Ogledalo OVALNO | 60 x 90 cm | CCT | Touch stikalo | bruseno zlato

Šifra
22775
150,00 € 122,95 €

Ovalno ogledalo z dimenzijami 60 x 90 cm je sodoben dodatek za vsak prostor. Njegov elegantno brušen zlati rob doda pridih luksuza in prefinjenosti. Vgrajena CCT funkcija omogoča prilagajanje barvne temperature osvetlitve, kar zagotavlja optimalno osvetlitev glede na vaše potrebe. Touch stikalo omogoča enostavno in intuitivno upravljanje ogledala, kar povečuje uporabniško izkušnjo. To ogledalo ne le izboljša funkcionalnost vaše kopalnice, dnevne sobe ali spalnice, temveč tudi estetsko izboljša videz prostora.

 

 

 

 

Na zalogi
Odpošljemo v roku 3-5 delovnih dni
Tehnične specifikacije
Šifra 22775
Barva svetilnosti Toplo-hladno bela CCT
Možnost zatemnitve Da
Vključuje svetlobni vir Da
Senzor Senzor dotika ( Touch )
Dimenzija D: (mm) 900 mm Š: (mm) 600 mm G: 40 mm
Električna napetost AC 230V
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

Ovalno ogledalo z dimenzijami 60 x 90 cm je izvrsten in sodoben dodatek, ki bo popestril vsak prostor, bodisi kopalnico, dnevno sobo ali spalnico. Njegova elegantna oblika in prefinjen brušen zlati rob mu dajejo pridih luksuza in prefinjenosti, kar bo zagotovo pritegnilo pozornost vsakega obiskovalca. Ogledalo je izdelano iz visokokakovostnih materialov, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost.

Posebnost tega ogledala je vgrajena funkcija CCT (Correlated Color Temperature), ki omogoča prilagajanje barvne temperature osvetlitve. To pomeni, da lahko preklapljate med toplo, nevtralno in hladno svetlobo, odvisno od vaših potreb in razpoloženja. Topla svetloba je idealna za sprostitev in ustvarjanje prijetnega vzdušja, medtem ko je hladna svetloba primerna za natančno nego in ličenje. Nevtralna svetloba pa je odlična za vsakodnevno uporabo, saj najbolj približa naravni svetlobi.

Ogledalo je opremljeno tudi z dotikalnim stikalom, ki omogoča enostavno in intuitivno upravljanje. S preprostim dotikom lahko vklopite ali izklopite osvetlitev ter prilagodite barvno temperaturo. Ta funkcija ne le povečuje funkcionalnost ogledala, ampak tudi prispeva k modernemu in elegantnemu videzu.

Poleg estetske vrednosti ima ogledalo tudi praktične lastnosti. Njegova osvetlitev je energijsko učinkovita, kar pomaga zmanjšati porabo električne energije. Prav tako je osvetlitev enakomerna in brez bleščanja, kar zagotavlja udobno uporabo in prijetno izkušnjo.

Ovalno ogledalo z dimenzijami 60 x 90 cm, CCT funkcijo in dotikalnim stikalom je popolna izbira za vse, ki iščejo kombinacijo elegance, funkcionalnosti in sodobne tehnologije. Njegov brušen zlati rob bo dodal prefinjenost vsakemu prostoru, medtem ko bodo njegove napredne funkcije poskrbele za udobno in prijetno uporabo.