Namizna LED CCT svetilka črna

Šifra
22717
18,90 € 15,49 € /kos

Namizna LED CCT svetilka v črni barvi z IP54 zaščito združuje sodoben dizajn in funkcionalnost, idealno za vsak dom ali pisarno. S svojo vsestransko nastavljivo barvno temperaturo omogoča prilagoditev svetlobe glede na potrebe ali razpoloženje, zagotavljajoč optimalno osvetlitev za delo, branje ali sprostitev. Zaradi visoke stopnje zaščite IP54 je ta svetilka primerna tudi za uporabo v vlažnih prostorih, kar povečuje njeno uporabnost v različnih okoljih. Njena elegantna črna zasnova in enostavna uporaba naredijo to svetilko odlično izbiro za tiste, ki iščejo kombinacijo stila in praktičnosti v svojem življenjskem ali delovnem prostoru.

Na zalogi
Tehnične specifikacije
Šifra 22717
Vrsta svetilke Namizna
Moč svetilnosti ( Lumen ) 320lm
Kot svetilnosti 360°
Barva svetilnosti Toplo-hladno bela CCT
Možnost zatemnitve Da
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Stikalo Da
Dimenzija V: 370 mm Fi 110 mm G: 110 mm
Barva ohišja Črna
Električna napetost DC 5V
Vodotesna zaščita IP54
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

Ta namizna LED CCT svetilka predstavlja vrhunec tehnološkega napredka in dizajnerske prefinjenosti, idealna za tiste, ki cenijo inovacije in funkcionalnost. Opremljena s polnilno baterijo, ta svetilka ponuja izjemno mobilnost in svobodo uporabe, saj jo lahko postavite kjerkoli brez skrbi o dostopnosti vtičnic. Njena črna zasnova ne le da se brezhibno zlije z vsakim prostorom, ampak tudi doda dotik elegance in sodobnosti.

Inovativno stikalo na dotik te svetilke omogoča intuitivno in priročno upravljanje, ki uporabnikom zagotavlja preprost dostop do njenih funkcij. Ta funkcija dopolnjuje uporabniško izkušnjo z dodajanjem brezskrbne enostavnosti v vsakdanje aktivnosti. Tristopenjski nadzor barvne temperature omogoča prilagajanje svetlobe od tople (WW), nevtralne (NW) do hladne bele (CW), kar ustreza različnim potrebam in razpoloženjem. Ta funkcija je ključna za ustvarjanje idealnega ambienta za delo, študij ali sprostitev, saj lahko vpliva na koncentracijo, produktivnost in splošno počutje.

Spremenljiva regulacija svetlosti dopušča natančno prilagajanje intenzitete svetlobe, kar zagotavlja optimalno osvetlitev za vsako aktivnost. Ta lastnost je še posebej koristna v večernih urah, ko premočna svetloba lahko povzroči nelagodje ali moti pripravo na spanec. Poleg tega USB-C kabel za polnjenje odraža sodobne standarde in zagotavlja hitro in učinkovito polnjenje, kar poudarja zavezanost svetilke k inovacijam in uporabniškemu udobju.

Z vsemi temi lastnostmi namizna LED CCT svetilka s črno IP54 zaščito ne predstavlja le naprave za osvetlitev, temveč tudi multifunkcionalni pripomoček, ki izpolnjuje širok spekter potreb in želja sodobnega uporabnika. Njena zasnova in funkcionalnosti so premišljeno izbrane, da ponudijo vrhunsko uporabniško izkušnjo, združeno z estetsko dovršenostjo, kar jo naredi nepogrešljivo v vsakem sodobnem domu ali pisarni.