Solarna LED stenska fasadna / svetilka s senzorjem / 2W / 240lm / 3000-6000k

Šifra
21657
30,10 € 24,67 € /kos

Solarna svetilka je zasnovana za vse, ki iščejo okolju prijazno in stroškovno učinkovito rešitev za razsvetljavo zunanjih prostorov. S svojo elegantno obliko in samostojnim solarnim napajanjem je idealna za vrtove, dovoze ali terase, kjer se lahko brez dodatnih električnih instalacij uživa v nočni svetlobi. Integrirani senzor gibanja poveča varnost, saj svetilka samodejno osvetli območje ob zaznavanju gibanja. Poleg tega je ta svetilka enostavna za namestitev, kar omogoča hitro in preprosto izboljšanje zunanje razsvetljave brez potrebe po trajnih spremembah.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 21657
Vrsta svetilke Stenska
Oblika Štiroglata
Moč svetilnosti ( Lumen ) 240 lm
Barva svetilnosti Toplo-hladno bela CCT
Možnost zatemnitve Ne
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Solarna Da
Senzor Da
Dimenzija (mm)L:200/H:105/W:90
Material ABS
Barva ohišja Bela
Vodotesna zaščita IP65
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

Predstavljamo vam vrhunec solarnih inovacij - našo novo solarno svetilko, ki je dostopna na SuperStrela, in je oblikovana tako, da prinese svetlost v vaše življenje z enostavnostjo in ekološko odgovornostjo. Ta svetilka je čudovit primer tehnološkega napredka, ki spoštuje okolje; njena učinkovita solarna plošča zagotavlja, da se baterija polni čez dan s sončno svetlobo, kar omogoča osvetlitev vaših prostorov vse od mraka do zore brez uporabe električne energije. Elegantna in moderna v svoji obliki, je ta svetilka popoln dodatek za vsakogar, ki išče praktično, a estetsko rešitev za razsvetljavo okolice doma - od vrtov in poti do dovozov in teras.

Z vgrajenim senzorjem gibanja ta svetilka zagotavlja, da je svetloba vedno tam, kjer in ko jo potrebujete, pri tem pa zmanjšuje nepotrebno porabo energije in povečuje varnost z avtomatskim osvetljevanjem območij, kjer se zazna gibanje. Zaradi svoje brezžične konstrukcije in enostavnega mehanizma za pritrditev lahko to svetilko namestite na skoraj katero koli zunanjo površino brez potrebe po strokovni namestitvi ali dolgotrajnem vzdrževanju. Njena odpornost na vremenske vplive pomeni, da bo zanesljivo delovala v različnih pogojih, od vročih poletnih dni do mrzlih, vlažnih noči.

Ko izbirate to solarno svetilko, ne izbirate le osvetlitve, temveč tudi trajnostni življenjski slog. To je svetilka za tiste, ki cenijo neodvisnost od električnega omrežja, dolgoročne prihranke in zmanjšanje ogljičnega odtisa. Z nakupom naše solarne svetilke na SuperStrela se odločate za pametno, zeleno rešitev, ki bo osvetlila vaše zunanje prostore s čisto, obnovljivo energijo. Prepustite se čaru, ki ga prinaša, in dovolite, da vaše noči zaživijo s svetlobo, ki je tako pametna kot lepa.