Radiofrekvenčni zatemnilnik / dimmer / LED / DC5-24V / 30A

Šifra
22481
28,80 € 23,61 €

Zatemnilnik za LED svetila s funkcijo dotikajočega se daljinca

Zatemnilnik za LED svetila je napreden kontrolni sistem, namenjen prilagajanju svetilnosti enobarvnih LED trakov. Glavna funkcionalnost zatemnilnika se doseže s pomočjo priloženega daljinca na dotik (touch), kar omogoča enostavno in intuitivno upravljanje osvetlitve vašega prostora.

Na zalogi
Tehnične specifikacije
Šifra 22481
Max izhodna moč 12V<360W,24V<720W
Električna napetost DC5-24V
Električni tok ( A ) 30A
Dimenzija Sprejemnik: 80mm x 85mm x 35mm, Daljinec: 115mm x 55mm x 23mm
Možnost zatemnitve Da
Barva ohišja Črna
Material Aluminij
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.
Posebnost Zatemnilno

Enostavno upravljanje s prstom: Daljinec na dotik omogoča uporabniku, da preprosto prilagodi svetilnost LED traku s pomočjo lahkega dotika. Ta napredna funkcija omogoča natančno prilagajanje svetlobe glede na vaše želje in potrebe.
Večnapetostna združljivost: Zatemnilnik deluje pri različnih napetostih, vključno z DC5V, 12V in 24V, kar omogoča prilagodljivost pri povezovanju z različnimi LED trakovi. Maksimalni tok znaša 30A, kar omogoča zanesljivo in učinkovito delovanje tudi pri večjih obremenitvah.
Enobarvna LED osvetlitev: Namenjen je izključno enobarvnim LED trakom, kar zagotavlja enostavnost uporabe in fokus na prilagajanju svetlosti brez kompromisov.
Prilagodljivost svetlosti: Z možnostjo prilagajanja svetlosti omogoča zatemnilnik ustvarjanje različnih ambientov v prostoru. Od bolj subtilne osvetlitve do svetlejših in bolj energičnih svetlobnih scenarijev.
Zmogljivost: Zmogljivostjo do 30A je zatemnilnik z daljincem zasnovan za zanesljivo delovanje in dolgotrajno uporabo. Materiali visoke kakovosti zagotavljajo odpornost na obrabo in trajnost izdelka.
Enostavna namestitev: Zatemnilnik je enostaven za namestitev in povezavo s kompatibilnimi LED trakovi. Priložena navodila vam bodo pomagala hitro in enostavno nastaviti sistem.
Z zatemnilnikom za LED svetila s funkcijo dotikajočega se daljinca boste imeli popoln nadzor nad osvetlitvijo svojega prostora, ustvarili različne svetlobne razpoloženja ter hkrati uživali v enostavni in prilagodljivi uporabi.