Stikalo za ogledalo TOUCH / ON/OFF / Zatemnilno DC12V 5A

Šifra
22505
17,80 € 12,40 € 10,16 € Prihranek 30,34%

Stikalo za ogledalo zatemnilno 12V za Dom

Stikalo na dotik za ogledalo zatemnilno 12V za dom je eleganten in funkcionalen dodatek k vašemu osebnemu prostoru, zasnovan za prilagajanje svetlosti osvetlitve nad ali za ogledalom. To stikalo omogoča uporabniku popoln nadzor nad intenzivnostjo svetlobe, kar ustvarja prijetno okolje za opravljanje dnevnih nalog, kot so ličenje, brisanje ali preprosto sproščanje pred ogledalom.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 22505
Moč ( Watt ) 60W / 12V 5A
Električna napetost DC 12V-24V
Električni tok ( A ) 5A 60W
Vodotesna zaščita IP44
Dimenzija 48mm x 34mm x 8mm
Možnost zatemnitve Da
Barva ohišja Bela
Material PVC
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.
Posebnost Zatemnilno

Lastnosti izdelka:

Nadzor svetlosti: Stikalo omogoča zatemnitev ali povečanje svetlosti osvetlitve nad ogledalom z dotikom, kar vam omogoča prilagoditev svetlobe glede na trenutne potrebe ali osebne preference.
Enostavna namestitev: Izdelek je zasnovan za enostavno namestitev in združljivost z različnimi vrstami svetlobnih virov, kot so LED trakovi, svetilke ali druge luči, ki se uporabljajo nad ali za ogledalom.
Eleganten dizajn: Stikalo ima sodoben in estetski dizajn, ki se prilega različnim notranjim slogom. Njegova diskretna prisotnost dopolnjuje vaš prostor brez odvračanja pozornosti od osrednjih elementov.
Trajna konstrukcija: Izdelano je iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje. Trpežna konstrukcija omogoča varno uporabo v vsakodnevnih pogojih.
Uporabniku prijazno delovanje: Enostavno upravljanje s stikalom omogoča hitro prilagajanje svetlobe brez zapletenih postopkov. Vklop, izklop in zatemnjevanje le z dotikom na ogledalo, kjer je nameščeno stikalo.

Za steklo debeline: Do 5mm

 

Uporaba:

Stikalo za ogledalo zatemnilno 12V je idealno za vsak prostor, kjer je potrebno prilagajanje svetlobe nad ali za ogledalom. Uporabite ga lahko v kopalnici, spalnici ali ličilnem kotičku, kjer želite ustvariti prijetno in funkcionalno okolje.

Oplemenitite svojo vsakodnevno rutino z izdelkom, ki združuje funkcionalnost, slog in enostavno uporabo. Stikalo za ogledalo prinaša svetlobo po vaši meri, da se počutite udobno in samozavestno v vsakem trenutku.