Magnetna reflektorska LED svetilka / za magnetno tračnico / 5W / 170lm / 4000K / 48V / črna

Šifra
21237
37,22 € 30,51 €

LED svetilka za razsvetljavo z magnetnimi tirnicami je visoko energetsko učinkovita in je enostavna za montažo. Primerna je za notranjost vsakega sodobnega doma, trgovske lokale, pisarne ali druge prostore. Uporabite jih lahko tudi kot glavno razsvetljavo v prostoru, tako da sistem tračnic postavite vzdolž prostora v različnih dolžinah in oblikah.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 21237
Barva svetilnosti 4200K-Nevtralno bela
Moč svetilnosti ( Lumen ) 170lm
Poraba ( Watt) 5W
Električna napetost AC 230V
Barva ohišja Črna
Material Kovina
Kot svetilnosti 30°
Dimenzija Ø 30 x 110
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

Tehnične specifikacije:

Vrsta: Magnetna luč za magnetno tirnico

Moč 5W

Vključuje vir svetlobe COB

Svetlobni tok 170lm

Svetlobna učinkovitost 34lm/W

Barvna temperatura 4000K

Kot žarka 36°

Barva  svetilke Črna

Montaža na tirnico za magnetno pritrditev

Vhodna napetost 48V

Vrsta materiala Kovina

Mere (mm):  Ø 30 x 110

V današnjem hitro razvijajočem se svetu je iskanje inovativnih rešitev za izboljšanje našega vsakdana ključnega pomena. Tračna magnetna stropna LED svetila predstavljajo enega izmed najnovejših dosežkov na področju razsvetljave, ki sežejo preko tradicionalnih meja osvetlitve prostora. Njihova edinstvena značilnost je v sposobnosti prilagajanja svetlobnega toka in smeri, kar omogoča ustvarjanje popolnoma prilagojenega vzdušja v vsakem okolju. V tem članku bomo raziskali prednosti in vsestranskost tračnih magnetnih stropnih LED svetil ter njihov vpliv na sodoben prostor. Pridružite se nam na navdihujočem potovanju skozi to inovativno obliko razsvetljave.

Tračna magnetna svetila so inovativna vrsta osvetlitve, ki združujejo magnetno tehnologijo s LED svetili. Ti svetlobni sistemi običajno vključujejo prilagodljiva LED svetila, ki so opremljeni s magneti. Ti magneti omogočajo enostavno namestitev svetil na kovinske površine, kar odpira vrsto možnosti za prilagajanje in usmerjanje svetlobe.

Ena izmed glavnih prednosti tračnih magnetnih svetil je njihova visoka prilagodljivost. Profili se lahko enostavno pritrdijo na strop, stene ali druge kovinske površine, kar omogoča ustvarjanje različnih svetlobnih vzorcev, kot tudi osvetlitev specifičnih območij v prostoru.

Poleg tega so tračna magnetna svetila energetsko učinkovita, saj uporabljajo tehnologijo LED, ki porabi manj energije kot tradicionalne žarnice. Prav tako ponujajo širok spekter barvnih temperatur in svetilnost, kar omogoča uporabnikom, da prilagodijo vzdušje prostora glede na svoje želje in potrebe.

Vsestranskost in enostavna montaža naredita tračna magnetna svetila odlično izbiro za različne prostore, vključno s kuhinjami, pisarnami, dnevnimi sobami, hodniki in komercialnimi prostori. Skratka, ta inovativna razsvetljava ponuja prilagodljivo in estetsko privlačno možnost za osvetlitev prostorov v sodobnih okoljih.

Montaža tračnih magnetnih svetil je precej enostavna zaradi njihovega magnetnega sistema.

Tu je postopek montaže:

Priprava delovnega okolja:

Pred začetkom montaže preverite, ali je izbrana površina, na katero boste namestili svetilke, povsem ravna. To je ključnega pomena, saj se montažni magnetni profil optimalno prilega samo na ravne površine.

Položitev Profila:

Položite montažni magnetni profil svetilke na izbrano montažno površino. Poskrbite, da se bo prilegal čimbolje in se popolnoma prilagodil konturam površine.

Preverjanje Prileganja:

Prepričajte se, da je montažni magnetni profil pravilno pritrjen in se dobro drži montažne površine. Poskrbite, da ni nobenih lukenj ali razmikov med profilom in površino.

Dokončna Pritrditev:

Ko ste prepričani, da se montažni magnetni profil pravilno prilega, ga trdno pritrdite na montažno površino. Zagotovite, da so vsi deli dobro zatesnjeni.

Preverjanje Stabilnosti:

Preverite, ali je montažni magnetni profil svetilke trdno pritrjen in stabilen. Preizkusite ga z nežnimi pritiski, da se prepričate, da ni ohlapnih delov.
S tem natančnim postopkom boste zagotovili, da se montažni magnetni profil svetilke pravilno prilega izbrani montažni površini, kar je ključno za varno in učinkovito delovanje svetilke.

Namestitev svetilke:

Svetilko pritrdite na izbrani profil. Magnet bo zagotovil trdno pritrditev.

