimi pritrdilnimi elementi in dolgimi, fleksibilnimi kabli za enostavno inštalacijo. Integracija dveh različnih barv svetlobe v eno enoto omogoča motoristom, da zmanjšajo število potrebnih svetlobnih komponent in s tem ohranjajo čist videz svojega vozila. Zaradi uporabe LED tehnologije so ti smerokazi energetsko učinkoviti in imajo dolgo življenjsko dobo, kar motoristom zagotavlja zanesljivo signalizacijo za daljše časovno obdobje.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 22736
Električna napetost DC 12V
Barva svetilnosti Oranžna / rdeča
Št diod 6
Vodotesna zaščita IP60
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

Predstavljeni smerokazi za motorna kolesa združujejo funkcionalnost in estetiko, zasnovani za izboljšanje vidljivosti in varnosti voznika na cesti. Sodobni LED smerokazi vključujejo oranžno svetlobo za standardno signalizacijo zavijanja in rdečo svetlobo, ki se lahko uporablja kot zavorna luč 100%  ali luč za dnevno vožnjo 80% , kar omogoča boljšo prepoznavnost motornega kolesa v vseh svetlobnih pogojih. Ta dvojna funkcija zmanjšuje potrebo po več svetlobnih enotah na motorju, s čimer se ohranja njegov čist in neobremenjen videz.

Zaradi univerzalne zasnove so ti smerokazi združljivi z mnogimi modeli in stili motornih koles, od klasičnih do modernih. LED tehnologija zagotavlja, da so smerokazi energetsko varčni in imajo dolgo življenjsko dobo, hkrati pa omogočajo hitrejše vklopanje in izklopanje signala v primerjavi s tradicionalnimi žarnicami. To je še posebej pomembno v kritičnih situacijah, kjer je hitra odzivnost ključna. Kromirani pritrdilni elementi dodajajo dotik elegance in so odporni na korozijo, kar povečuje vzdržljivost smerokazov tudi v slabih vremenskih razmerah in ob pogosti uporabi.

Inštalacija teh smerokazov je razmeroma enostavna, saj prihajajo z vsemi potrebnimi kabli in komponentami za hitro povezavo. Fleksibilni kabli omogočajo prilagoditev pri montaži in so dovolj dolgi, da se prilegajo različnim konfiguracijam. Kompaktna oblika ne vpliva negativno na aerodinamiko motornega kolesa, kar je še posebej pomembno za motoriste, ki uživajo v hitri vožnji. Črna barva in čist dizajn smerokazov omogočata, da se ti skladajo z večino barvnih shem motornih koles, zagotavljajo pa tudi, da so motorji vizualno privlačni tako v mirovanju kot v gibanju.

Varnost motoristov je ključnega pomena, in s temi LED smerokazi se bistveno izboljša komunikacija med voznikom in ostalimi udeleženci v prometu. Opremljeni za uporabo v vseh pogojih, od mestne gneče do odprte ceste, so ti smerokazi obvezna oprema za vsakega motorista, ki želi povečati svojo vidnost in zmanjšati tveganje na poti. Uporaba teh smerokazov tako predstavlja preprosto, a učinkovito nadgradnjo, ki služi kot investicija v varnost in slog vožnje.