TUYA pametna vrtljiva kamera 1080P

Šifra
22438
32,34 € 26,51 € /kos

Kamera s funkcijo PTZ, 360° obratovanje| 1080p polna visoka ločljivost | Tuya

Kamera, ki zagotavlja varnost in nadzor nad vašim domom. Želite imeti vpogled v dogajanje, tudi ko ste oddaljeni? Ali pa potrebujete elektronsko varuško, ki vam omogoča spremljanje in pogovor z vašim otrokom? Če je odgovor pritrdilen, je kamera idealna rešitev za vas! Visokokakovosten videoposnetek in funkcija zaznavanja gibanja

Kamera ponuja visokokakovosten videoposnetek s polno visoko ločljivostjo 2MPx (1920 x 1080), kar omogoča brezhibno identifikacijo oseb in podrobnosti.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 22438
Električna napetost DC 5V
Cigaretni priklop Ne
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.
Način montaže Nadgradna
IR kamera Da
Led osvetlitev Ne
Vrsta priklopa Brezžični
Ločljivost ( pixel ) HD 1920 x 1080
Piskač Ne
Prikazovalnik Ne
Brezžična povezava Ne

Kamera ima tudi funkcijo zaznavanja gibanja, ki zazna premikajoče se osebe in pošlje obvestila v aplikacijo Tuya. Tako lahko vedno spremljate, kaj se dogaja v vašem domu, in hitro reagirate na nepričakovane situacije. Obrnljiv objektiv in dvosmerni pogovor.

Obrnljiv objektiv zagotavlja zelo širok kot gledanja - kar 360° vodoravno in 135° navpično. Objektiv lahko daljinsko upravljate prek aplikacije Tuya in imate popoln nadzor nad tem, kaj želite videti.

Kamera ima vgrajen tudi mikrofon in zvočnik, ki omogočata dvosmerno avdio komunikacijo. Lahko se pogovarjate v realnem času s komerkoli pred kamero, na primer z družino, prijatelji ali hišnimi ljubljenčki.

Odlična vidljivost ponoči:

Kamera SN-W1 vas ne bo razočarala niti v temi. Opremljena je s nočnim načinom, ki se samodejno vklopi, ko osvetlitev ni dovolj. Kamera uporablja 6 infrardečih diod, ki zagotavljajo vidljivost do 10 metrov. Tako lahko spremljate svoje prostore tudi v popolni temi!

Snemanje na pomnilniško kartico:

Kamera ima vgrajen režo za pomnilniško kartico microSD kapacitete do 128 GB, kar omogoča shranjevanje do 3 tednov* posnetkov. Posnetke in slike lahko predvajate in prenašate iz kartice prek aplikacije Tuya.

Ni vam treba skrbeti za izgubo pomembnih dogodkov!

Ocenjena vrednost, odvisna od pogostosti snemanja, dolžine posameznih filmov, razmerja med količino filmov in fotografij itd. Funkcija elektronske varuške

Funkcija zaznavanja gibanja v kombinaciji z dvosmerno avdio komunikacijo, infrardečo osvetlitvijo in premičnim objektivom naredi kamero odlično t. i. elektronsko varuško. S tem lahko zagotovite, da je vaš otrok ves čas pod nadzorom.

Kadarkoli lahko hitro preverite, kaj se dogaja, in ukrepate po potrebi, na primer tolažite, pomirjate ali pelažate svojemu malčku s pomočjo dvosmerne avdio komunikacije ali preprečite, da bi otrok padel iz posteljice s pomočjo zaznavanja gibanja.

Kamera je najboljši prijatelj vašega otroka in družine!

Kamera uporablja sodoben kodek H.265, ki zagotavlja boljšo kakovost slike pri manjši velikosti datoteke. Kodiranje slike H.265 je tudi bolj odporno na motnje pri prenosu in izgubo informacij, kar zagotavlja tekočino in stabilnost slike tudi pri slabem povezovanju.

To bodo cenili še posebej uporabniki, ki se povezujejo s kamero prek prenosa podatkov prek mobilnega omrežja na mestih, kjer je signal slab.

Mobilna aplikacija Tuya

To je najbolj priljubljena aplikacija za upravljanje pametnega doma. Omogoča daljinsko upravljanje različnih naprav, kot so žarnice, stikala, vtičnice, senzorji, ter ustvarjanje vzajemnih povezav in avtomatizacij med njimi, na primer: > Vklopi luč, če je zaznano gibanje v prostoru
Kamera popolnoma sodeluje z ekosistemom Tuya!

Tehnični podatki:

Brezžična povezava Wi-Fi 2,4 GHz
Napajanje 5V / 2A
Podpora za pomnilniške kartice do 128 GB (kartica ni priložena)
Polna visoka ločljivost 1920 x 1080p
Video kodiranje h265
Senzor CMOS 2Mpx

V kompletu:

Kamera
USB kabel
Polnilec
Podstavek in vijaki za montažo