RGB / RGBW MiBoxer krmilnik za LED trak DC12-24V 12A

Šifra
22684
32,20 € 26,39 €

Daljinski nadzor za RGB in RGBW LED trakove, združljiv z napetostjo 12-24V in z zmogljivostjo do 12A, predstavlja enostaven in učinkovit način za prilagajanje osvetlitve vašega prostora. S pomočjo radiofrekvenčnega krmiljenja lahko udobno upravljate svoje LED trakove na razdalji do 30 metrov, kar zagotavlja izjemno fleksibilnost pri postavitvi in uporabi.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan

Njegova intuitivna zasnova omogoča preprosto nastavitev želenih barv, svetlosti ter različnih svetlobnih učinkov, kar vam omogoča ustvarjanje želenega vzdušja v prostoru. S kompaktnim in ergonomskim dizajnom je daljinski nadzor enostaven za uporabo in se lepo prilega v roko.

Z združljivostjo z RGB in RGBW LED trakovi omogoča raznolike možnosti osvetlitve, ki se prilagajajo vašim individualnim preferencam. Njegova zanesljivost in visoka kakovost izdelave zagotavljata dolgo življenjsko dobo ter stabilno delovanje.

Za udobno in prilagodljivo krmiljenje vaših LED trakov, izberite daljinski nadzor, ki vam bo omogočil ustvarjanje edinstvenega svetlobnega okolja v vašem prostoru.

RGB in RGBW sprejemnik ter daljinec za LED trakove omogočajo nadzor nad osvetlitvijo.

RGB sprejemnik: Omogoča nadzor nad LED trakom, ki ima tri osnovne barve - rdečo (Red), zeleno (Green) in modro (Blue). Z mešanjem teh treh osnovnih barv lahko ustvarite različne barvne odtenke.
RGBW sprejemnik: Podoben RGB sprejemniku, vendar omogoča nadzor nad LED trakom, ki ima dodano belo barvo (White). To vam omogoča ustvarjanje še več različnih barvnih odtenkov in tudi bele svetlobe brez mešanja osnovnih barv.

Ta komplet vam nudi obe opcije RGB in RGB+W v enem.


Daljinec: Služi kot upravljalnik, ki vam omogoča spreminjanje barv, svetlosti, načinov utripanja in druge funkcije na LED traku. S pomočjo daljinca lahko enostavno prilagodite osvetlitev po svojih željah.
Tako RGB kot RGBW sistem omogočata ustvarjanje različnih svetlobnih učinkov in vzorcev, kar je priljubljeno v različnih okoljih, kot so domača razsvetljava, osvetlitev v zabaviščnih prostorih ali v komercialnih prostorih.

Tehnične specifikacije
Šifra 22684
Električna napetost DC 12V-24V
Električni tok ( A ) 12
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
Dimenzija Sprejemnik: 75x36x17mm
Možnost zatemnitve Da
MATERIAL ABS
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.
Posebnost Daljinsko upravljanje