LED viseča stropna dekorativna svetilka / 64W / črna / 4000K

Šifra
21960
139,50 € 114,34 €

Elegantna črna viseča svetilka je popolna kombinacija sodobnega dizajna in funkcionalnosti. Njena nevsiljiva oblika omogoča, da se brez težav prilega različnim notranjim prostorom, od dnevnih sob do konferenčnih dvoran. Visokokakovostna LED tehnologija zagotavlja optimalno osvetlitev, hkrati pa ohranja energijsko učinkovitost. Njena minimalistična estetika in zanesljiva osvetlitev sta idealna izbira za tiste, ki želijo svojemu prostoru dodati pridih razkošja in elegance.

Na zalogi
Odpošiljanje naslednji delovni dan
Tehnične specifikacije
Šifra 21960
Vrsta svetilke Viseča
Oblika Okrogla
Moč svetilnosti ( Lumen ) 4800 lm
Kot svetilnosti 120°
Barva svetilnosti 4200K-Nevtralno bela
Zamenjava svetlobnega vira Ne
Vključuje svetlobni vir Da
Dimenzija ф800x50 mm
Barva ohišja Črna
Električna napetost AC 230V
Vodotesna zaščita IP20 (brez zaščite)
garancija Garancijski rok za izdelek je 24 mesecev.

V SuperStreli smo vedno na tekočem z najnovejšimi trendi osvetlitve in vam ponujamo svetilko, ki ni le vir svetlobe, temveč tudi umetniški element vašega prostora. Naša črna viseča svetilka je prava kombinacija elegance, sodobnosti in funkcionalnosti.

Ko izbirate svetilko, želite, da dopolnjuje in izboljšuje vaš prostor. Ta svetilka je oblikovana tako, da ustreza različnim arhitekturnim stilom in se prilagodi vsakemu okolju, od modernih pisarniških prostorov do tradicionalnih dnevnih sob. Njena subtilna, a izstopajoča oblika postane središčna točka prostora, ne da bi bila preveč vsiljiva.

Osvetlitev igra ključno vlogo pri ustvarjanju prave atmosfere. Z našo svetilko lahko pričakujete enakomerno in toplo osvetlitev, ki obogati prostor in ustvarja udobno vzdušje. LED tehnologija zagotavlja, da je svetilka energijsko učinkovita, hkrati pa ponuja dolgo življenjsko dobo, kar pomeni manj zamenjav in manjše stroške na dolgi rok.

Poleg tega vam želimo olajšati odločitev o najboljšem mestu za namestitev. Ta svetilka je idealna za obešanje nad jedilnimi mizami, v dnevnih sobah ali v vhodnih halah. Lahko jo kombinirate z drugimi svetili za bolj dinamičen učinek ali jo uporabite kot samostojni kos, ki pritegne pozornost.

Pri SuperStreli se zavedamo, da je izbira prave osvetlitve ključnega pomena. Zato smo tu, da vam pomagamo pri vsakem koraku - od izbire do namestitve.

Izberite svetilko, ki ne le osvetljuje, temveč tudi izboljšuje vaš prostor. Vabimo vas, da se prepustite svetu osvetlitve z nami.