Stroboskopske LED luči za vozila 40W - 4x Oranžna, vodoodporne, DC12V

Šifra
22750
68,00 € 55,74 € /za 1 komplet

Te stroboskopske utripajoče oranžno-rumene LED luči so zasnovane za dodatno vidljivost in varnost na cesti. Sestavljene iz štirih modulov, vsak opremljen s tremi diodami High Power, zagotavljajo močno svetlobo v oranžno-rumenem odtenku, ki je jasno vidna v vseh vremenskih pogojih.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 22750
Barva svetilnosti Oranžna
Električna napetost DC 12V
Vrsta diode High Power
Dimenzija Modul: D:112mm x V:30mm x G:10mm
Cigaretni priklop Da
Stikalo Da
Moč svetilnosti ( Lumen ) 420
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.
Vodotesna zaščita IP65
Št diod 4 x 6 LED
Način montaže Nadgradna

Z vodoodpornostjo so te luči pripravljene na delo tudi v zahtevnih razmerah, kot je dež ali umazanija na cesti. Priložen 12V priključek za avto omogoča enostavno povezavo s cigaretnim vtičem ali priloženim napajalnim kablom ( + / - ), kar je še posebej priročno za uporabo v vozilih. Poleg tega je na voljo tudi stikalo za vklop/izklop, kar omogoča enostavno upravljanje luči.

Poleg osnovnega vklopa in izklopa lahko s priloženim stikalom prilagajate način utripanja. S kar 16 načini utripanja imate široko izbiro vzorcev, kar je koristno za opozarjanje drugih voznikov ali za potrebe varnosti na cesti. Ta stroboskopska LED luč je odlična izbira za vozila, ki potrebujejo dodatno svetlobo za varno vožnjo ali za opozarjanje v nujnih situacijah.

16 načinov utripanja dodatno izboljša možnosti prilagajanja in uporabnosti luči glede na potrebe voznika.