Step LED krmilnik za stopnišče 32x s senzorjem

Šifra
22745
90,00 € 73,77 €

Kontroler ima kapaciteto za upravljanje do 32 stopnic z enojnim LED trakom (do 15W na stopnico) in skupno močjo do 400W. Napajanje je možno preko DC 12V/24V virov, z izhodno napetostjo enako vhodni. Vključuje tudi dva senzorja gibanja, ki omogočata indukcijsko kontrolo osvetlitve, avtomatsko prižiganje luči ob zaznavi gibanja. Na enoti so označeni priključki za 'Negative' in 'Positive' vodnike, kar omogoča enostavno povezovanje z LED trakovi in senzorji.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 22745
Max izhodna moč 400W
Električna napetost DC 12V-24V
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
Dimenzija 185 x 78 x 25mm
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

LED krmilnik za stopnice je oblikovan za samodejno osvetljevanje notranjih stopnišč in ponuja napreden sistem, ki zaznava gibanje in ustrezno osvetljuje stopnice. Krmilnik omogoča prilagajanje svetlosti in hitrosti osvetlitve ter ponuja večbarvne LED luči za mehko in enakomerno svetlobo brez neposrednih svetlobnih točk.

Izdelek se ponaša z 32-kanalnim senzorjem gibanja in dvema PIR senzorjema, ki zagotavljajo intuitivno in energetsko učinkovito upravljanje svetlobe. Napetost delovanja je DC 12-24V, s skupno močjo do 400W, kar omogoča razširljivost in prilagodljivost za različne aplikacije. Značilnost tega krmilnika je tudi enostavna nastavitev svetlosti in hitrosti osvetlitve s štirimi prednastavljenimi intervali, ki omogočajo uporabniku prilagoditev svetlobnih učinkov glede na njihove potrebe.

Konfiguracija krmilnika je poenostavljena z uporabo gumba za hitro nastavitev, s katerim lahko prilagodite hitrost osvetlitve in z dolgim pritiskom vstopite v način nastavitve korakov. Po izvedbi vseh nastavitev, se s ponovnim dolgim pritiskom za 5-6 sekund, nastavitve samodejno shranijo, kar zagotavlja preprosto upravljanje brez zapletov.

Na splošno je 12/24 V stopniščni krmilnik zanesljiva in uporabniku prijazna naprava, namenjena za povečanje varnosti in udobja v stanovanjskih ali komercialnih prostorih. Z dodatnimi funkcijami, kot so časovniki in nastavitev občutljivosti senzorjev, ta sistem osvetlitve stopnic ponuja prilagodljivo in privlačno rešitev za vsak prostor.

Krmilnik luči na stopnicah: dolgo pritisnite za 3 sekunde, da nastavite število luči na stopnicah, modra lučka pomeni, da lučka za serijsko številko sveti. Kliknite gumb, dokler ne zasvetijo vse luči, upravljate lahko do 32 stopniščnih luči, ponovno pritisnite in držite za potrditev.
4 nastavljive stopnje hitrosti: dotaknite se gumba, da prilagodite hitrost izklopa luči na krmilniku. Višje kot so štiri stopnje, počasneje se bodo luči prižigale in ugašale.
Popoln krmilnik luči: popoln krmilnik luči na domačem stopnišču, popolnoma samodejen, samodejno vklopi luč, ko zazna, da nekdo hodi, in izklopi luč, ko ta odide.
Varen za uporabo: s sistemom proti puščanju, stabilnim izhodom, varnejšo in zanesljivejšo uporabo.
Visokokakovosten material: krmilnik svetlobe je izdelan iz visokokakovostnega aluminija, s stabilnim izhodom in občutljivim zaznavanjem. Popoln za domove, nakupovalna središča, trgovine itd.