Stenska LED svetilka 2x 3W Nevtralno bela 230V

Šifra
22681
49,10 € 40,25 € /kos

Elegantna stenska LED svetilka je popolna kombinacija stila in funkcionalnosti, ki se nežno zlije z vsako sobo. Njena nastavljiva glava omogoča usmerjanje svetlobe točno tja, kamor je potrebno, idealno za branje ali poudarjanje določenih delov prostora. Z robustno konstrukcijo in subtilnim dizajnom je ta svetilka tako praktična kot estetsko privlačna. Njena uporaba energijsko učinkovitih LED žarnic zagotavlja dolgo življenjsko dobo in nižje stroške obratovanja, kar naredi ta kos še posebej privlačen za okoljsko ozaveščene uporabnike.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan

Predstavljamo vam našo  2x3W stensko LED svetilko z nevtralno belo svetlobo, ki združuje moderno oblikovanje in visoko funkcionalnost, idealno za osvetlitev sodobnih bivalnih ali delovnih prostorov. Ta elegantna svetilka ponuja dvojni snop svetlobe, ki zagotavlja učinkovito osvetlitev navzgor in navzdol, kar ustvarja dinamično in privlačno atmosfero v vsakem prostoru. Z IP44 zaščito je ta model primerno robusten za uporabo v notranjih prostorih, kot so hodniki in dnevne sobe, kot tudi v zunanji uporabi, kot so terase ali vhodi, saj je odporen proti prahu in škropljenju vode.

Neutrale bele barve luči (običajno z barvno temperaturo med 4000K in 5000K) zagotavlja jasno in osvežujočo svetlobo, ki posnema naravno dnevno svetlobo in je idealna za prostore, kjer se zahteva natančna vidljivost in svež ambient. Z dvema 3W LED moduloma je ta svetilka energetsko učinkovita izbira, ki zmanjšuje porabo energije in zmanjšuje električne račune, hkrati pa zagotavlja svetlo in toplo osvetlitev.

Sodoben in minimalističen dizajn te stenske svetilke se brez težav vključi v različne dekorativne sloge, od klasičnih do avantgardnih, in dopolnjuje estetiko vsakega prostora. Enostavna namestitev in dolga življenjska doba LED diod pomenita, da je ta svetilka tako prijazna do uporabnika kot do okolja. Svetilka 2x3W nevtralno bela iz naše ponudbe SuperStrela je odlična izbira za tiste, ki iščejo zanesljivo, estetsko in energetsko učinkovito rešitev za osvetlitev doma ali poslovnih prostorov.

Tehnične specifikacije
Šifra 22681
Vrsta svetilke Stenska
Energijski razred G
Poraba ( Watt) 6W
Moč svetilnosti ( Lumen ) 480lm
Barva svetilnosti 4200K-Nevtralno bela
Št.svetlobnih virov 1
Možnost zatemnitve Ne
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Stikalo Da
Dimenzija L:100/H:180
MATERIAL Aluminij
Barva ohišja Črna
Električna napetost AC 230V
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.