Priključitev napajanja:

Priključite svetilko na električno napeljavo po navodilih proizvajalca. To vključuje priključitev na napajalnik in stikalo.

Preverjanje delovanja:

Vklopite električno napajanje in preverite, ali svetilka pravilno deluje.

Pri montaži tračnih magnetnih svetil je pomembno upoštevati naslednje nasvete:

Upoštevajte navodila proizvajalca: Vedno se držite navodil, ki jih je navedel proizvajalec, saj se lahko montažni postopek razlikuje glede na znamko in model svetilke.
Preverite električno napeljavo: Prepričajte se, da je električna napeljava pravilno pripravljena in izključena pred začetkom montaže.
Poskrbite za varnost: Če niste prepričani glede električnih priključkov ali če niste izkušeni z električnimi deli, je priporočljivo, da se obrnete na strokovnjaka za namestitev svetilke.
S pravilnim izvajanjem teh korakov bi morali uspešno namestiti tračna magnetna svetila.

 

Sistemi za Razsvetljavo z Magnetnimi Tirnicami

Sistemi za LED razsvetljavo z magnetnimi tirnicami so znani po svoji visoki energetski učinkovitosti, dolgi življenjski dobi in preprosti namestitvi. Ponujajo tri različne vrste vgradnje: podometno, nadometno ali visečo. Primerni so za notranje prostore v modernih domovih, trgovskih prostorih, pisarnah in drugih okoljih. Sistem omogoča usmerjeno svetlobo, kar vam omogoča poudariti določen del prostora, umetniško delo ali druge predmete. Poleg tega jih je mogoče uporabiti kot glavno razsvetljavo v prostoru, če sistem tračnic razporedite vzdolž prostora v različnih dolžinah in oblikah.

Za ustvarjanje vašega magnetnega tirnega sistema boste potrebovali:

Štiripolno tirnico
LED magnetne osvetljevalce
Priključni pribor (konektorje, žice, končnike, plošče)
Napajalnike
Ta kombinacija elementov zagotavlja vse, kar potrebujete za zanesljivo in prilagodljivo razsvetljavo, ki bo osvetlila vaš prostor s stilom in učinkovitostjo.

Tu je nekaj zanimivih informacij o tračnih LED svetilih, ki bi vas morda pritegnile:

Barvna Prilagodljivost: Tračna LED svetila omogočajo neomejene možnosti barvnih kombinacij. S pomočjo daljinskega upravljalnika ali aplikacije lahko enostavno prilagodite barvo svetlobe, ustvarjate različna vzdušja in se prilagajate trenutnemu razpoloženju ali priložnosti.
Daljinsko Upravljanje in Pametna Tehnologija: Nekateri modeli tračnih LED svetil omogočajo daljinsko upravljanje preko pametnih naprav. S tem lahko nadzirate svetlobo tudi ko niste fizično prisotni v prostoru.
Energijska Učinkovitost: LED tehnologija je znana po svoji visoki energetski učinkovitosti. Tračna LED svetila porabijo manj energije kot tradicionalne žarnice, kar pomeni nižje račune za električno energijo in manj obremenitve za okolje.
Prilagodljiva Montaža: Tračna LED svetila omogočajo različne možnosti montaže. Lahko jih namestite na ravne površine, viseče ali jih uporabite za ustvarjanje različnih oblik in vzorcev po vaših željah.
Dolga Življenjska Doba: LED diode imajo izjemno dolgo življenjsko dobo, kar pomeni manj vzdrževanja in zamenjav. To je še posebej priročno za stropna svetila, ki so lahko težje dostopna.
Okolju Prijazna Izbira: LED tehnologija ne vsebuje strupenih snovi, kot so živo srebro in svinec, ki jih najdemo v nekaterih drugih vrstah žarnic. Prav tako imajo LED diode manjši ogljični odtis, kar je bolj prijazno za okolje.
Estetska Prilagodljivost: Zaradi svoje tanke in prilagodljive narave se tračna LED svetila odlično integrirajo v različne arhitekturne stile in oblikovne koncepte.
Z vsemi temi prednostmi, tračna LED svetila ne nudijo le učinkovite razsvetljave, temveč tudi možnost za ustvarjanje edinstvenega in prilagodljivega prostorskega okolja.

Na trgu je na voljo široka paleta modelov tračnih LED svetil za različne okuse in potrebe. Te luči so na voljo v različnih barvah ohišij, med katerimi so najpogostejše bele, črne in zlate barve. To omogoča, da se luči lepo vključijo v različne okoljske stile in oblikovne koncepte.

Kar se tiče moči svetilnosti, se lahko tračna LED svetila razlikujejo glede na število in vrsto vgrajenih LED diod. Večje število LED diod običajno pomeni večjo svetilnost. Prav tako so na voljo različne možnosti glede barve svetlobe, ki segajo od toplega belega do hladnega belega ter različne barvne temperature vmes.

Pomembno je, da pri izbiri tračnih LED svetil razmislite o specifičnih potrebah in estetskih preferencah prostora, v katerem jih boste uporabljali. Tako boste lahko izbrali model, ki najbolj ustreza vašim zahtevam glede svetilnosti, barve svetlobe in estetskega videza.