Namizna LED CCT svetilka bela

Šifra
22716
18,90 € 15,49 € /kos

Namizna bela LED svetilka IP54 je primerna za notranjo uporabo in zunanjo uporabo, saj je zaščitena pred prahom in škropljenjem vode. Oznaka CCT pa nakazuje, da ima svetilka možnost spreminjanja barvne temperature svetlobe, kar omogoča prilagajanje med toplim in hladnim odtenkom. Takšna svetilka je primernejša za uporabo na delovnem ali pisalnem mestu, kjer je pomembna prilagodljivost osvetlitve glede na aktivnosti in okolje.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 22716
Vrsta svetilke Namizna
Moč svetilnosti ( Lumen ) 320lm
Kot svetilnosti 360°
Barva svetilnosti Toplo-hladno bela CCT
Možnost zatemnitve Da
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Stikalo Da
Dimenzija V: 370 mm Fi 110 mm G: 110 mm
Barva ohišja Bela
Električna napetost DC 5V
Vodotesna zaščita IP54
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

Namizna bela LED svetilka z oznako IP54 je odlična izbira za vaše notranje in zunanje  prostore. Svetilka je opremljena s polnilno baterijo, kar pomeni, da je brezžična in jo lahko postavite kamorkoli brez skrbi glede vtičnic. Polnilno baterijo lahko enostavno napolnite prek priloženega kabla USB-C, kar je priročno in okolju prijazno.

Posebnost te svetilke je stikalo na dotik, ki omogoča enostavno upravljanje z osvetlitvijo. Svetilka ima tristopenjski nadzor barvne temperature (WW, NW, CW), kar pomeni, da lahko izbirate med toplo belo, nevtralno belo in hladno belo svetlobo glede na vaše preference ali potrebe. Ta funkcija je izjemno koristna pri ustvarjanju različnih vzdušij v prostoru ali pri prilagajanju osvetlitve glede na delovne ali bralne potrebe.

Poleg nadzora temperature barve ima svetilka tudi spremenljivo regulacijo svetlosti. Z enostavnim dotikom na stikalu lahko prilagodite svetilnost svetilke glede na okolje ali vaše želje. Svetilka tako omogoča prilagodljivost in natančno nastavitev osvetlitve za različne situacije.

S svojim kompaktnim in elegantnim dizajnom se lepo prilega na mize, police ali nočne omarice, hkrati pa omogoča učinkovito osvetlitev vašega prostora. Ne glede na to, ali jo uporabljate za branje, delo za računalnikom ali preprosto kot ambientalno osvetlitev, bo ta namizna LED svetilka s polnilno baterijo zagotovila prijetno in učinkovito osvetlitev v vašem domu ali pisarni.