LED zadnje luči za prikolico / magnetne / 12V / 7pin

Šifra
22577
56,80 € 46,56 € /za 1 komplet

Magnetne luči zagotavljajo jasno in svetlo osvetlitev za optimalno vidljivost na cesti. Z moderno zasnovo in robustno zgradbo so primerne za različne vrste vozil. Enostavna namestitev omogoča hitro nadgradnjo vašega vozila za večjo varnost pri vožnji. Zaradi svoje trpežnosti in učinkovitosti so idealna izbira za dolgotrajno uporabo.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan

Naš nabor LED luči je posebej zasnovan za uporabnike, ki iščejo visoko kakovost in funkcionalnost. Z homologacijo E4 zagotavljamo skladnost in kakovost. Ena izmed glavnih značilnosti tega izdelka je njegova zasnova z močnimi magneti, ki omogočajo hitro in preprosto nameščanje ter odstranjevanje luči.

Ko govorimo o lastnostih, je treba omeniti, da nabor vključuje reflektor, pozicijsko luč, zavorno luč, smernik in osvetlitev za registrsko tablico. Vsaka od teh funkcij je zasnovana tako, da zagotavlja najboljšo vidljivost in varnost na cesti.

Tehnično gledano so te luči opremljene z napajanjem 12 V in 7-pinskim priključkom, kar zagotavlja njihovo združljivost z večino vozil. Poleg tega homologacija E4 zagotavlja, da so luči v skladu s standardi. Te luči lahko delujejo v širokem temperaturnem območju od -40°C do +50°C, kar jih naredi idealne za uporabo v različnih vremenskih pogojih.

Kar zadeva dimenzije, so kompaktne in priročne z merami 100 x 95 x 37 mm. Dolžina kabla 7,5 m z dodatnih 2,5 m med lučmi omogoča fleksibilnost namestitve na različnih mestih vašega vozila. Vse to zagotavlja, da je ta nabor LED luči popolna izbira za vse, ki iščejo kakovost, funkcionalnost in trajnost.

Tehnične specifikacije
Šifra 22577
Električna napetost DC 12V
Vodotesna zaščita IP65
Dimenzija 100 x 95 x 37 mm
garancija Garancijski rok za izdelek je 12 mesecev.