Talna stoječa RGB-W LED svetilka 10W 1515mm

Šifra
22721
22,20 € 18,20 € /za 1 komplet

Talna samostoječa ambientna RGB-W LED svetilka združuje estetiko in funkcionalnost. Z RGB-W tehnologijo ponuja širok spekter barv, vključno z možnostjo tople bele svetlobe, za ustvarjanje različnih atmosfer v prostoru. Njena visoka, tanka oblika omogoča, da se diskretno prilega v kot prostora ali ob pohištvo, pri tem pa ne zavzame veliko prostora. Polnilna baterija, ki je priložena, zagotavlja prenosnost in enostavno postavitev brez potrebe po stalnem viru električne energije. Svetilka je idealna za uporabo v dnevnih sobah, spalnicah ali na dogodkih, kjer dodaja eleganten vizualni element in lahko služi kot pogovorna točka.

Na zalogi
Odpošljemo v roku 3-7 delovnih dni
Tehnične specifikacije
Šifra 22721
Vrsta svetilke Samostoječa
Moč svetilnosti ( Lumen ) 250lm
Kot svetilnosti 360°
Barva svetilnosti RGB+W (4000K)
Možnost zatemnitve Da
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija 1515mm x 128 mm x 128 mm
Material ABS
Barva ohišja Bela
Električna napetost DC 5V
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

V kompleto prejmete sklop komponent za modularno RGB LED talno svetilko, ki združuje sodoben dizajn in tehnološko naprednost za ustvarjanje prilagodljive ambientalne osvetlitve. Vključuje okroglo belo podlago, kot stojalo, na katero se pritrdi preostanek svetilke. Na podstavek je nameščena bela valovita struktura, ki obdaja LED trak, kar daje vtis, da je svetloba enakomerno porazdeljena, ko je svetilka vključena. Ta segmentirana konstrukcija omogoča, da svetloba nežno preseva skozi obroče, ustvarjajoč mehak in zamegljen svetlobni učinek.

Priložen je tudi kompakten daljinski upravljalnik, ki uporabniku omogoča izbiro med številnimi barvami in programi osvetlitve. Zmožnost izbire med različnimi barvami in vzorci osvetlitve poudarja svetilkin ambientalni značaj in njeno vlogo pri oblikovanju razpoloženja v prostoru. S tem daljinskim upravljalnikom lahko uporabniki brez težav prehajajo med barvami in nastavljajo intenzivnost svetlobe, kar omogoča prilagajanje svetilke različnim potrebam in priložnostim – od mehke, tople svetlobe za sproščene večere do živahnih in energičnih barv za zabave in druženja.

Poleg tega prejmete tudi majhen bel pravokotnik, ki jedel napajalne enote ali pa vmesnik za povezavo z drugimi pametnimi domačimi napravami. Ta komponenta kaže na možnost integracije svetilke v širši sistem pametnega doma, kar uporabnikom omogoča nadzor svetilke preko aplikacij ali avtomatiziranih scenarijev. Prav tako svetilka uporablja USB kabel za napajanje, kar povečuje njeno prilagodljivost in enostavnost uporabe, saj jo je mogoče napajati iz različnih virov, vključno z računalniki, prenosnimi baterijami ali standardnimi adapterji z USB izhodom.

Zasnova svetilke poudarja minimalističen in hkrati funkcionalen pristop k domači razsvetljavi. Čista bela barva in preproste linije komponent pripomorejo k brezčasnemu videzu, ki se bo ujemal z večino notranjih dekorjev. Možnost izbire med različnimi barvami in dinamičnimi svetlobnimi učinki pomeni, da je ta svetilka ne le vir svetlobe, ampak tudi dekorativni element, ki lahko spremeni izkušnjo prostora.

Ta svetilka ni le praktičen vir svetlobe; je izraz individualnega sloga in okusa, ki združuje estetiko in funkcionalnost v enem samem izdelku, ki je namenjen povečanju kakovosti bivanja v sodobnem domu. S svojo modularno zasnovo in poudarkom na personalizaciji je ta RGB LED svetilka izvrsten primer, kako tehnologija lahko izboljša naše vsakdanje življenje in hkrati prispeva k lepoti našega življenjskega prostora.