E14 LED žarnica 7W / Toplo bela / DC12V

Šifra
22130
6,90 € 5,66 €

Vaša novo razsvetljava v prostoru bo s to LED žarnico dobila toplino in domačnost. Z nizko porabo energije in dolgo življenjsko dobo boste prihranili tako pri stroških kot pri pogostosti menjave žarnic. Idealna je za tiste, ki želijo združiti udobje in ekološko odgovornost. Toplo bela svetloba bo v vsakem kotičku vašega doma ustvarila prijetno in sproščujoče vzdušje.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan

LED Žarnica E14 - Vaša Popolna Izbrana Osvetlitev za 12V

V današnjem času, ko želimo biti ekološko odgovorni in hkrati uživati v prijetni svetlobi, se vse več ljudi odloča za LED žarnice. Naša LED žarnica E14 s toplim belim odtenkom in močjo 740 lm pri 7W predstavlja popolno rešitev za vse, ki iščejo učinkovito in trajno osvetlitev.

Morda se sprašujete, kje vse lahko uporabljate to posebno 12V žarnico. Odgovor je preprost: povsod, kjer je na voljo napajanje z 12V! To pomeni, da je idealna za avtodome, kamp prikolice in druge mobilne bivalne enote. Žarnica je zasnovana tako, da zanesljivo deluje v 12V sistemih, kar pomeni, da vam ne bo treba skrbeti za nezdružljivost ali nestabilno delovanje. Z njeno uporabo boste lahko ustvarili udobno in toplo atmosfero, ne glede na to, kje se nahajate.

Kaj pa varčevanje z energijo? LED tehnologija je že sama po sebi energijsko učinkovita, vendar naša žarnica pri porabi le 7W zagotavlja svetlobo, primerljivo z mnogo močnejšimi tradicionalnimi žarnicami. To pomeni, da boste dolgoročno prihranili ne le pri stroških električne energije, ampak tudi pri zamenjavi žarnic, saj LED žarnice običajno zdržijo veliko dlje kot njihovi halogenski ali inkandescenčni kolegi.

Poleg tega je topli beli odtenek, ki ga oddaja naša žarnica, popoln za ustvarjanje sproščenega in udobnega vzdušja. Ne glede na to, ali želite prijetno osvetlitev za branje knjige v avtodomu ali romantično osvetlitev v kamp prikolici med večerjo pod zvezdami, je to prava izbira za vas.

Zakaj torej izbrati našo LED žarnico E14 za 12V? Ker vam nudi zanesljivo, varčno in prijetno svetlobo, kjer koli že ste. Dodajte jo v svojo košarico in izkusite razliko, ki jo prinaša kakovostna osvetlitev od SuperStrela.

Tehnične specifikacije
Šifra 22130
Energijski razred A
Poraba ( Watt) 7 W
Moč svetilnosti ( Lumen ) 740 lm
Kot svetilnosti 360°
Barva svetilnosti 3000K-Toplo bela
Možnost zatemnitve Ne
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Barva ohišja Bela
Električna napetost DC 12V
Tip ležišča E14
Vodotesna zaščita IP44