Modularni sistem razsvetljave HEXAGON LED / 297 x 412 cm / 368W / hladno bela 6000K

Šifra
20862
587,82 € 481,82 € /za 1 komplet

Modularni sistem razsvetljave je idealna rešitev za osvetlitev garaž in delavnic, saj omogoča prilagodljivost in prilagojeno osvetlitev glede na potrebe prostora. Njegova sodobna zasnova ne le izboljša vidljivost, ampak tudi estetiko delovnega okolja. Zaradi enostavne namestitve in vzdržljivosti je investicija, ki se dolgoročno izplača. Ta sistem je nepogrešljiv za tiste, ki iščejo kakovostno in funkcionalno osvetlitev brez kompromisov.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 20862
Vrsta svetilke Nadgradna
Moč svetilnosti ( Lumen ) 58740
Barva svetilnosti 6000K-Hladno bela
Možnost zatemnitve Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija 2430mm x 4830mm
Material PVC
Električna napetost AC 230V
Vodotesna zaščita IP54
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

Modularni Sistem Razsvetljave HEXAGON LED: Revolucija Osvetlitve za Vsak Prostor

Pozabite na klasične svetilke in se prepustite čudoviti svetlobi, ki jo ponuja HEXAGON LED. Naš sodoben modularni sistem razsvetljave, ekskluzivno na SuperStrela, postavlja nove standarde kakovosti, estetike in funkcionalnosti.

Zakaj izbrati HEXAGON LED?

  • Neskončne Možnosti Dizajna: S svojo unikatno zasnovo v obliki satja HEXAGON LED omogoča ustvarjanje različnih vzorcev, ki se popolnoma prilagajajo estetiki in potrebam vašega prostora.
  • Visokozmogljiva Razsvetljava: Z visoko svetlobno močjo 58740lm in barvo svetlobe hladno belo 6000K bodo vsi detajli v prostoru jasno vidni, kar je idealno za delavnice, garaže, pisarniške prostore ali druge velike površine.
  • Trajnost in Zanesljivost: Z življenjsko dobo, odpornostjo proti koroziji in IP54 zaščito je HEXAGON LED investicija, ki vam bo dolgo služila.
  • Brezčasen Dizajn: Minimalistična estetika in brezčasna oblika satja se popolnoma prilega modernim in klasičnim prostorom. Svetilka ni le vir svetlobe, ampak tudi eleganten dodatek k dekoraciji prostora.
  • Enostavna Namestitev: Z integriranimi konektorji in različnimi dolžinami LED modulov je montaža svetilke hitra, preprosta in ne zahteva posebnih orodij.

Kje vse lahko uporabljate HEXAGON LED?

  • Garaže: Poskrbite za jasno vidljivost med delom na avtomobilih, kolesih ali drugih projektih.
  • Delavnice: Idealna osvetlitev za natančno delo, bodisi s stroji, orodji ali ročno izdelavo.
  • Pisarniški Prostori: Moderna in prijetna osvetlitev povečuje produktivnost in ustvarja prijetno delovno okolje.
  • Velike Površine: Z možnostjo prilagajanja velikosti in oblike je HEXAGON LED popoln za osvetlitev večjih prostorov, kot so skladišča, trgovine ali večje dvorane.

Enostaven brezžični montažni sistem
Svetlobni sistem HEXAGON je zgrajen na osnovi konektorjev. Še nikoli prej ni bilo tako velikih konstrukcij tako enostavno sestaviti. Celotna svetlobna površina temelji na različnih tipih hitrih priključkov in LED modulih različnih dolžin. Integrirana zasnova vtiča in konektorja omogoča enostavno sestavljanje segmentov svetilke. Ta rešitev vam omogoča, da ohranite popolno obliko celotne strukture.

Led paneli

LED plošča dolžina 565 mm: 46 kos.

Konektorji

Trojni priključek: 21 kos.

Kotni spojnik: 15 kos.

Napajalni kabel 0,5 m: 1 kos

Set konektorjev za montažo

V SuperStrela verjamemo, da je kakovostna osvetlitev ključnega pomena za vsak prostor. HEXAGON LED ni le svetilka; je izjava o stilu, funkcionalnosti in inovacijah. Vabimo vas, da izkusite razliko in s HEXAGON LED preoblikujete svoj prostor v nekaj resnično posebnega.