Modularni sistem razsvetljave HEXAGON LED / 297 x 206 cm / 192W / hladno bela 6000K

Šifra
20861
498,22 € 408,38 € /za 1 komplet

Modularni sistem razsvetljave HEXAGON LED je popolna izbira za tiste, ki iščejo sodobno in prilagodljivo osvetlitveno rešitev za svojo garažo ali delavnico. Ta sistem se odlikuje po svoji modularni zasnovi, ki omogoča uporabnikom, da ustvarijo edinstven vzorec osvetlitve, ki ustreza njihovim specifičnim potrebam in okusu. Z možnostjo nastavitve intenzivnosti in usmerjenosti svetlobe HEXAGON LED sistem ne samo poveča funkcionalnost delovnega prostora, ampak tudi doda estetski čar. Zaradi svoje enostavne namestitve in vzdrževanja je ta sistem razsvetljave idealna izbira za vsakogar, ki želi svojemu prostoru dodati moderni pridih brez zapletenih postopkov.

Na zalogi
Tehnične specifikacije
Šifra 20861
Vrsta svetilke Nadgradna
Barva svetilnosti 6000K-Hladno bela
Možnost zatemnitve Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija 297 x 206 cm
Material Aluminij
Električna napetost AC 230V
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

Sodoben HEXAGON LED sistem razsvetljave, ki ga ponujamo, predstavlja revolucionarno rešitev v svetu notranje osvetlitve, idealno za delavnice, garaže in široko paleto drugih prostorov. Ta sistem ne samo osvetljuje, ampak s svojim čudovitim vzorcem satja dodaja edinstven stil in značaj vsakemu prostoru. Zahvaljujoč skrbno zasnovanim osnovnim komponentam, HEXAGON LED omogoča ustvarjanje neskončnih vzorcev, ki dopolnjujejo vsak prostor s svojo prilagodljivo linearno zasnovo.

HEXAGON LED se odlikuje z brezčasnim videzom in inovativno zasnovo, ki vsak prostor spremeni do neprepoznavnosti. Ta sistem je namenjen ljubiteljem sodobnih in učinkovitih rešitev, saj danes svetilke služijo ne le kot vir svetlobe, ampak tudi kot ključni okrasni elementi. S svojo visoko kakovostjo izdelave, enakomerno svetlobno površino in visoko zmogljivostjo, HEXAGON LED zagotavlja dolgotrajno osvetlitev z življenjsko dobo 50.000 ur. Poleg tega, njegov minimalističen dizajn ustvari neverjetno atmosfero moderne površine, kar je posledica uporabe najkakovostnejših materialov.

Paket HEXAGON LED vključuje LED panele in širok nabor konektorjev, ki omogočajo enostavno sestavljanje. Vključuje:

LED plošče dolžine 565 mm: 24 kosov
Trojni konektorji: 9 kosov
Kotni konektorji: 11 kosov
Napajalni kabel dolžine 0,5 m: 1 kos
Komplet konektorjev za montažo.
S temi komponentami lahko ustvarite različne konfiguracije in vzorce, ki ustrezajo vašemu prostoru in stilu. Dvonivojsko ohišje iz aluminija, ki se uporablja v tem sistemu, zagotavlja boljše odvajanje toplote, odpornost proti koroziji in podaljša življenjsko dobo izdelka. Njegova lahkotna in vzdržljiva zasnova omogoča enostavno montažo, medtem ko univerzalna barva zaključka omogoča, da se sistem popolnoma prilega različnim dekorjem.

Za zaščito svetlobnih elementov HEXAGON LED sistema je uporabljen popolnoma prozoren pokrov iz PC materiala z mlečnim odtenkom, ki poveča prepustnost svetlobe in je odporen na mehanske poškodbe. Anti-UV premaz dodatno ščiti sistem pred staranjem in ohranja estetiko prostora.

Enostaven brezžični montažni sistem na osnovi konektorjev omogoča, da je sestavljanje velikih konstrukcij hitro in preprosto. Ta sistem temelji na različnih tipih hitrih priključkov in LED modulih različnih dolžin, kar olajša montažo segmentov svetilke in ohranja popolno obliko celotne strukture.

HEXAGON LED sistem razsvetljave ponuja popolno kombinacijo estetike, funkcionalnosti in kakovosti, zaradi česar je idealna izbira za osvetlitev vašega prostora z modernim in prilagodljivim pristopom.