Solarna LED zunanja stenska svetilka s senzorjem / Hladno bela

Šifra
22752
22,50 € 18,44 € /kos

Solarna stenska LED svetilka s senzorjem gibanja  je elegantna in funkcionalna naprava, ki deluje na sončno energijo, kar jo naredi okolju prijazno in energetsko učinkovito. Njena kompaktna zasnova omogoča enostavno namestitev na zunanje stene hiše ali druge objekte. Svetilka ponuja svetlo in enakomerno osvetlitev okolice, kar pripomore k varnosti in udobju tako v nočnih urah kot tudi ob slabših vremenskih pogojih. Zaradi vgrajenih senzorjev se samodejno vklopi ob zatemnitvi in izklopi ob zori, kar še dodatno poveča njeno praktičnost in varčnost. Poleg tega je odporna na vremenske vplive, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje v različnih vremenskih pogojih.

Na zalogi
Odpošljemo v roku 3-5 delovnih dni
Tehnične specifikacije
Šifra 22752
Vrsta svetilke Stenska
Moč svetilnosti ( Lumen ) 500lm
Kot svetilnosti 120°
Barva svetilnosti 5000K-Hladno bela
Solarna Da
Senzor Da
Dimenzija 200mm x 97mm
Material ABS
Barva ohišja Črna
Električna napetost DC 3,2V
Vodotesna zaščita IP54
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

Solarna stenska LED svetilka je inovativna rešitev za osvetlitev zunanjih prostorov, ki združuje sodobno tehnologijo s trajnostno naravnanostjo. Njena zasnova temelji na izjemno zmogljivi LiFePO4 spremenljivi bateriji, ki omogoča shranjevanje energije, pridobljene s pomočjo vgrajenega 1,5-vatnega 5,5-voltnega solarnega panela. Ta panel učinkovito pretvarja sončno svetlobo v električno energijo, ki se nato shranjuje v bateriji s kapaciteto 2000mAh. Zahvaljujoč tej zmogljivi bateriji, svetilka deluje neodvisno od električnega omrežja, kar jo naredi idealno za kraje brez električne infrastrukture ali kjer želimo zmanjšati porabo konvencionalnih virov energije.

Poleg tega svetilka vključuje napredne senzorje, ki zaznavajo spremembe svetlobe in gibanje. Senzor gibanja omogoča avtomatično vklop svetilke ob zaznavanju prisotnosti oseb ali premikov v bližini. Ta funkcija je še posebej koristna v nočnih urah ali temnejših delih okolice, kjer svetilka samodejno osvetli pot ali območje, ko se nekdo približuje, s čimer zagotavlja večjo varnost in udobje. Avtomatski vklop in izklop svetilke ob zatemnitvi in zori pa prispeva k energetski učinkovitosti, saj svetilka deluje le takrat, ko je to res potrebno, kar podaljšuje življenjsko dobo baterije in zmanjšuje porabo energije.

S svojo kompaktno in elegantno zasnovo se svetilka enostavno namesti na zunanje stene hiše, ograje ali druge objekte. Njena svetla in enakomerna osvetlitev zagotavlja varnost ter estetski videz okolice, hkrati pa prispeva k prijetni atmosferi. Odpornost na vremenske vplive pa zagotavlja, da bo svetilka zanesljivo delovala tudi v različnih vremenskih pogojih, kar omogoča njeno dolgotrajno uporabo brez težav in vzdrževanja.

S kombinacijo solarnega napajanja, senzorja gibanja in avtomatskega vklopa/izklopa svetilke ob zatemnitvi in zori, je solarna stenska LED svetilka izjemno priročna in energetsko učinkovita rešitev za osvetlitev zunanjih prostorov, ki zagotavlja varnost, udobje in prihranek energije.