LED Žarnica BALL E14 / 3.5 - 4W /230V 6000K

Šifra
22219
3,10 € 2,20 € 1,80 € Prihranek 29,03% /kos

LED žarnica E14 s specifikacijami 3.5-4W / 230V / 6000K se nanaša na vrsto LED žarnice z določenimi lastnostmi.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 22219
Energijski razred F
Moč svetilnosti ( Lumen ) 300
Kot svetilnosti 360°
Barva svetilnosti 6000K-Hladno bela
Dimenzija 78mm x 45mm
Barva ohišja Bela
Električna napetost AC 230V
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.

Namizne svetilke: Zaradi svoje zmerno nizke moči so primerne za uporabo v namiznih svetilkah v spalnicah, dnevnih sobah ali pisarnah.
Stenske svetilke: Majhna velikost in primerna moč omogočajo uporabo teh LED žarnic v stenskih svetilkah, ki lahko osvetlijo hodnike, stopnišča ali dekorativne elemente v notranjosti.
Viseče svetilke: V manjših visečih svetilkah ali lestencih, kjer je prostor omejen, so te LED žarnice lahko dobra izbira.
Kuhinjska svetila: Zaradi hladno bele svetlobe (6000K) so primerne za kuhinje, kjer je pomembna dobra vidljivost med kuhanjem.
Dekorativna osvetlitev: Zaradi različnih možnosti oblike in oblike svetlobe so te žarnice primerne tudi za dekorativno osvetlitev, na primer v svetilkah za okenske police ali druge dekorativne elemente.
Vendar pa je vedno pomembno, da preverite specifične zahteve svetilke in zagotovite, da so te LED žarnice združljive z napetostjo in podnožjem svetilke, v katero jih nameravate namestiti.

Podnožje (E14): E14 označuje vrsto podnožja žarnice. Gre za majhno vijolično z navojem, ki se pogosto uporablja v gospodinjstvih za manjše svetilke, na primer v stenskih svetilkah ali namiznih svetilkah.
Moč (3.5-4W): To označuje porabo energije žarnice. V tem primeru žarnica porabi med 3.5 in 4 vatov električne moči. Nižje številke običajno pomenijo manjšo porabo energije, kar je pogosto eden od ključnih razlogov za prehod na LED žarnice, saj so energetsko bolj učinkovite od tradicionalnih žarnic.
Napetost (230V): To pomeni, da je žarnica zasnovana za delovanje pri napetosti 230 voltov, kar je običajna napetost v evropskih gospodinjstvih.
Barvna temperatura (6000K): Barvna temperatura se meri v kelvinih (K) in opisuje videz svetlobe, ki jo žarnica oddaja. Višje vrednosti, kot je 6000K, kažejo na hladnejšo, bolj modrikasto svetlobo. Te žarnice so običajno označene kot "dnevna svetloba" in so primerne za prostore, kjer je pomembna dobra vidljivost, na primer v kuhinji ali delovni sobi.
V skladu s temi informacijami bi LED žarnica E14 / 3.5-4W / 230V / 6000K predstavljala majhno LED žarnico z zmerno močjo, primerno za manjše svetilke, ki oddaja hladno belo svetlobo.