Stenska LED svetilka 3W Nevtralno bela 230V

Šifra
22679
35,50 € 29,10 € /kos

Stenska svetilka združuje funkcionalnost in minimalističen dizajn, idealno za sodoben dom ali pisarno. Prilagodljiva roka svetilke omogoča usmerjanje svetlobe točno tja, kjer jo potrebujete, zagotavljajoč optimalno osvetlitev delovnih površin ali umetniških del. Vgrajeno stikalo za enostavno vklop in izklop nudi dodatno udobje uporabe. Njena čista bela barva se lepo zlije z različnimi dekorji, hkrati pa zagotavlja moderen in svež izgled prostora.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan

Elegantna in sodobno oblikovana 3W stenska svetilka je popolna izbira za tiste, ki cenijo nevtralno belo svetlobo in funkcionalnost združeno z estetiko. Nevtralna bela barva svetlobe, ki jo oddaja, je idealna za ustvarjanje sproščenega vzdušja v prostoru, kar je kot nalašč za branje, delo ali le umirjeno razvajanje v toplini vašega doma. S svojo kompaktno in prilagodljivo obliko se ta svetilka prilega v vsak prostor, ne glede na velikost ali stil – od spalnice do dnevne sobe ali pisarne.

Z uporabo LED tehnologije ta svetilka ne samo da zagotavlja dolgotrajno in zanesljivo osvetlitev, temveč tudi pomaga zmanjševati porabo električne energije, kar je dobro tako za vašo denarnico kot za okolje. Vključeno stikalo omogoča enostavno upravljanje, medtem ko prilagodljiva roka svetilke omogoča natančno usmerjanje svetlobe, kar povečuje njeno funkcionalnost in uporabnost. Njena preprosta, a stilsko dovršena zasnova se brez napora zlije z obstoječim pohištvom in dodatki, zagotavljajoč, da ta svetilka ostane v trendu še leta.

Vgradnja te stenske svetilke je enostavna, kar pomeni, da lahko brez veliko truda osvežite videz svojega prostora. V paketu z vsemi potrebnimi sestavnimi deli za montažo, SuperStrela zagotavlja, da lahko takoj uživate v svoji novi svetlobi. Ne glede na to, ali prenavljate svoj dom ali iščete funkcionalno svetlobno rešitev, ki bo hkrati služila kot estetski dodatek, je ta 3W nevtralno bela stenska svetilka odlična izbira za vsako okolje.

Tehnične specifikacije
Šifra 22679
Vrsta svetilke Stenska
Energijski razred G
Poraba ( Watt) 3W
Moč svetilnosti ( Lumen ) 195lm
Barva svetilnosti 4200K-Nevtralno bela
Št.svetlobnih virov 1
Možnost zatemnitve Ne
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Stikalo Da
Dimenzija L:35/H:140
MATERIAL Aluminij
Barva ohišja Bela
Električna napetost AC 230V
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.