Stropna luč 8x E27 / bela-zlata / 230V

Šifra
22678
25,60 € 20,98 € /kos

Elegantna stropna svetilka je sodobna interpretacija klasičnega lusterja, ki prinaša sofisticirano atmosfero v vsak prostor. Z zvezdastim dizajnom in zlatimi detajli je idealna izbira za dnevne sobe, jedilnice ali vhodne prostore, kjer ustvarja toplo in vabljivo okolje. Njena razporeditev žarnic omogoča enakomerno razporeditev svetlobe, zagotavljajoč, da bo prostor osvetljen brez senc. Montaža je preprosta in svetilka je združljiva z različnimi stili dekorja, od modernih do klasičnih, zaradi česar je vsestranska izbira za osvetlitev doma.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 22678
Vrsta svetilke Stropna
Št.svetlobnih virov 8
Zamenjava svetlobnega vira Da
Vključuje svetlobni vir Ne
Dimenzija D:1000/H:200
Material Kovina
Barva ohišja Bela
Električna napetost AC 230V
Tip ležišča E27
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

Predstavljamo vam vrhunec razkošne elegance in modernega oblikovanja v obliki naše zvezdaste stropne svetilke, ki združuje klasično lepoto in sodoben pridih. Ta čudovita svetilka je prefinjena izbira, ki ne samo da služi kot funkcionalen vir svetlobe, ampak deluje tudi kot osrednji okrasni element vašega doma.

Oblikovana z mislijo na sodobno estetiko, svetilka vključuje zlato obarvane roke, ki se raztezajo iz osrednjega jedra in ustvarjajo dinamično, skoraj skulpturalno formo v prostoru. Ta edinstven dizajn je kot nalašč za ustvarjanje močne vizualne izjave v vsakem prostoru, od dnevnih sob, kjer bo prijatelje in družino sprejela toplo svetlobo, do elegantnih jedilnic, kjer bo dopolnjevala družabne večere z žarečim sijajem.

Z več žarnicami, ki so razporejene za maksimalno pokritost, ta svetilka zagotavlja obilje svetlobe, razpršene enakomerno po prostoru, s čimer preprečuje nastanek neprijetnih senc in ustvarja prijetno atmosfero. Vsaka žarnica je podrobno postavljena na koncu vsakega zlatega ročaja, kar omogoča, da svetloba doseže vse kotičke prostora. Poleg estetske vrednosti je ta svetilka oblikovana tako, da omogoča enostavno namestitev, kar vam omogoča hitro transformacijo vašega bivalnega prostora brez dodatnega truda ali potrebe po strokovni instalaciji.

Ne glede na to, ali iščete osvežitev vaše obstoječe dekoracije ali dodajate svetilko v novo okolje, bo naša stropna svetilka zagotovo izpolnila in presegla vaša pričakovanja. Z možnostjo uporabe v različnih prostorih, združljiva z LED žarnicami za večjo energetsko učinkovitost, je ta svetilka idealna rešitev za trajnostno osvetlitev, ki bo hkrati doprinesla k občutku luksuza in udobja.

Z nakupom naše zvezdaste stropne svetilke izbirate izdelek, ki je bil zasnovan s strastjo do oblikovanja in očesom za detajle. Ta kos ni samo svetilka; je obljuba osvetlitve, ki ustreza vašemu načinu življenja in okrepi estetiko vašega prostora. Vzemite si trenutek, da obiščete našo spletno stran SuperStrela in odkrijte, kako lahko ta svetilka preoblikuje vaš dom v prostor topline in stila.