Pretvornik napetosti (inverter) 24/230V (1300/2600W)

Šifra
22708
198,10 € 162,38 € /kos

Inverter napetosti, ki pretvarja 24V enosmerni tok (DC) v 230V izmenični tok (AC). Ta naprava je sposobna trenutnega zagotavljanja do 2600VA moči z nominalno stalno močjo 1300W, kar je primerno za obsežno uporabo. Opremljen je z dvema standardnima AC vtičnicama za priklop gospodinjskih naprav in elektronskih naprav. Inverter je zasnovan za uporabo z baterijami nizke napetosti, kar je idealno za avtodome, čolne ali kot prenosni vir energije. Robustna zgradba z režami za hlajenje kaže na to, da je naprava namenjena tudi za zahtevnejše delovne razmere.

Na zalogi
Odpošljemo v roku 3-5 delovnih dni
Tehnične specifikacije
Šifra 22708
Električna napetost DC 24V
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.
Dimenzija 257x165x69mm
Moč ( Watt ) 500

Predstavljamo visoko zmogljiv inverter z instantno močjo 2600VA, ki je idealen za trenutno zagotavljanje moči v zahtevnih okoljih. Zasnovan za delo s 24V baterijskimi sistemi, ta inverter ponuja stalno moč 1300W, kar je dovolj za napajanje večine gospodinjskih aparatov in elektronike brez težav. Njegova vhodna napetost se giblje od 21 do 31V, kar omogoča fleksibilnost pri različnih nivojih napolnjenosti baterije ali nestabilnostih v baterijskih sistemih.

Izhodna napetost, ki jo nudi ta inverter, se giblje med 225 in 235V, s frekvenco 50Hz, kar je skladno z večino gospodinjskih standardov in omogoča varno uporabo domačih naprav kjerkoli. Učinkovitost pri polni obremenitvi doseže impresivnih 92%, kar pomeni, da inverter pretvori večino vhodne energije v uporabno izhodno energijo, kar zmanjšuje izgube in povečuje celotno energetsko učinkovitost sistema.

Poleg visoke učinkovitosti in zmogljivosti ima ta inverter tudi zaščito pred prenizko napetostjo, ki se aktivira pri 21,4V. Ta pomembna funkcija varuje tako inverter kot povezano baterijo pred poškodbami, ki bi lahko nastale zaradi prekomernega praznjenja. To je še posebej koristno v aplikacijah, kjer je redno spremljanje stanja baterije oteženo.

Inverter je prav tako zasnovan, da deluje v različnih temperaturnih pogojih, z delovnim temperaturnim obsegom od -10 do 40°C. To zagotavlja, da lahko inverter zanesljivo deluje v hladnih jutranjih urah ali v vročem popoldnevu brez tveganja za pregrevanje ali izpad. Robustna zgradba z aktivnim hlajenjem zagotavlja, da inverter ostane hladen tudi pri polni obremenitvi.

Ta inverter ni le funkcionalen, ampak je tudi zasnovan z mislijo na enostavno uporabo. Vgrajena so robustna preklopna stikala in indikatorske lučke, ki uporabniku omogočajo hitro preverjanje stanja delovanja. Dodatna prednost so izhodne vtičnice, ki omogočajo neposredno priključitev standardnih električnih naprav, kar uporabniku olajša uporabo brez potrebe po dodatnih adapterjih ali pretvornikih.

Ta inverter je idealna rešitev za širok spekter uporab, od domačih backup sistemov do mobilnih aplikacij, kot so avtodomi in čolni, pa tudi za off-grid solarne sisteme in delovna mesta na terenu. Njegova vzdržljivost, učinkovitost in zanesljivo delovanje ga naredijo odlično izbiro za vsakogar, ki išče robusten in zanesljiv vir energije.