Stropna svetilka 1 x GU10 gibljivo ohišje kvadratna / bela

Šifra
22710
13,50 € 11,07 € /kos

Sodobna LED reflektorska svetilka, zasnovana za vgradnjo v strop. Običajno se takšne svetilke uporabljajo za usmerjeno osvetlitev, kar pomeni, da lahko osvetlijo specifično območje ali predmet, na primer v galerijah, trgovinah ali doma za poudarjanje umetniških del ali druge dekoracije. Njena bela barva in minimalistični dizajn omogočata enostavno vključevanje v različne notranje oblikovalske sloge.

Na zalogi
Odpošljemo v roku 3-5 delovnih dni
Tehnične specifikacije
Šifra 22710
Vrsta svetilke Nadgradna
Oblika Kvadratna
Št.svetlobnih virov 1
Vključuje svetlobni vir Ne
Dimenzija V: 85 mm Š: 80 mm G: 80 mm
Material Aluminij
Barva ohišja Bela
Električna napetost AC 230V
Tip ležišča GU10
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

Ta dekorativna notranja svetilka je sodobno zasnovan element, ki prinaša funkcionalnost in estetiko v vsak prostor, kot so stanovanja, bari, restavracije in kavarne. Njena uporabnost je raznolika, saj se lahko namesti v lože, hodnike ali za definiranje ločenih con v večjih prostorih. Izdelava iz aluminija zagotavlja, da je svetilka lahka, a hkrati trpežna, obenem pa aluminij kot material ne rjavi, kar podaljšuje življenjsko dobo izdelka. Mat površina ohišja s peščeno teksturo doda eleganten in sofisticiran videz, hkrati pa je odporna na manjše praske, kar je še posebej pomembno v javnih prostorih, kjer je večja verjetnost za obrabo.

Prilagodljiva zasnova svetilke omogoča vrtljivo glavo, ki jo je mogoče zasukati in usmeriti svetlobo natančno tja, kjer je potrebna. To pomeni, da se svetilka lahko uporablja za splošno osvetlitev ali za poudarjanje določenih predelov prostora, kar daje uporabniku možnost, da prilagodi osvetlitev glede na trenutne potrebe ali želje. Z možnostjo uporabe zamenljivih svetlobnih virov ta svetilka ponuja dodatno udobje; če pride do okvare svetlobnega vira, ni potrebno zamenjati celotne svetilke, temveč zgolj svetlobni element. To ne le zniža stroške vzdrževanja, ampak tudi omogoča prilagoditev svetlobe z izbiro različnih vrst svetilk, kot so LED, halogen, fluorescenčne ali druge vrste žarnic, odvisno od potrebne jakosti in barve svetlobe. Vse te lastnosti skupaj tvorijo izdelek, ki je ne le funkcionalen in estetsko privlačen, temveč tudi ekonomičen in enostaven za vzdrževanje.