LED Zatemnitvena polnilna namizna svetilka na dotik 1,5W / 5V CCT IP54

Šifra
22500
54,90 € 45,00 € /za 1 komplet

Namizna svetilka združuje eleganten dizajn z napredno funkcionalnostjo, kar jo naredi idealno za vsakogar, ki išče diskretno, a učinkovito osvetlitev. Z intuitivnim upravljanjem na dotik omogoča preprosto zatemnitev, kar je popolno za ustvarjanje želene atmosfere v prostoru. Bela barva in minimalističen slog svetilke se bosta brez težav zlila z vsakim notranjim dekorjem, od sodobnih pisarn do domačih dnevnih sob. Poleg estetike je ta svetilka tudi izjemno praktična, saj zagotavlja dolgotrajno LED osvetlitev, ki je tako priročna kot varčna.

Na zalogi
Odpošljemo v roku 6-8 delovnih dni
Tehnične specifikacije
Šifra 22500
Vrsta svetilke Namizna
Moč svetilnosti ( Lumen ) 150 lm
Kot svetilnosti 180°
Barva svetilnosti Toplo-hladno bela CCT
Št.svetlobnih virov 1
Možnost zatemnitve Da
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Solarna Ne
Dimenzija Višina: 210 mm Širina: 86 mm
Material Aluminij
Barva ohišja Bela
Električna napetost DC 5V
Vodotesna zaščita IP54
garancija Garancijski rok za izdelek je 36 mesecev.

Nova LED svetilka, ki združuje izjemno kakovost, trajnost in napredno tehnologijo. Naša svetilka je več kot le vir svetlobe; je sodoben dodatek, ki prinaša toplino in stil v vaš dom, pisarno ali katerikoli prostor, ki si ga lahko zamislite.

Zasnovana je z mislijo na vsakodnevno udobje, ta svetilka ponuja odpornost na škropljenje z oceno IP54, kar jo naredi idealno za uporabo v različnih okoljih – bodisi v notranjih prostorih ali zunaj na vrtu ali terasi. Prav tako je popolna izbira za restavracije in bare, kjer ustvarja prijetno atmosfero z mehkim in prilagodljivim svetlobnim tokom.

Ena izmed najbolj impresivnih lastnosti naše svetilke je njeno USB polnjenje in vgrajena baterija, ki skupaj zagotavljata ure in ure neprekinjene osvetlitve. Brez skrbi, da bi vam zmanjkalo svetlobe sredi večera ali da bi morali iskati vtičnico – naša svetilka je vedno pripravljena in zanesljiva.

Dodatna prednost je stikalo na dotik s funkcijo zatemnitve in spreminjanja barvne temperature svetlobe od tople do hladne, ki vam omogoča, da prilagodite osvetlitev glede na vaše razpoloženje ali aktivnost. Ali berete, pripravljate večerjo ali se sproščate po dolgem dnevu, naša svetilka ponuja popoln nadzor nad vašo osvetlitvijo.

Poleg vseh teh funkcij, naša svetilka izstopa z izjemno nizko porabo energije, zaradi česar je ne samo okolju prijazen izbor, ampak tudi prijazen do vaše denarnice. Z dolgo življenjsko dobo LED diod, vam ne bo potrebno skrbeti za menjavo žarnic ali visoke električne račune.

Kupite našo LED svetilko danes in doživite kombinacijo vrhunskega dizajna, izjemne funkcionalnosti in trajnostne zasnove. Naj bo vaš prostor osvetljen v najboljši luči z izdelkom, ki ne le sveti, ampak tudi navdušuje. Samo na SuperStrela, kjer luč pomeni več kot svetlobo – pomeni izkušnjo.