Pnevmatska črpalka 7,5 bar / manometer

Šifra
22719
4,10 € 3,36 € /kos

Ročni merilnik tlaka v pnevmatikah, ki je shranjen v zaščitni plastični ohišji. Naprava omogoča natančno merjenje tlaka v pnevmatikah, kar je ključnega pomena za varno vožnjo in učinkovitost goriva. Merilnik ima analogni prikazovalnik z merilnim območjem, ki je običajno označeno v enotah psi (funti na kvadratni palec) in/ali bar (metrične enote za tlak). Uporaba je preprosta: konica se pritisne na ventil pnevmatike, in sprosti mehanizem, ki izmeri in prikaže trenutni tlak v pnevmatiki.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 22719

Ročni merilnik tlaka v pnevmatikah ponuja obsežno merilno območje od 0,5 do 7,5 bara, kar zagotavlja natančnost za široko paleto vozil, z ločljivostjo skale 0,1 bara ali 2 psi, kar omogoča precizne meritve. S svojo vrtljivo (360°) glavo in konico pod kotom 45 stopinj omogoča enostaven dostop do ventilov pnevmatik, ne glede na njihov položaj. Posebnost merilnika je pomnilnik meritev, ki shrani zadnjo izmerjeno vrednost tlaka tudi ko se odstrani iz ventila, s čimer omogoča uporabniku, da si vrednost ogleda in jo po potrebi ponastavi z uporabo reset ventila.

Merilnik je zaščiten z robustno gumijasto prevleko, ki prispeva k njegovi vzdržljivosti in udobnemu oprijemu med uporabo, ter je izdelan iz kakovostnih materialov, vključno z jekleno konstrukcijo in medeninastimi komponentami, ki zagotavljajo dolgotrajno zanesljivost. Merilnik tlaka je zasnovan v skladu z mednarodnim standardom ANSI B 40.1 Grade B, kar zagotavlja razred točnosti ± 3-2-3 % merilnega območja, in ima lahko berljivo 1,5-palčno merilno številčnico, ki omogoča jasno in natančno odčitavanje.