Pretvornik napetosti (inverter) 12/230V (1700/3400W)

Šifra
22706
250,10 € 205,00 € /kos

Pretvornika napetosti (inverterja), ki pretvarja 24-voltni enosmerni tok (DC) v izmenični tok (AC). Pretvornik je robustno zasnovan za težje uporabe, kar je razvidno iz prisotnosti hladilnih ventilatorjev in robustne konstrukcije. Take vrste inverterji se pogosto uporabljajo v avtomobilskih, navtičnih in solarnih aplikacijah.

Na zalogi
Odpošljemo v roku 3-5 delovnih dni
Tehnične specifikacije
Šifra 22706
Električna napetost DC 12V
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.
Dimenzija 294x165x69mm
Moč ( Watt ) 500

Ta 3400VA inverter je zasnovan za visoko zmogljive aplikacije, kar omogoča takojšnjo dobavo do 3400VA, s konstantno izhodno močjo 1700W, ki lahko napaja širok spekter naprav. Deluje z 12-voltnimi baterijami, kar je standard za večino vozil, vključno z avtomobili, tovornjaki, čolni in rekreacijskimi vozili, ter je prav tako kompatibilen z večino fotovoltaičnih sistemov.

Njegov vhodni naponski razpon med 10.5 in 15.5 voltov zagotavlja fleksibilnost in združljivost z različnimi napajalnimi sistemi in baterijskimi paketi, medtem ko izhodna napetost 225-235 voltov AC zagotavlja, da se lahko poveže z večino standardnih električnih naprav, ki zahtevajo izmenični tok. Izhodna frekvenca 50Hz, ki je skladna z mednarodnimi standardi, zagotavlja, da je inverter primeren za globalno uporabo.

Visoka učinkovitost pri polni obremenitvi 92% pomeni, da inverter maksimalno izkoristi vhodno energijo z minimalno izgubo, kar je ključnega pomena pri delovanju iz alternativnih ali omejenih virov energije, kot so baterije ali solarni paneli. Funkcija zaščite pred podnapetostjo, ki se aktivira pri 10.7 voltih, ščiti baterijo in inverter pred poškodbami zaradi prekomernega praznjenja.

Inverter je zasnovan za delovanje v različnih okoljih z delovno temperaturo od -10 do 40°C, kar pomeni, da je primeren za uporabo v različnih klimatskih razmerah, od hladnih do zmerno toplih. Njegova robustnost in zmožnost delovanja v širokem temperaturnem območju ga delajo idealnega za uporabo v avtodomih, na čolnih, v avtomobilskih in off-grid aplikacijah, pa tudi za zagotavljanje rezervne moči za nujne primere.

Z vsemi temi lastnostmi je ta inverter izjemno vsestranski in zanesljiv vir energije za različne aplikacije, ki zahtevajo visoko zmogljivost in stabilnost.