Smerokazi za motor z LED sijalko T10/W5W 12V / oranžni levi in desni smernik

Šifra
22737
24,00 € 19,67 €

Oranžni smerokazi z LED sijalko T10/W5W so osnovni varnostni elementi, ki omogočajo voznikom, da jasno signalizirajo svoje namere na cesti. Ti svetlobni elementi oddajajo oranžno LED svetlobo, ki označuje smer vožnje ali nameravane manevre, kot so zavijanje ali menjavanje pasov. Namenjeni so povečanju vidljivosti motocikla in obveščanju drugih udeležencev v prometu o voznikovih premikih, kar prispeva k večji varnosti na cesti.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 22737
Električna napetost DC 12V
Barva svetilnosti Oranžna
Vodotesna zaščita IP44
Oznaka žarnice T10/W5W
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

LED smerokazi za motorje predstavljajo sodobno in učinkovito rešitev za signaliziranje namenov voznika na cesti. Zasnovani so z napredno LED tehnologijo, ki omogoča svetlejše in bolj osvetljene smerokaze, kar povečuje vidljivost in s tem tudi varnost v prometu. Svetloba, ki jo oddajajo, je običajno oranžna, kar omogoča drugim udeležencem jasno razumevanje voznikovih namer in smeri vožnje.

Ti LED smerokazi delujejo pri napetosti 12V, kar je standardna napetostna raven za večino motociklov. Zaradi svoje nizke porabe energije so izjemno učinkoviti, kar pomeni manj obremenitve za električni sistem vašega motocikla in daljšo življenjsko dobo baterije. Poleg tega so LED smerokazi pogosto bolj vzdržljivi od tradicionalnih žarnic, saj nimajo pokvarljivih filamentov ali žarnic, ki bi se lahko zlomile ob tresljajih ali vibracijah med vožnjo.

Montaža LED smerokazov na motor je običajno preprosta, saj so zasnovani tako, da se enostavno pritrdijo na obstoječe mesto namestitve. Poleg tega so pogosto na voljo v različnih oblikah in velikostih, kar omogoča prilagajanje sloga motorja ali osebnim preferencam voznika.

Ker so LED smerokazi bistveni del varnostne opreme na motociklu, je pomembno izbrati visokokakovostne in zanesljive izdelke. Kvalitetni LED smerokazi za motorje so odporni na vremenske vplive, kot so dež, prah in UV žarki, kar zagotavlja dolgotrajno delovanje in zanesljivo signaliziranje v različnih vremenskih razmerah.

Z izbiro LED smerokazov za svoj motocikel boste ne le povečali svojo varnost na cesti, ampak tudi izboljšali videz svojega vozila. S sodobno tehnologijo, energetsko učinkovitostjo in trajnostjo so LED smerokazi odlična izbira za vsakega motorista, ki ceni tako varnost kot tudi stil.

TIP SIJALKE V SMEROKAZU JE T10/W5W