Ogledalo OKROGLO | fi 50 cm | CCT | Touch stikalo | krom

Šifra
22776
95,00 € 77,87 €

Ogledalo OKROGLO s premerom 50 cm je elegantno in moderno kopalniško ogledalo. Njegov kromiran rob doda pridih prefinjenosti in luksuza, hkrati pa se brez težav prilega različnim stilom notranje opreme. Opremljeno je s funkcijo CCT, ki omogoča prilagajanje barvne temperature osvetlitve med toplo, nevtralno in hladno svetlobo, kar zagotavlja optimalno osvetlitev glede na vaše potrebe. Vgrajeno touch stikalo omogoča enostavno in intuitivno upravljanje osvetlitve, kar povečuje uporabniško izkušnjo. Visokokakovostni materiali in napredna tehnologija zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivost, kar naredi to ogledalo popolno izbiro za vsako sodobno kopalnico.

 

 

 

 

Na zalogi
Odpošljemo v roku 3-5 delovnih dni
Tehnične specifikacije
Šifra 22776
Barva svetilnosti Toplo-hladno bela CCT
Možnost zatemnitve Da
Vključuje svetlobni vir Da
Senzor Senzor dotika ( Touch )
Dimenzija Premer 500mm G: 20 mm
Električna napetost AC 230V
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

Ogledalo OKROGLO s premerom 50 cm je vrhunski dodatek za vsako moderno kopalnico, ki združuje eleganco, funkcionalnost in napredno tehnologijo. Njegova oblika je klasična in univerzalna, kar omogoča enostavno vključitev v različne stile notranje opreme. Kromiran rob ogledala doda prefinjenost in pridih luksuza, ki bo zagotovo izstopal v vsakem prostoru.

Ena izmed ključnih lastnosti tega ogledala je funkcija CCT (Correlated Color Temperature). Ta napredna funkcija omogoča prilagajanje barvne temperature osvetlitve glede na vaše potrebe. S preprostim dotikom lahko preklapljate med toplo, nevtralno in hladno svetlobo. Topla svetloba je idealna za sprostitev in ustvarjanje prijetnega vzdušja, medtem ko je hladna svetloba popolna za natančno nego in ličenje. Nevtralna svetloba pa ponuja najbolj naravno osvetlitev, primerljivo z dnevno svetlobo, in je odlična za vsakodnevno uporabo.

Vgrajeno touch stikalo je še ena odlično zasnovana funkcija, ki omogoča enostavno in intuitivno upravljanje ogledala. S preprostim dotikom na stikalo lahko vklopite ali izklopite osvetlitev ter prilagodite barvno temperaturo. To ne le povečuje uporabniško izkušnjo, temveč tudi prispeva k modernemu in elegantnemu videzu ogledala.

Ogledalo je izdelano iz visokokakovostnih materialov, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost. LED osvetlitev je energijsko učinkovita, kar pomaga zmanjšati porabo električne energije, hkrati pa ponuja enakomerno in brez bleščanja osvetlitev, ki je prijetna za oči.

Ta model ogledala je popolna izbira za vse, ki želijo združiti estetiko in funkcionalnost v svoji kopalnici. Njegova elegantna oblika, prilagodljiva osvetlitev in enostavno upravljanje naredijo to ogledalo nepogrešljiv dodatek v vsakem sodobnem domu. Preprosto ga obesite na steno in takoj boste opazili, kako izboljša videz in funkcionalnost vašega prostora.